QUOTE(Blueta @ 2013 01 04, 23:13)
Nea,nėra jokių tepliojimų man
Trys metai su mirena.
Papildyta:
Nieko aš ten neieškau ir netikrinu. Neieškau jokių siūlų
Ir nemanau,kad nepastebëčiau spiralës iškritimo.
Trys metai su mirena.
Papildyta:
Nieko aš ten neieškau ir netikrinu. Neieškau jokių siūlų
Ir nemanau,kad nepastebëčiau spiralës iškritimo.
O gydytoja nesake paciai pasiziureti karts nuo karto?
Tai iskritima manau dauguma pastebetu, visgi ne trupinelis tik va dar buna atveju, kad ji kazkaip gimdoj pasislenka, tada tampa maziau veiksminga, bet manau, kad jeigu tinkamai ja istate, tai turetu buti viskas ok.
Papildyta:
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2013 01 04, 19:14)
pas mane siuliuku nesijaucia, juos po kokiu trijumenesiu, gydytoja smarkiai nutrumpino ir taip gyvenu jau 5 metus. viskas ok.
dabar kyla kitas klausimas: baigiasi 5 metai liepa, ar as galiu laukt iki tos liepos ar reiktu anksciau susimastyt? kazi, ar nesusilpneja spirales poveikis pacioj pabaigoj. gal kas su tuom susiduret?
dabar kyla kitas klausimas: baigiasi 5 metai liepa, ar as galiu laukt iki tos liepos ar reiktu anksciau susimastyt? kazi, ar nesusilpneja spirales poveikis pacioj pabaigoj. gal kas su tuom susiduret?
Aciu, vis ramiau, kad ne as viena be siuliuku gyvensiu tikiuos antradieni echo parodys gerus rezultatus
Kiek man teko dometis, moterys issima anksciau, nei suejus terminui, nors sako spirales buna siek tiek ilgesnio veikimo, nei diena i diena su lyg 5 metais. As pati turiu dabar 3 metams, bet issiimsiu, jei viskas gerai, po kokiu 2 metu ir 8 menesiu panasiai. Nors cia dar reiktu su gydytoja pasitarti.
O kaip spirales idejimo prazdioj? maude pilva? man pirma diena maude, vakar nieko, o siandien tvarkiaus namus, daug judejau, tai vel pamaudena karts nuo karto... Gal reiktu nesitampyt.