Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(gisita @ 2007 10 13, 15:58)
Kaip jais tiesinti ir ar įmanoma mes pačios norime sužinoti.  bigsmile.gif  Bet šiaip, manyčiau, plaukus sukt į vidų reikėtų.
O plaukai juk raitosi visaip, į visas puses  biggrin.gif

na taip, suprantu, bet pvz pas mane jie mazdaug ties galiukais uzsisuke i viena puse, o taip noreciau absoliuciai tiesiu wub.gif bigsmile.gif

p.s. pastaruoju metu pradejo visur reklamuot kazkokia Nivea plauku prieziuros linja tiesiems plaukams be znypliu, kazi kiek cia tiesa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Gintare=: 15 spalio 2007 - 21:18
QUOTE(=Gintare= @ 2007 10 15, 22:18)
p.s. pastaruoju metu pradejo visur reklamuot kazkokia Nivea plauku prieziuros linja tiesiems plaukams be znypliu, kazi kiek cia tiesa  g.gif

QUOTE(Pėdutėss @ 2007 10 09, 18:43)
Nusipirkau naujausiais Nivea priemones tipo be tiesintuvo tiesint . Ledas o ne daiktas  thumbup.gif

QUOTE({GlOsSy} @ 2007 10 10, 17:53)
jo bandziau tas priemones nivea nu neblogos visai tokios ypac tokiu dregnu oru nesisiausia plaukai tik turbut didesnis poveikis kai visa serija bandai  as ten meginukus turejau  sampuno ir  ten tokio styling kremo ;>
bet kad nesu net macius tokio dydzio biguduku ;D

Atsakyti
sveikos paneles :)as plaukus isitiesinau ilgalaikiu cheminiu budu tai thumbup.gif mano pacios plaukai putesi ir bangavosi o dabar tiesus tiesus drinks_cheers.gif nereikia kas kart bruzyt su tiesintuvu,galva isiplaunu isdziusta ir tiesut tiesuteliai biggrin.gif
Atsakyti
o kaip dregnu oru?
gal nuotraukyte imanoma pamatyt?
Atsakyti
amkstesnese temose vis papasakodavau apie tai kaip mano plaukai gyvena po cheminio smile.gif vel grizau pasidalinti gera nuotaika jau praejo 4 menesiai bet rezultatas puikus! plaukai savaime vis tiesesni darosi smile.gif prisiekiu nesitikejau tokio rezultato!
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 10 31, 20:06)
amkstesnese temose vis papasakodavau apie tai kaip mano plaukai gyvena po cheminio  smile.gif vel grizau pasidalinti gera nuotaika jau praejo 4 menesiai bet rezultatas puikus! plaukai savaime vis tiesesni darosi  smile.gif prisiekiu nesitikejau tokio rezultato!

Labai džiugu, kad užsuki pasipasakoti bigsmile.gif 4u.gif taip ir toliau, vis užsuk, nes mums info praverčia, o kartu ir labai labai gundo pačioms pasidaryti, bent jau man wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2007 11 01, 12:31)
Labai džiugu, kad užsuki pasipasakoti  bigsmile.gif  4u.gif  taip ir toliau, vis užsuk, nes mums info praverčia, o kartu ir labai labai gundo pačioms pasidaryti, bent jau man  wub.gif  blush2.gif

sako kai antra kart tiesini dar geresnis rezultatas buna smile.gif manau man koki sausi jau bus ne pro sali pakartoti sia procedura, nes man plaukams buvo tik geriau jie nebesisakoja tapo paklusnus, aisku gal cia nuo plauko strukturos priklauso nes maniskiai labai stori ir susiraizge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nianka @ 2007 10 29, 11:10)
sveikos paneles :)as plaukus isitiesinau ilgalaikiu cheminiu budu tai  thumbup.gif mano pacios plaukai putesi ir bangavosi o dabar tiesus tiesus drinks_cheers.gif nereikia kas kart bruzyt su tiesintuvu,galva isiplaunu isdziusta ir tiesut tiesuteliai biggrin.gif

labas,gal galima suzinoti daugiau kur pas ka ir kiek kainavo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Va as pagalvojau ar butu galima daryt taip:
vakare issiplaunu galva, istepu priemone nuo karscio. Vakare isdziuna, ryte atsikelus belieka tik issitiesint plaukus. Ar taip darant plaukai apsaugomi nuo karscio? g.gif Na ar butinai iskart dziovint ir tieisnt reikia? Nes ryte tikrai ner tiek laiko, reikia valanda anksciau keltis jei noriu issiplaut isdziovint ir dar istiesint...Gal kas nors taip ir daro? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 11 06, 21:15)
Sveikos
Va as pagalvojau ar butu galima daryt taip:
vakare issiplaunu galva, istepu priemone nuo karscio. Vakare isdziuna, ryte atsikelus belieka tik issitiesint plaukus. Ar taip darant plaukai apsaugomi nuo karscio? g.gif  Na ar butinai iskart dziovint ir tieisnt reikia? Nes ryte tikrai ner tiek laiko, reikia valanda anksciau keltis jei noriu issiplaut isdziovint ir dar istiesint...Gal kas nors taip ir daro? mirksiukas.gif

ir man įdomu... ax.gif
Atsakyti
pagaliau nusipirkau tiesintua... Babyliss pro ir slapiems plaukams neva tinka. nzn ar gerai pasirinkau, pirkdama butent sita. mokejau 170lt. dar tik karta tiesinau, ale rezultatas super... bet vis tiek - kazko dvejoju g.gif
Papildyta:
beje, del tu pasiruosimu is vakaro ir as anadien svarsciau... zadu kada taip pabandyti... tik ar apsaugos ryte tas kremas nuo karscio taip pat gerai kaip kad apsaugotu vakare patepus?
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 20:13)
draugė sakė, kad nemokant naudotis tuo apvaliu šepečiu reik mokėt, nes nemokant jis tik įsivels į plaukus  unsure.gif

super teisi tu drinks_cheers.gif pritariu tau
Atsakyti
Noriu nusipirkti plauku tiesintuva, bet nieko neismanau apie juos doh.gif .Kaip suprantu geriau pirkti keramikini, bet ten dar yra skirtingom temperaturom pvz., vienas ikaista iki 150 laipsniu, kiti 200-230. Kuo jie skiriasi? Ar ta aukstesne temperatura labai garbanotiems plaukams? blush2.gif
Atsakyti