Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė: Mirena ar paprasta?

QUOTE(Velma @ 2012 10 04, 10:54)
tai koperuokimes ir jus parveskit daugiau rusisku spiraliu,tai jums kelione atsipirktu,o kur galima paskaityt apie apvalias spirales?

drinks_cheers.gif manau būtų norinčių smile.gif pagooglinkit "goldlily spiralė",jos dar be to dedamos ne 5,o net 7 metus galima nešiot,neskaitant to,kad su jom mažiau kraujuojama,rečiau pastojama(negu su T formos) ir daug mažesnė tikimybė,kad iškris,tą man ginė patvirtino,kai klausiau,tik sakė,kad jas sunkiau ir skausmingiau ištraukti būna(gal dažniau "įauga" negu T formos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 04 spalio 2012 - 11:14
As irgi turiu Mirena smile.gif Po tablečių- tai pasaka lotuliukas.gif bet dėl pastojimo tai g.gif nelabai norisi.
Atsakyti
Parvesiu kelias... 4u.gif tik svarstau kokias g.gif auksine - auktuali gausiai kraujojanciai, nes yra nuomoniu, kad auksas mazina kraujavima is gimdos, o sidabrine - geriau turinciai uzdegimus, nes pasizymi antibakterinem savybem. Sau jauciu imsiu sidabrine. wub.gif
kalbejausi siandien su viena medike, tai sake kodel LT ju nera... Mat si spirale neturi usiuku, tad apie ja galima "pamirst" (niu cia is anekdotu serijos). Tada papasakojo apie atveji, kai moteris del gausaus kraujavimo kreipesi i ligonine, ten dare valyma, o jo metu paaiskejo, kad ji "pamirso" apie turima apvalia spirale ir vaiksciojo su ja 15 metu... Tai kadangi ES yra visokiu standartu (ikisus nosi i maksti gine turetu matyt spirales usiukus) - sios netinkamos.
Bet dar toks momentelis, reiketu pasidomet pas savo gine, ar ji statys tokia spirale, nes gali ir atsisakyt det nesertifikuota ES spirale, nes ner atitikties deklaracijos.
Niu jei kas Vilniuj nores detis, per AZ pasufleruosiu, kas ta nuostabioji gydytoja, kuri pasiule man isties paskutini man priimtina kontracepcijos buda, tai ji tikrai jas deda wub.gif
Del sunkaus isemimo - kiek varciau rusu forumus, tai pagrindinis diskomfortas isemimo metu tas, jog T forma traukiama uz usiukus, o siai istraukti reikia kabliuko. Bet si mazyti diskomforta atsveria didziuliai (mano galva) privalumai - statistiskai reciau iskrenta ir aktuali toms mamytems, kurios nesioja savo mazuliukus, nes su T forma man buvo grieztai pasakyta - nekilnot unsure.gif o kaip nekilnot g.gif jei vienam metai, kitai 2.5, ir abu lipa ant ranku vienu metu, ir pargriuna reik pakelt, ir i vonia, ir i maitinimo kedute...

QUOTE(žydrynė @ 2012 10 04, 12:13)
drinks_cheers.gif manau būtų norinčių smile.gif pagooglinkit "goldlily spiralė",jos dar be to dedamos ne 5,o net 7 metus galima nešiot,neskaitant to,kad su jom mažiau kraujuojama,rečiau pastojama(negu su T formos) ir daug mažesnė tikimybė,kad iškris,tą man ginė patvirtino,kai klausiau,tik sakė,kad jas sunkiau ir skausmingiau ištraukti būna(gal dažniau "įauga" negu T formos)

Ar Goldlily ne T formos? Kazkaip buvau tokios nuomones. Bent jau cia taip pateikiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 06 spalio 2012 - 19:57
QUOTE(Julija_15 @ 2012 10 06, 20:38)
Ar Goldlily ne T formos? Kazkaip buvau tokios nuomones. Bent jau cia taip pateikiama.

nu kiek žinau anksčiau,kad tikrai buvo pasagėlės formos ir yra mamyčių ją įsidėjusių,kol dar ja prekiavo LT ir tikrai rašė ir čia SM kad apvali,tai kaip čia suprast dabar,kad pagal jūsų nuorodą T formos unsure.gif
Atsakyti
Niu va turiu jau sidabrine apvalia wub.gif
kadangi buvau nedideliame miestelyje - tai auksiniu neturejo. Bet sidabriniu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Graada @ 2012 09 11, 14:42)
po 5 men. kai buvo istatyta Mirena ir jau beveik nebuvo menesiniu as pastojau  nestuke.gif  ax.gif  ( kai daktare abziurejo, spirale stovejo kur reikia i kaip reikia blush2.gif ) , taip kad nera Mirena  100% kontraceptine priemone  biggrin.gif

blink.gif o kada pajutai,kad laukiesi,nes as turiu mirena,bet pilnai maitinu krutim,nors lelytei jau 1metai2menesiai,kyla mintis,kad tik nebuciau nestuke.gif nes pilvas itartinai padidejo,gal men.arteja,nes ju dar nebuvo.O tai kaip nestuke.gif metu daro del spirales,ar ja palieka,ar bando isimti,kokios pasakmes niestumo metu.
Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2012 10 11, 23:51)
blink.gif o kada pajutai,kad laukiesi,nes as turiu mirena,bet pilnai maitinu krutim,nors lelytei jau 1metai2menesiai,kyla mintis,kad tik nebuciau nestuke.gif nes pilvas itartinai padidejo,gal men.arteja,nes ju dar nebuvo.O tai kaip  nestuke.gif metu daro del spirales,ar ja palieka,ar bando isimti,kokios pasakmes niestumo metu.

tikriausiai spirale pasalins. Kazkur skaiciau, kad tokiu atveju yra 50 proc. persileidimo tikimybe Pasidarykit testa, nes tokius dalykus geriausia atlikt kuo anksciau 4u.gif Mano gydytoja tokius atvejus komentavo, kad jei gimtu berniukas, tai jau garantuotai bus su sexualiniais nukrypimais, tai yra is tu mazumu, nes gaves nemaza moterisku hormonu kieki. Bet tikekimes - bus tik 1 nestumo testo juostele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 10 12, 08:07)
tikriausiai spirale pasalins. Kazkur skaiciau, kad tokiu atveju yra 50 proc. persileidimo tikimybe Pasidarykit testa, nes tokius dalykus geriausia atlikt kuo anksciau 4u.gif Mano gydytoja tokius atvejus komentavo, kad jei gimtu berniukas, tai jau garantuotai bus su sexualiniais nukrypimais, tai yra is tu mazumu, nes gaves nemaza moterisku hormonu kieki. Bet tikekimes - bus tik 1 nestumo testo juostele 4u.gif

Fiuu neigiamas testas thumbup.gif matyt trys gimdimai daro savo,figuros atzvilgiu doh.gif ir visoms linkiu,kad nebutu jokiu jokiu nelauktu niestumu,esant spiralei,nes tikrai baisios pasekmes doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar normalu, kad nebeatsimenu kada tutejau mmm. Mirena turiu 1,3men.
Atsakyti
QUOTE(Ganga 29 @ 2012 10 16, 15:43)
Ar normalu, kad nebeatsimenu kada tutejau mmm. Mirena turiu 1,3men.

pas mane tik nuo liepos 9 ir jau nebeturiu mmm
Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2012 10 11, 23:51)
blink.gif o kada pajutai,kad laukiesi,nes as turiu mirena,bet pilnai maitinu krutim,nors lelytei jau 1metai2menesiai,kyla mintis,kad tik nebuciau nestuke.gif nes pilvas itartinai padidejo,gal men.arteja,nes ju dar nebuvo.O tai kaip  nestuke.gif metu daro del spirales,ar ja palieka,ar bando isimti,kokios pasakmes niestumo metu.

pradejo pikinti , as net nepagalvojau kad galiu buti nescia lotuliukas.gif , bet po 3ju pikinimo dienu padariau testa ir nestuke.gif (ejo 3cia nestumo savaite), ta pacia diena spirale pasalino.
Atsakyti
QUOTE(Graada @ 2012 10 16, 17:29)
pradejo pikinti , as net nepagalvojau kad galiu buti nescia  lotuliukas.gif , bet po 3ju  pikinimo dienu padariau testa ir  nestuke.gif (ejo 3cia nestumo savaite), ta pacia diena spirale pasalino.

Matau suneli turit,didziausi sveinimai 4u.gif nu bet vistiek baisu,rodos turi spirale esi saugo,o cia sast ir siurprizas,reiskia tik pajautei blogumus ir bek pirkt testukus doh.gif
Atsakyti