Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Indre_ @ 2008 01 08, 17:19)
as laikausi savos nuomones, mane taip mokino, kad per karsti isigeria viska ka mes uzsidedam ant plauko, o priemone kuria dedam spicelia tiesinant ji apsaugo, o sios ne, nes ji tam nekurta, o visa kita ka ji duoda tik isigeriai plauka, taip kad cia mano nuomone ir tai pastebiu dirbdama darba su plaukuciais

na šiaip yra parašyta, kad apsaugo nuo karščio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 01 08, 17:23)
na šiaip yra parašyta, kad apsaugo nuo karščio  cool.gif

nuo dziovintuvo karscio apsaugo modeluojamas balzamas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 08, 17:39)
nuo dziovintuvo karscio apsaugo modeluojamas balzamas  cool.gif

tai jei apsaugo nuo džiovintuvo karščio, kodėl negali apsaugot nuo tiesintuvo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 01 08, 17:45)
tai jei apsaugo nuo džiovintuvo karščio, kodėl negali apsaugot nuo tiesintuvo ?  g.gif

gerai baigiam cia tuos gingus, nes mano nuomone yra mano, o jusuyra jusu ir kiekvienas daro taip kaip jis galvoja smile.gif Tiosiog perziurejau visa imesta nuoroda, tai butent ir parasyta kad tai yra naturalus tiesinimas, na bet kaip ir sakiau ta tema jau baigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 08, 15:57)
siu priemoniu negalima naudoti su tiesintuvu, net ant buteliuku kiekvieno yra uzklijuota atikete kad tik su fenu, matyt nebereikalo jie perpeja, kazaks matyt nera gerai jei dar su znyplem plaukus patieisinsi.
O plaukams tiesinti yra begales priemoniu, nueik i parduotuve kur yra kirpyku reikmenys ir galesi pasirinkti, ar pardavejai ne patars kuri geresne smile.gif

QUOTE(Baltija @ 2008 01 08, 15:59)
taigi parašyta, akd jos tik su fenu, o kodėl - nežinau. Yra gi tų purškalų, apsaugančių nuo karščio, nors vežimu vešk  ax.gif

QUOTE(prieblanda @ 2008 01 08, 16:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vėl ta pati nesąmonė  doh.gif  tuo nubrauktu tiesintuvu jie reklamuoja savo produkto efektyvumą, o ne draudžia tiesintuvą naudot. Bet tai ir išmąstyk tu man  blink.gif  lotuliukas.gif

Butent, perbrauktas plauku tiesintuvas reiskia, kad sios priemones tokios efektyvios ir uztenka dziovinti dziovintuvu norint turet tiesius plaukus bigsmile.gif Na ir ismastot kai kurios kaip Prieblanda sake lotuliukas.gif
Atsakyti
Nėra čia ko šaipytis, toks ženklas apskritimas su perbraukimu dažnai reiškia "draudžiama", kaip pvz kelio ženkluose ar panašiai, o ne "jums to nereikės" todėl natūralu, kad aš irgi pamačius pagalvojau, kad draudžiama naudoti lygintuvą... ax.gif
galėtų tinkamesnį ženkliuką tam dalykui sugalvoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ašei: 08 sausio 2008 - 19:49
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 08, 16:57)
O plaukams tiesinti yra begales priemoniu, nueik i parduotuve kur yra kirpyku reikmenys ir galesi pasirinkti, ar pardavejai ne patars kuri geresne smile.gif

as nenideliam mieste gyvenu ir parduotuviu skirtu kirpyklu reikmenu isigyti cia nera blush2.gif tai mano pasirinkimas sumazeja ties tuo ka siulo maksima ir ka gali pasiulyti kirpejos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 01 06, 19:54)
Na nezinau tiksliai tos technologijos, bet kiek supratau tie jonai "prigludina" plauko zvynelius, todel ne tik svelnesni ir graziau blizga, bet ir plaukui sveikiau - maziau pazeidziamas g.gif  Bet nebandziau be jonu, tai negaliu sakyt kad toks poveikis tik nuo ju.

Kristela, o kur pirkai si tiesintuva su jonais? ir kiek kainavo? ax.gif
o gal galetum nuotraukyte ar nuoroda imest kaip atrodo tas tiesintuvas? rolleyes.gif
Atsakyti
as jau kaip minejau turiu ta nauaj Babyliss plauku tiesintuva-fena. Topo centre pirkau apie 130 lt kainavo. Man patinka sitas daiktelis smile.gif Va nuoroda kaip jis atrodo:

http://www.laredoute...amp;pagesize=16
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 06, 21:38)
Nu gerai, pasitaisau: jonai veikia tol, kol juos "spinduliuojat" į plauką. Apsimaukit sintetinį megztinį per galvą ir pamatysit, ko jonai verti. Nu čia fizika gerbiamosios  biggrin.gif

O kad įtikinamiau būtų, tai pasigirsiu, kad turiu feną su jonais. Trys moterys šeimoj nesugebėjom rasti nė vieno skirtumo su jonais ar be  rolleyes.gif

visiskai sutinku ir nesiginciju su tavim, kad jonai veikia tik tol kol spinduoliuoja i plauka, bet man tas gautas rezultatas iskart po dziovininimo labiau patinka su jonais nei be ju.
Dar ko gero cia nuo plauko priklauso sitas visas efektyvumas. Mano plaukas labai prastas ir silpnas, linkes pustis, elektrintis, tai ant mano plauku labai matos skirtumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 01 09, 02:48)
Kristela, o kur pirkai si tiesintuva su jonais? ir kiek kainavo? ax.gif
o gal galetum nuotraukyte ar nuoroda imest kaip atrodo tas tiesintuvas? rolleyes.gif

Pas mane toks
user posted image
Pirktas senukuose, kaina 159lt. Yra jonzatorius, elektroninis karscio reguliavimas (100-150)... As juo visai patenkinta, ir temperaturos man per akis, nors kiek teko girdet, tai turincios tvirtas ir nepaklusnias garbanas i profesionalius arba bent jau didesni karsti duodancius dairosi.

Bet itariu reiks apriboti znypliu naudojima... verysad.gif nes kokius 4 kartus po kiekvieno plovimo patiesinau (ir dar be apsaugines priemones doh.gif ) tai pastebejau, kad daugiau garbanotis plaukai pradejo blink.gif tai zenklas, kad sausina ir pazeidzia plauka unsure.gif Tai sakiau bandysiu ne dazniau kaip vienakart per savaite ir su apsaugine priemone mirksiukas.gif

Beje, atejo mano TIGI bigsmile.gif
user posted image
Kokie plaukai slidus pasidaro pasitepus bigsmile.gif blizga graziai rolleyes.gif Labai nedaug reikia.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 01 16, 15:07)
Beje, atejo mano TIGI bigsmile.gif
user posted image
Kokie plaukai slidus pasidaro pasitepus bigsmile.gif blizga graziai rolleyes.gif  Labai nedaug reikia.

jo, sitas Tigi tai super daiktas thumbup.gif as jau antra buteliuka naudoju (pirmo uzteko man kazkur 10 menesiu)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 16, 15:51)
jo, sitas Tigi tai super daiktas  thumbup.gif  as jau antra buteliuka naudoju (pirmo uzteko man kazkur 10 menesiu)

o kur sitais Tigi prekiauja? as ir tokio noriu ax.gif
Atsakyti