Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

Topo centre pirkau, apie 130 berods kainavo.
Mano pacios plaukai ploni, pasipute ir tokie banguoti siek tiek,bet siaip paklusnus gan. tai man 1 to feno lygis kaip tik, bet ten yra 4 lygiai is viso, 4 tokio garbanorumo plaukui kaip pas juodukes buna tipo skirta. tipo iveikia visas garbanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 10 07, 14:25)
Reikia Jusu konsultacijos  4u.gif
Draugei pries puse metu padovonajojo tokias->
user posted image
tiesinimo znyples, ar jos gali buti keramikines? nes po keliu menesiu naudojimo, jis parudavo, galvojam gal nuo priemoniu, ir kas svarbiausia kad jis nenusivalo, kadangi ta plokstele yra balta. Kaip jus galvojate?

Maniskes znyples tai nuo plauku nusidaze, mat jie dazyti tamsiai.... smile.gif

QUOTE(Baltija @ 2007 10 11, 15:23)
Noriu nusipirkti tokį plaukį šepetį
user posted image

Gal kuri nors žinot, į ką reikia atkrepti dėmesį, kur geriausia pirkti ir už kiek biggrin.gif

Maciau tokiu sepeciu yra EUrokoj pirkti... Niu kazkas panasaus

p.s. retkraciais pasitiesinti plaukus yra nerealu... bet va jei reiktu tiesintis po kiekvieno plovimo ojoj isproteciau.. as tiesinu net 2 val.. pas mmane plauku kai geroj pievoj zoles lotuliukas.gif Bet po tiesinimo jie atrodo kaip idealus... tviska, yra svelnus, krenta labai graziai... tiesiog mmm smile.gif O apie naturaliai isdziuvusius to nepasakyciau...
Siaip mano plaukai nei banguoti, nei tiesus... karciai
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2007 12 27, 16:45)
Maniskes znyples tai nuo plauku nusidaze, mat jie dazyti tamsiai.... smile.gif
Maciau tokiu sepeciu yra EUrokoj pirkti... Niu kazkas panasaus

p.s. retkraciais pasitiesinti plaukus yra nerealu... bet va jei reiktu tiesintis po kiekvieno plovimo ojoj isproteciau.. as tiesinu net 2 val.. pas mmane plauku kai geroj pievoj zoles  lotuliukas.gif  Bet po tiesinimo jie atrodo kaip idealus... tviska, yra svelnus, krenta labai graziai... tiesiog mmm  smile.gif  O apie naturaliai isdziuvusius to nepasakyciau...
Siaip mano plaukai nei banguoti, nei tiesus... karciai

aš sutinku, kad sunku prisiversti kasdien tiesintis, ypač jei kaip sakai "karčiai" stori tavo, o aš tai pavargstu nes karčiai plonesni ir labai palankūs, tai mygam išsitiesinu...maždaug 10min.ir rezultatas super thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane plaukučiai po lyginimo tai blizga, lengavai krenta. Na tokie fainučiai 4u.gif Bet va tenka kas 2-ą dieną lyginti. Drabas greitas, nes plaukai neilgi, tačiau visvien . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Platina_ @ 2007 12 29, 23:52)
Pas mane plaukučiai po lyginimo tai blizga, lengavai krenta. Na tokie fainučiai  4u.gif  Bet va tenka kas 2-ą dieną lyginti. Drabas greitas, nes plaukai neilgi, tačiau visvien .  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tikrai fainučiai tampa plaukučiai....pritariu
Atsakyti
As kartais naudodavau tiesinimo znyples, bet gaila plauku vis buna..
O neseniai pabandziau nivea ta tiesinimo serija tik su dziovintuvu. Tiesiog zurnale buvo meginukas sampuno ir nenuplaunamo kremo, tai issiploviau plaukus, issitepiau tuo kremu, biski pradziuvo ir fenu padziovinau sukuodama, paprastu sepeciu net ne apvaliu. Paziuriu i veidrodi- bigsmile.gif tiesus plaukai! Gal ne visai idealiai, bet toks kritimas fainas matosi bigsmile.gif tai nusipirkau dbr visa ta serija ir naudoju. Ir net kai nenoriu tiesint vis tiek naudoju, tiesiog plaukai nesisiausia, blizga rolleyes.gif o anksciau budavo daug tokiu 'antenyciu' ant galvos, ypac jei dziovintuvu dziovindavau biggrin.gif
Bent jau mano plaukam tikrai tiko. Dar apie sampuna parasysiu, kad juo issiplovus iskart jauciasi kad plaukai slidesni pasidaro, cia man pirma karta taip, nes nuo sampuno niekad jokio poveikio nejausdavau, tik kad plaukus isplaudavo. Dabar pabandziau dar su garnier sampunu isplaut (man visai patikdavo garnier priemones)-tai didziuuulis skirtumas, jauciasi kad plaukai siurkstoki ir iskart norisi bent koki balzama uztept unsure.gif nezinau ka ten i ta nivea deda, bet lb patiko man. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Parasyk tikslu Niveos priemoniu pavadinima
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 01 02, 15:54)
As kartais naudodavau tiesinimo znyples, bet gaila plauku vis buna..
O neseniai pabandziau nivea ta tiesinimo serija tik su dziovintuvu. Tiesiog zurnale buvo meginukas sampuno ir nenuplaunamo kremo, tai issiploviau plaukus, issitepiau tuo kremu, biski pradziuvo ir fenu padziovinau sukuodama, paprastu sepeciu net ne apvaliu. Paziuriu i veidrodi-  bigsmile.gif tiesus plaukai!  Gal ne visai idealiai, bet toks kritimas fainas matosi  bigsmile.gif  tai nusipirkau dbr visa ta serija ir naudoju. Ir net kai nenoriu tiesint vis tiek naudoju, tiesiog plaukai nesisiausia, blizga  rolleyes.gif o anksciau budavo daug tokiu 'antenyciu' ant galvos, ypac jei dziovintuvu dziovindavau  biggrin.gif
Bent jau mano plaukam tikrai tiko. Dar apie sampuna parasysiu, kad juo issiplovus iskart jauciasi kad plaukai slidesni pasidaro, cia man pirma karta taip, nes nuo sampuno niekad jokio poveikio nejausdavau, tik kad plaukus isplaudavo. Dabar pabandziau dar su garnier sampunu isplaut (man visai patikdavo garnier priemones)-tai didziuuulis skirtumas, jauciasi kad plaukai siurkstoki ir iskart norisi bent koki balzama uztept  unsure.gif  nezinau ka ten i ta nivea deda, bet lb patiko man. biggrin.gif  ax.gif

O kokie jūsų plaukai? Ploni/stori, paslankūs/neklusnūs ir pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 01 02, 17:04)
Parasyk tikslu Niveos priemoniu pavadinima

Straight and easy
Atsakyti
Turbut kalbia pie sitas nivejos priemones? As taip pat jas visas susipirkusi turiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aha, sitas rolleyes.gif
O plaukai mano ploni, ilgi, tiesiog gal sausoki, nes su znyplem man net neissitiesina visiskai, toks jausmas kad sausi kaip kad buna drabuziai perdziuve ir neissilygina biggrin.gif tai sitos priemones toki minkstuma duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 01 02, 17:29)
Aha, sitas  rolleyes.gif
O plaukai mano ploni, ilgi, tiesiog gal sausoki, nes su znyplem man net neissitiesina visiskai, toks jausmas kad sausi kaip kad buna drabuziai perdziuve ir neissilygina  biggrin.gif tai sitos priemones toki minkstuma duoda  smile.gif

Reiškias man netinka doh.gif Mano plaukai kietoki, stori ir su džiovintuvu juos ištiesinti tik kirpėja gerai paplušėjusi sugeba biggrin.gif
Atsakyti