Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(werda @ 2007 12 07, 12:49)
aciu ax.gif na, dabar jie po truputi i dideles bangas bando mestis, jeigu pvz nueinu miegot su dregnais plaukais. jei leidziu iszdziuti dienos metu, jie tiesus, bet siek tiek pasipute. be tiesintuvo nepriekaistingai tiesus tikrai nera, bet kiekvienai dienai labai gerai ir taip. palyginus kiek vargo turejau su garbanom, man dabar atokvepio metas thumbup.gif
kai kurios raset kad eisit daryt kartojima, o jus per visa ilgi vel tiesinsit?ar tik saknis. vasarai noreciau daryt kartojima per visa ilgi, tada manau tikrai liktu nepriekaistingai tiesus

o tas tiesinimas smarkiai pakenke plaukuciams?Prieziuros dagiau reikia nei iprastai?
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 12 07, 12:49)
aciu ax.gif na, dabar jie po truputi i dideles bangas bando mestis, jeigu pvz nueinu miegot su dregnais plaukais. jei leidziu iszdziuti dienos metu, jie tiesus, bet siek tiek pasipute. be tiesintuvo nepriekaistingai tiesus tikrai nera, bet kiekvienai dienai labai gerai ir taip. palyginus kiek vargo turejau su garbanom, man dabar atokvepio metas thumbup.gif
kai kurios raset kad eisit daryt kartojima, o jus per visa ilgi vel tiesinsit?ar tik saknis. vasarai noreciau daryt kartojima per visa ilgi, tada manau tikrai liktu nepriekaistingai tiesus

taip as planuoju sausio-vasario menesi pakartotinai tiesintis.
Atsakyti
tik beda viena - po plauku tiesinimo, lb greit plaukai susiriebalavę tampa.. feck
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 07, 13:07)
o tas tiesinimas smarkiai pakenke plaukuciams?Prieziuros dagiau reikia nei iprastai?

Aha, man irgi idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2007 12 08, 19:07)
Aha, man irgi idomu ax.gif

prieziura tokia pati kaip sauso plauko. drekinanti kauke, aliejukas plauku galiukams.
Atsakyti
QUOTE(tiponeva @ 2007 12 07, 22:56)
tik beda viena - po plauku tiesinimo, lb greit plaukai susiriebalavę tampa.. feck

Ooo, staigiai suoptimizuočiau visus savo šampūnus biggrin.gif

Kad mano chemiškai netiesinti plaukai mažiau riebaluojasi tai vienintelė paguoda, nes jei reikėtų tiesinti kas antrą dieną, tai kaput doh.gif Visai noriu išsitiesinti chemiškai, bet negaliu tam skirti 600 Lt blush2.gif Bo plaukai nėra trumpi ir jų laaabai daug unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 10 07, 13:25)
Reikia Jusu konsultacijos  4u.gif
Draugei pries puse metu padovonajojo tokias->
user posted image
tiesinimo znyples, ar jos gali buti keramikines? nes po keliu menesiu naudojimo, jis parudavo, galvojam gal nuo priemoniu, ir kas svarbiausia kad jis nenusivalo, kadangi ta plokstele yra balta. Kaip jus galvojate?

a tokias turiu ax.gif taip jos keramikines ir labai geros nes yra su "jonų" funkcija, kuri neleidžia išsausinti plauko. man jos labai patinka..niekas neruduoja...gal su kokia plaukų priemone sureagavo, šiaip tiesinimo žnyplių negalima naudoti jei yra purkšta plaukų lako, ar kitokių ne tiesinimui skirtų priemonių...
o daikčiukas tikrai liuks...dar kartą nenuvylė vokiška kokybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas turit tokias tiesinimo znyples?(nemoku ikelti paveikslelio tai dedu adresa blush2.gif ) http://www.folica.co...re_P_d3015.html cia is tigi...internete kaina 219.95$ bet dabar yra nuolaida tai kainuoja 159.95$.kaip manote ar verta uz tokia kaina pirkti ar cia tik tigi's uz savo varda kaina uzsikeles...gal kas zino ar Lietuvoje tokiu yra pirkti(pvz salone "salon+")?kazkaip man tigi produkcija patiko tai pagalvojau gal ir tokie aparatai ju firmos geri g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2007 12 13, 17:00)
gal kas turit tokias tiesinimo znyples?(nemoku ikelti paveikslelio tai dedu adresa  blush2.gif ) http://www.folica.co...re_P_d3015.html cia is tigi...internete kaina 219.95$ bet dabar yra nuolaida tai kainuoja 159.95$.kaip manote ar verta uz tokia kaina pirkti ar cia tik tigi's uz savo varda kaina uzsikeles...gal kas zino ar Lietuvoje tokiu yra pirkti(pvz salone "salon+")?kazkaip man tigi produkcija patiko tai pagalvojau gal ir tokie aparatai ju firmos geri  g.gif  4u.gif

tikrai budavo salon+
nueik ten konsultantes paklausineti
ir poto cia parasyk kokia Lietuvoj ju kaina 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėk čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 12 13, 19:06)
Pažiūrėk čia  mirksiukas.gif

o jetau! blink.gif cia dvigubai pigiau!nu bet ir uzkeltos kainos kai kur!tai jau isivaizduoju kad ir salon+ bus dvigubos kainos.....db galvoju pirkt toki ar cia tik mano isitikinimas kad jis turi but lb geras nes profesionalus is tigi(kaip jau sakiau tigi firma man prie sirdies ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2007 12 13, 19:54)
o jetau! blink.gif cia dvigubai pigiau!nu bet ir uzkeltos kainos kai kur!tai jau isivaizduoju kad ir salon+ bus dvigubos kainos.....db galvoju pirkt toki ar cia tik mano isitikinimas kad jis turi but lb geras nes profesionalus is tigi(kaip jau sakiau tigi firma man prie sirdies ax.gif )

Aš tai nežinau, mano nuomone tai jei kompanija kur nors specializuojasi tai turėtų tik tą daiktą gerai gaminti, o Tigi gamina geras plaukų priežiūros priemones, bet apie elektronikos prekes tai nežinau g.gif Nu pvz man gal ir patinka colgate dantų pastos, bet jei reikėtų spręsti kurį elektrinį dantų šepetėlį pirkti: colgate ar philips, tai matyt colgate nesirinkčiau, čia mano tokia nuomonė blush2.gif O už tokią kainą labai gerą tiesintuvą nusipirkt gali, kad ir GHD ar kokie ten dar iš garsesnių rolleyes.gif

P.S. Apie šitą tiesintuvą ir Tigi nieko nežinau 4u.gif
Atsakyti