Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Sauluteq @ 2007 11 19, 16:39)
Noriu nusipirkti plauku tiesintuva, bet nieko neismanau apie juos  doh.gif .Kaip suprantu geriau pirkti keramikini, bet ten dar yra skirtingom temperaturom pvz., vienas ikaista iki 150 laipsniu, kiti 200-230. Kuo jie skiriasi? Ar ta aukstesne temperatura labai garbanotiems plaukams?  blush2.gif

Man atrodo, kad geriau turėti tokį, kurio diapazonas pakankamai platus. Mano, berods, kaista nuo 135 iki ~220. Kai tik plaukų būklė leidžia, visada tiesinu ant kuo žemesnės temperatūros, bet kartais tenka ir su aukštesne paprosinti. Kuo plaukai nepaklusnesni, tuo aukštesnės temperatūros reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 19, 18:08)
Man atrodo, kad geriau turėti tokį, kurio diapazonas pakankamai platus. Mano, berods, kaista nuo 135 iki ~220. Kai tik plaukų būklė leidžia, visada tiesinu ant kuo žemesnės temperatūros, bet kartais tenka ir su aukštesne paprosinti. Kuo plaukai nepaklusnesni, tuo aukštesnės temperatūros reikia  ax.gif

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Siaip teko skaityti, Vokietijoje (ir gal ne tik ten) salonuose plaukai tiesinami kazkokiu CHI metodu - jis puoseleja plaukus ir laikosi iki metu laiko. Plaukai apdorojami suskystintu silku, kurio molekules susijungia su plauko struktura. Tuomet plaukai apdorojami spec. CHI fenu. Bent jau reklama teigia, kad sis budas puoseleja plaukus. Gal teko kam apie tai girdeti? Gal jis ir Lietuvoje yra?
Atsakyti
Nors ir kenkia bet lb grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 10 03, 19:13)
as jau po tiesinimo.chemini dare su alfa parf priemonemis.plaukai tiesus, taciau siek tiek puciasi galai.bet esu be galo patenkinta:)nuotraukas kazkada buvau idejus.plaukai atrodo panasiai kaip tiesinti su tiesintuvu. (su tiesintuvu jie labiau priglude).kirpeja perspejo iskarto kad nebus visiskai tiesus kaip is reklamos, nes mano plaukas labai garbanotas ir beje labai siurkstus bei kietas. po cheminio liko zymiai minkstesni.tad tikrai nenusivyliau. toms, kuriu plaukai tik banguojasi ir nori labai tiesiu, rezultatas tikrai bus.
ziuresiu kaip keisi po keliu plovimu. po keliu dienu gal idesiu nuotraukyte kaip atrodo dabar. o mano plaukus galite pasiziureti paraso antrastej
Kosmetika -->trys paskutines foto

cia dareisi pas Audra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 11 22, 21:48)
cia dareisi pas Audra?  smile.gif

lyg ir ne, nors teisybe pasakius vardo nelabai pamenu.
Atsakyti
as jau zadu keliauti pakartotinai darytis smile.gif Nes dabar truputuka puciasi galiukai noriu glotniu glotniu doh.gif
Atsakyti
esu girdejus apie ta chi tiesinima.

labai menkai turiu informacijos , bet sako , kad nenaudoja ten jokiu chemikalu , amoniaku ir pan. , apie pusei metu laikosi tas viskas gal ilgiau , kaina 700 doleriu , o Lietuvoj neteko girdet kad kas darytu
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 11 22, 23:17)
lyg ir ne, nors teisybe pasakius vardo nelabai pamenu.

werda, o kur tiesinaisi? Kokioj kirpykloj?
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2007 12 06, 13:58)
werda, o kur tiesinaisi? Kokioj kirpykloj?

as tiesinau klp.kirpykla gintare jei neklystu vadinasi smile.gif
Atsakyti
werda labai graziai atrodai su tiesiais... o jie dabar pas tave visuomet tokie? net kai issiplauni? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(escadyte @ 2007 12 06, 23:38)
werda labai graziai atrodai su tiesiais... o jie dabar pas tave visuomet tokie? net kai issiplauni? 4u.gif  wub.gif

aciu ax.gif na, dabar jie po truputi i dideles bangas bando mestis, jeigu pvz nueinu miegot su dregnais plaukais. jei leidziu iszdziuti dienos metu, jie tiesus, bet siek tiek pasipute. be tiesintuvo nepriekaistingai tiesus tikrai nera, bet kiekvienai dienai labai gerai ir taip. palyginus kiek vargo turejau su garbanom, man dabar atokvepio metas thumbup.gif
kai kurios raset kad eisit daryt kartojima, o jus per visa ilgi vel tiesinsit?ar tik saknis. vasarai noreciau daryt kartojima per visa ilgi, tada manau tikrai liktu nepriekaistingai tiesus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 07 gruodžio 2007 - 11:51