Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė: Mirena ar paprasta?

QUOTE(titkauk @ 2012 09 10, 12:23)
as netikrinau kazkaip nemalonu paciai tikrinti. g.gif

o kas čia malonaus ar nemalonaus, juk lieti savo kūną, o ne kieno nors kito. Kaip mano ginė sako, nereikia bijoti savo kūno, o reikia apie jį žinoti kuo daugiau mirksiukas.gif
jei pačiai nemalonu, paprašyk kad vyras patikrintų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 09 10, 17:00)
o kas čia malonaus ar nemalonaus, juk lieti savo kūną, o ne kieno nors kito. Kaip mano ginė sako, nereikia bijoti savo kūno, o reikia apie jį žinoti kuo daugiau mirksiukas.gif
jei pačiai nemalonu, paprašyk kad vyras patikrintų  lotuliukas.gif

Jei Tau malonu kisti ten pirstus tai tai valio! O kaip reikes kad kas patikrinti rasiu nepergyvenk 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2012 09 10, 01:02)
sveikutes
noriu paklausti ar pacios tikrinates po menstruaciju ar spirale vietoje  g.gif

taip
Atsakyti
Man katik idejo nesenai pries pora savaiciu sake ateiti po poros menesiu pasitikrinti ir tiek. Tai kam tikrinti paciai? Kisti nagus ten kur nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo titkauk: 10 rugsėjo 2012 - 21:49
po 5 men. kai buvo istatyta Mirena ir jau beveik nebuvo menesiniu as pastojau nestuke.gif ax.gif ( kai daktare abziurejo, spirale stovejo kur reikia i kaip reikia blush2.gif ) , taip kad nera Mirena 100% kontraceptine priemone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Graada @ 2012 09 11, 13:42)
po 5 men. kai buvo istatyta Mirena ir jau beveik nebuvo menesiniu as pastojau  nestuke.gif  ax.gif  ( kai daktare abziurejo, spirale stovejo kur reikia i kaip reikia blush2.gif ) , taip kad nera Mirena  100% kontraceptine priemone  biggrin.gif

100%. Saugo tik susilaikas. Nera priemoniu kurios saugotu visu 100%. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(titkauk @ 2012 09 11, 14:06)
100%.    Saugo tik susilaikas. Nera priemoniu kurios saugotu visu 100%.  4u.gif

Susilaikymas norejau pasakyt o ne susilaikas
Atsakyti
QUOTE(titkauk @ 2012 09 10, 22:47)
Man katik idejo nesenai pries pora  savaiciu sake ateiti po poros menesiu pasitikrinti ir tiek. Tai kam tikrinti paciai? Kisti nagus ten kur nereikia

Niu tai jei klausyt kas, ka pasake doh.gif jie Jusu vaiku neaugins, ir jeigu ivyks nestumas, sakys - reikejo spirales anotacija skatyt. Instrukcijoj aiskiai parasyta - BUTINA tikrint po kiekvienu meneseniu, nes ju metu buna kaklelis prasiveres. Tai man net 2 ciklu neisbuvo verysad.gif tai gerai, kad tikrinau, o tai jau 4 nestuma tureciau. O jei Jums nestumas - ne problema, tai galit nesitikrint. Turesit dziaugsmeli nestuke.gif
Pasitariau su ginekologe, sake, kad T formos ne visom tinka, yra daugybe atveju, kad jas isstumia, o kadangi galiukas T formos plonas, ji ir pasiduoda. Patare ieskot apvalios, tai sake, kad rusai ir baltarusai ju turi. Tai vat, pradejau dometis. Paaiskejo, kad ir tos apvalios buna visokios - sidabrines, varines, auksines... Vaziuoju parsivezt... nes kai iskrito man T formos spirale, jau galvojau depresija susirgsiu, na nenoriu as tu prezervatyvu i KT blush2.gif
Atsakyti
Patikrini man. Sake laikosi nuostabiai ir iskristi tikrai neiskris. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 09 30, 22:00)
Patare ieskot apvalios, tai sake, kad rusai ir baltarusai ju turi. Tai vat, pradejau dometis. Paaiskejo, kad ir tos apvalios buna visokios - sidabrines, varines, auksines... Vaziuoju parsivezt... nes kai iskrito man T formos spirale, jau galvojau depresija susirgsiu, na nenoriu as tu prezervatyvu i KT  blush2.gif

Gal žinot kiek maždaug kainuoja Rusijoj ar Baltarusijoj ta pasagėlės formos spiralė,pvz.Goldlily?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 10 01, 15:52)
Gal žinot kiek maždaug kainuoja Rusijoj ar Baltarusijoj ta pasagėlės formos spiralė,pvz.Goldlily?

Po savaites zinosiu 4u.gif
Bet jei ivertint vaziavimo kastus, nemanau, kad pigiau bus, nei pas mus. Vienkartine viza + draudimas=beveik 100 Lt. Cia be keliones islaidu.
As dabar bet kokius pinigus uz apvalia sumokeciau, nes tai mano paskutine viltis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 10 02, 20:47)
Po savaites zinosiu 4u.gif
Bet jei ivertint vaziavimo kastus, nemanau, kad pigiau bus, nei pas mus. Vienkartine viza + draudimas=beveik 100 Lt. Cia be keliones islaidu.
As dabar bet kokius pinigus uz apvalia sumokeciau, nes tai mano paskutine viltis  lotuliukas.gif

tai koperuokimes ir jus parveskit daugiau rusisku spiraliu,tai jums kelione atsipirktu,o kur galima paskaityt apie apvalias spirales?
Atsakyti