As irgi tiesinau kokius 2 metus, is pradziu atrodo nekenkia per daug, po to nutrupa plaukai,. kokios geros znyples bebutu jos kenkia gan stipriai. O mano dabar issigelbejimas nauja nivea serija tiesinimui tik su fenu. ir is tiesu poveikis labai panasus. ir nebranu ir nekenkia plaukui. tiesiog dziovini su fenu ir dideliu apvaliu sepeciu dar po to ant sausu kokio fluido uztepi ,galiukus paglotnini ir is vis shauniai atrodo=]
QUOTE(editulan @ 2007 12 13, 19:42)
As irgi tiesinau kokius 2 metus, is pradziu atrodo nekenkia per daug, po to nutrupa plaukai,. kokios geros znyples bebutu jos kenkia gan stipriai. O mano dabar issigelbejimas nauja nivea serija tiesinimui tik su fenu. ir is tiesu poveikis labai panasus. ir nebranu ir nekenkia plaukui. tiesiog dziovini su fenu ir dideliu apvaliu sepeciu dar po to ant sausu kokio fluido uztepi ,galiukus paglotnini ir is vis shauniai atrodo=]
Na gal ir ne taip kenia bet jei sittaip plaukucius zaloji turi ir geras kaukes tada jiems nusipirkti ir deti, nes isivaizduoju kad pas tave plaukai ziauria isauseja
O kas del to Nivejos tiesinanciu priemoniu, snd nusipirkau ir sa na ir nzn.... man jei su fenu reikai bruzinti tai ir taip as juo sisitiesinu, gal nusivyliau nes prisiskaicius tikejausi geresnio efekto
QUOTE(editulan @ 2007 12 13, 20:56)
na kiekvienam savaip neimanoma jauciu kad kokia priemone visiems tiktu man tai efektas tikrai geras, ypac kaip kad mano plaukai megdavo biski pasiputi o db daug glotnesni
na as ir pirkau vien del to kad plaukai mano pustis megejai ir dar i galu garbanojasi, siaip esu kirpeja tai as suitavrkau juos nesiskundziu, bet tik beskaitydama cia apie tuos plauku tiesinimus na labai suzavejo Niveja nusipirkau, bet... Nors aisku kiekvieno plaukas yra skirtingas ir kiekvienas dar ir yra patenkintas skirtingais rezultatais
QUOTE(editulan @ 2007 12 13, 19:42)
O jūsų plaukas storas?
Nusipirkau tieisinimui Joico silk result straight smoother...na bet kaip čia pasakius,man tai lygiai toks pat poveikis kaip ir su Nivea tiesinančiu serumu.Skirtumas tik kaina......na bet visų plaukučiai skirtingi.
o as nusipirkau babyliss tokias sukas- fena plauku tiesinimui, cia kur katik atsirades, gal kas zinot ka nors apie tai? nusipirkau,bet nezinau kaip elgtis, pardaveja aiskino,kad sausus plaukus reik tiesint, bet kaip sausus,jei ten sukos-fenas nu zodziu likau nesusipratus gal kas paaiskinsit man, zaliam jaunimeliui
nu va, ispandziau, dabar papasakosiu. Zinokit labai neblogas daiktelis tas fenas, ten galima vesu ora nusistatyt, tai plaukam ne taip kenkia. o plaukus istikruju tiesina gerai. nors cia ir fenas skaitos, bet plauku neispucia kaip su paprastu,plaukai lieka glotnus tokie, dar pries tai su Loreal hot straight issitepiau. Likau patenkinta naujuoju pirkiniu
QUOTE(asmeryte @ 2007 12 20, 17:04)
nu va, ispandziau, dabar papasakosiu. Zinokit labai neblogas daiktelis tas fenas, ten galima vesu ora nusistatyt, tai plaukam ne taip kenkia. o plaukus istikruju tiesina gerai. nors cia ir fenas skaitos, bet plauku neispucia kaip su paprastu,plaukai lieka glotnus tokie, dar pries tai su Loreal hot straight issitepiau. Likau patenkinta naujuoju pirkiniu
Kur pirkot tą feną, kiek kainavo?
QUOTE(asmeryte @ 2007 12 20, 16:04)
O kokie jūsų plaukai? Stori/ploni/paklusnūs/nepaklusnūs ir t.t.