Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Indre_ @ 2008 01 02, 18:00)
Turbut kalbia pie sitas nivejos priemones? As taip pat jas visas susipirkusi turiu smile.gif
user posted image

Kaip naudot sampuna ir balzama zinau,bet kaip naudot tuos du nenuplaunamus?Koks eiliskumas?
Atsakyti
As bijau prisisneket, bet man Tigi Ego Boost plaukus idealiai lygius padaro blink.gif nesitikejau zinokit, pirkau del kitko - kad saugotu plaukus, maitintu ir pan., o pasiziuriu, kad su juo pasitepus jie taip idealiai gula wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 04 sausio 2008 - 21:15
QUOTE(Malena @ 2008 01 02, 19:39)
Kaip naudot sampuna ir balzama zinau,bet kaip naudot tuos du nenuplaunamus?Koks eiliskumas?

na isiplovus galva pasitepi plaukus aliejuku tada pries dziovinant fenu itrini palukus tuo motelevimo kremu ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai noriu tiesintuva nusipirkti.. Taciau.. unsure.gif Esu besaike, zinau kad pradesiu tiesinti po kiekvieno plovimo. Ir bus amen plaukam. verysad.gif siuo metu ko tik nedarau, kad jie pas mane augtu. unsure.gif
Atsakyti
As irgi neseniai tiesinimo znyples nusipirkau - Philips mirksiukas.gif Super daiktas thumbup.gif Aisku, daug lemia ir tai, kad mano plaukai lengvai pasiduoda formavinui, bet kad taip paprasta bus tai nesitikejau thumbup.gif O plaukai tokie zvilgantys, silkiniai wub.gif kiek girdejau tai cia jonizatoriaus nuopelnas, nes be jonu funkcijos plaukas istiesinamas, bet taip neblizga, labiau siausiasi. Va idedu foto kaip issitiesinau blush2.gif
user posted image

Ir dar: idomu su kokia temperatura jus tiesinat? As tai kazkaip labai bijau plaukui pakenkt, tai nustatau 100-120 laipsniu, kaip ir uztenka... Bet profesionalios kiek girdejau ir iki 400 laipsniu buna, tai kazi kaip plaukas reaguoja i toki karsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 01 06, 13:57)
As irgi neseniai tiesinimo znyples nusipirkau - Philips mirksiukas.gif  Super daiktas thumbup.gif  Aisku, daug lemia ir tai, kad mano plaukai lengvai pasiduoda formavinui, bet kad taip paprasta bus tai nesitikejau thumbup.gif O plaukai tokie zvilgantys, silkiniai wub.gif kiek girdejau tai cia jonizatoriaus nuopelnas, nes be jonu funkcijos plaukas istiesinamas, bet taip neblizga, labiau siausiasi. Va idedu foto kaip issitiesinau blush2.gif

Ir dar: idomu su kokia temperatura jus tiesinat? As tai kazkaip labai bijau plaukui pakenkt, tai nustatau 100-120 laipsniu, kaip ir uztenka... Bet profesionalios kiek girdejau ir iki 400 laipsniu buna, tai kazi kaip plaukas reaguoja i toki karsti unsure.gif

Apie jonus galiu pasakyti, kad tai yra marketinginis triukas cool.gif Mano tiesintuvas be jokių jonų, bet paukai blizga ir tikrai nesišiaušia, būna švelnūs rolleyes.gif
Kuo žemesnė tiesinimo temperatūra, tuo geriau - jei jūsų plaukams žemesnės pakanka, tai valio. Aš imu aukštesnę, nes plaukas kietas, neklusnus ir ilgai cackintis neturiu laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 01 06, 13:57)

Jau kaip gražiai atrodo, aš irgi taip noriu bigsmile.gif

O mano plaukai taip nei labai blizga, nei labai minkšti po tiesinimo žnyplėmis (taip pat be jonų), Prieblanda, kokią priemonę naudojat tiesindama žnyplėmis, gal nuo jos toks efektas?
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 01 06, 15:40)
Jau kaip gražiai atrodo, aš irgi taip noriu  bigsmile.gif 

O mano plaukai taip nei labai blizga, nei labai minkšti po tiesinimo žnyplėmis (taip pat be jonų), Prieblanda, kokią priemonę naudojat tiesindama žnyplėmis, gal nuo jos toks efektas?

Naudoju L'Oreal Hot Straigt ant šlapių plaukų ax.gif Mano plaukai nedažyti, tai aišku, kad neblizga taip kaip dažyti, bet vaizdas man pačiai atrodo geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 06, 14:47)
Apie jonus galiu pasakyti, kad tai yra marketinginis triukas  cool.gif  Mano tiesintuvas be jokių jonų, bet paukai blizga ir tikrai nesišiaušia, būna švelnūs  rolleyes.gif
Kuo žemesnė tiesinimo temperatūra, tuo geriau - jei jūsų plaukams žemesnės pakanka, tai valio. Aš imu aukštesnę, nes plaukas kietas, neklusnus ir ilgai cackintis neturiu laiko  ax.gif

vat vat tikra tiesa, pas mane paprastas tiesintuvas be jokiu jonu , bet kai istiesinu plaukus graziausi, minksti , blizgus , svelnus....
Atsakyti
apie tuos jonus galiu pasakyti taip is savo pacios patirties. Naudojant be jonu mano plaukai elektrinasi ir puciasi, o su jonais siu problemu nebuna, tikrai nemanau, kad tai "marketingo triukas". Pabandykit mergaites ir pamatysit skiriasi ar ne. cool.gif
Atsakyti
man tai nieks nesielektrina , o apie pustima kalbos nera, jeigu jau istiesinti tai tiesus tiesus priglude
Atsakyti
Na nezinau tiksliai tos technologijos, bet kiek supratau tie jonai "prigludina" plauko zvynelius, todel ne tik svelnesni ir graziau blizga, bet ir plaukui sveikiau - maziau pazeidziamas g.gif Bet nebandziau be jonu, tai negaliu sakyt kad toks poveikis tik nuo ju.
Antra vertus, plauko isvaizda labai itakoja tiesinimo priemones - nuo geros priemones turetu labiau blizget, nesisiaust ir t.t...

O kokias priemones jus naudojat su znyplem? As tai kol kas dar nenusipirkau, laukiu pareinant TIGI ax.gif Gal kokia isbandyta rekomenduot galit? bigsmile.gif
Atsakyti