Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

Gal galit tigi kaina parasyti turinčios ir tikslu pavadinimą, kad nepasišaučiau perkant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 14 vasario 2008 - 05:09
QUOTE(DarkMind @ 2008 02 14, 06:09)
Gal galit tigi kaina parasyti turinčios ir tikslu pavadinimą, kad nepasišaučiau perkant  4u.gif

Tigi Catwalk Fashionista Smooth & Shine
user posted image
LT jis kainuoja 59 lt (jei dar nepabrango g.gif , tiek mokejau pries naujus metus)
Atsakyti
Ačiū labai, pirkau šiandien irgi tiek pat mokėjau smile.gif
Tai galiu pasakyti dabar savo nuomonę apie naudotus produktus, nors tik tris esu naudojus.. smile.gif
Pirmą pirkau kirpyklos reikmenyse kęstučio gatėj kaune tokia rožinė bonkutė tai iki šiol maniau kad jis geras, nors sekančią dieną plaukai tokie "susiglamžę" gerokai būdavo tai jau nori nenori tekdao galvą plauti..
Poto esu pirkusi lorealio kremą plaukų tiesinimui, pirmą kartą kai panaudojau tai buvau labai patenkinta, net tris dienas gražiai atrodė, bet antrą kartą naudojant nemačiau aplamai jokio rezultato, labai prastai išsitiesino nes mano plaukai pūsti garbanoti dar sausi be to..
Na o TIGI tai dabar esu labai patenkinta, gražiai atrodo, labai šelnūs plaukai ir kas svarbiausia tai ant žemos temperatūros labai greitai ir lengai išsitiesino, na ir kvapas thumbup.gif
Aišku čia labai daug kas nuo plauko struktūros priklauso, yra panų koriom ir niveos gaminiai plaukų tiesinimui tinka, o savo "kudloms" priemones pas kirpėją pagrinde perku nes pvz iš tokios maximo tai kolkas dar niekas nepasiteisino blush2.gif
Atsakyti
O nuo kokių priemonių plaukai būna glotnūs, bet neprisiploja prie galvos bigsmile.gif dar turėčiau pridurti, kad plaukai labai ploni ir jų mažai schmoll.gif
Atsakyti
Gal žinot dėl ko galėjo "nueiti" keramika nuo tiesintuvo? Praktiškai pusė nuėjo per metus laiko verysad.gif Tai galvoju ar čia nešt į garantinį ar čia mano pačios kaltė? Kažin kokį patartumėt dabar pirkti, kad būtų kokybiškas? Nors už šį jau nebe keramikinį Valera vardu pernai 160 mokėjau kirpyklos reikmenų parduotuvėj.. Tai db nežinau ar pati kalta ar tiesiog prastas daigtas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 02 19, 13:57)
Gal žinot dėl ko galėjo "nueiti" keramika nuo tiesintuvo? Praktiškai pusė nuėjo per metus laiko  verysad.gif Tai galvoju ar čia nešt į garantinį ar čia mano pačios kaltė? Kažin kokį patartumėt dabar pirkti, kad būtų kokybiškas? Nors už šį jau nebe keramikinį Valera vardu pernai 160 mokėjau kirpyklos reikmenų parduotuvėj.. Tai db nežinau ar pati kalta ar tiesiog prastas daigtas buvo doh.gif

tikrai gal nekokybiskas pasitaike g.gif
as tai savo tiesintuva turiu jau du metus tikrai, naudoju kas antra diena mazdaug, ir atrodo kaip naujas dar vis smile.gif mano vadinasi Remington
Atsakyti
na man atrodo kad cia nekokybiskas daiktas, jei dar yra garantija tai nesk irtegu ka nors daro, nes neisivaizduoju ka turi daryti kad per toki laika keramika nueitu, maniskui gal kokie 3-4 metai bet niekas nesidaro jam.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 02 19, 12:57)
Gal žinot dėl ko galėjo "nueiti" keramika nuo tiesintuvo? Praktiškai pusė nuėjo per metus laiko  verysad.gif Tai galvoju ar čia nešt į garantinį ar čia mano pačios kaltė? Kažin kokį patartumėt dabar pirkti, kad būtų kokybiškas? Nors už šį jau nebe keramikinį Valera vardu pernai 160 mokėjau kirpyklos reikmenų parduotuvėj.. Tai db nežinau ar pati kalta ar tiesiog prastas daigtas buvo doh.gif

Panašus dalykas yra ir pas mano kirpėją. Nežinau ar tai gerai, ar blogai unsure.gif
Atsakyti
Aš išpradžių ir nelabai žiūrėjau, galvojau gal tik spalva nuėjo blush2.gif bet kai nutrupėjo praukai po kelių tiesinimų tai vos nenukritau pačiupinėjus kad to kermikos nėra verysad.gif

Pažiūrėjau internete kad yra tiesintuvai su metalinėm plokštėm padengtom keramika ir visiškai keraminėm plokštėm, tai gal kur visiškai keraminis paviršius tai jau taip nenusitrintų nes aplamai to metalo ir nėra?

O kaip man ta keramika nuėjo net neįsivaizduoju, būna tik į mėn. kartą išsitiesinu, būna į sav porą kartų, na bet tikrai ne kasdien.. g.gif

va mano "turtas"

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pas mano kirpėją irgi taip doh.gif Teks kažką galvot mastau.gif

Aš savo žnyples naudoju jau porą metų, pigios Vitek - tada kainavo 69 Lt biggrin.gif Bet jokių nusidėvėjimo požymių bigsmile.gif Tiesa, aš laiaks nuo laiko tas plokšteles pavalau, nes vis tiek tos modeliavimo priemonės prikimba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 16:20)
Pas mano kirpėją irgi taip  doh.gif  Teks kažką galvot mastau.gif

Aš savo žnyples naudoju jau porą metų, pigios Vitek - tada kainavo 69 Lt  biggrin.gif  Bet jokių nusidėvėjimo požymių  bigsmile.gif  Tiesa, aš laiaks nuo laiko tas plokšteles pavalau, nes vis tiek tos modeliavimo priemonės prikimba  ax.gif

Nu nežinau ką kirpėja mąsto tiesindama su tokom žnyplėm g.gif

O aš paskambinau ir į parduotuvę, ir į nurodytą garantinį - numeriai nenaudojami, na geriau paieškosiu naujo tiesintuvo negu TEISYBĖS lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o as galeciau perleisti kam nors toki dalykeli, tigi is bed head putas tiesinancias extra extra straight smile.gif gavau dovanu, taciau visai nenaudojau smile.gif kainavo 55lt ziurejau, perleisciau uz 45lt, taciau visai naujos, jei ka sudomino i az rasykit smile.gif
Atsakyti