Sveikos merginos as mirena turiu jau 5 metus,dabar ruosiuosi ja keisti,tik va beda,kad be ligonines neapsieisiu,nes siulai nutruko ir paprastai negali man jos istraukti.o kada tie siulai pabego as net neisivaizduoju.Bet ir vel desiuos mirena kai tik sena isims,man ji labai patiko,nebuvo jokiu salutiniu poveikiu,o ir menesines beveik dingo,tik truputi patepliodavo.apie tebletes net nenoriu galvoti
i | Draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kit. medikamentus. |
nakeD Siandien iseme spirale daktare,rado be problemu ,nesuprantu kaip tos seseles ieskojo kad nerado ..Ziuresiu kokia savijauta bus ,db biski pilva maudzia nes matyt mano pms laikotarpis yra, nors nebamaciusi situ dienu kokis 3menesius jei nedaugiau ,jauciu db kai atsidaris tai plauksiu ...
QUOTE(samand1s @ 2012 05 10, 14:17)
nakeD Siandien iseme spirale daktare,rado be problemu ,nesuprantu kaip tos seseles ieskojo kad nerado ..Ziuresiu kokia savijauta bus ,db biski pilva maudzia nes matyt mano pms laikotarpis yra, nors nebamaciusi situ dienu kokis 3menesius jei nedaugiau ,jauciu db kai atsidaris tai plauksiu ...
geeeras ,ot zioplikes ,iskart reikejo daktarei isikist . Prisipirk paketu ,nes pakraujuosi dabar ,vaikeli , man dar meslungis blauzda traukdavo po isemimo ,paskui nustojo ... Zodziu ,gerai ,kad viskas gerai baigesi Dziaugiuosi
QUOTE(NakedA @ 2012 05 10, 15:26)
geeeras ,ot zioplikes ,iskart reikejo daktarei isikist . Prisipirk paketu ,nes pakraujuosi dabar ,vaikeli , man dar meslungis blauzda traukdavo po isemimo ,paskui nustojo ... Zodziu ,gerai ,kad viskas gerai baigesi Dziaugiuosi
Gerai kad pasakei kad paketu reiks nes neivieno neturiu net pamirsau kaip atrodo .Ziuresim ar dusulys praeis jei ne eisiu tikrintis i ligonine,bet db esu devintame danguje
QUOTE(samand1s @ 2012 05 10, 14:35)
Gerai kad pasakei kad paketu reiks nes neivieno neturiu net pamirsau kaip atrodo .Ziuresim ar dusulys praeis jei ne eisiu tikrintis i ligonine,bet db esu devintame danguje
su palengvejimu tave , Samand1s ,atsimenu ta jausma ir as . O dusulys ... ,bent man kaip atsirado nei is sio nei is to ,taip ir pradingo ,kai issiemiau spirale ( dar pora tokiu dusimo priepuoliu pasikartojo ,bet po menesio jau nebebuvo ) Tau irgi linkiu ,kad visos sveikatos bedos baigtusi kartu su tos spirales isemimu
Sveikos,
As isidejau varine spirale, ir viskas buvo labai gerai, kol neprasidejo menesines, visu pirma jos pailgejo ir pagausejo, na bet cia nieko, bet ir tarp menesiniu tokie kraujingi tepliojimai tesiasi. Ar kam buvo taip? Jau 2 menesiai taip.
As isidejau varine spirale, ir viskas buvo labai gerai, kol neprasidejo menesines, visu pirma jos pailgejo ir pagausejo, na bet cia nieko, bet ir tarp menesiniu tokie kraujingi tepliojimai tesiasi. Ar kam buvo taip? Jau 2 menesiai taip.
QUOTE(oreganas @ 2012 05 12, 09:30)
Sveikos,
as toke naudojau,4 metus. buvau patenkinta. man viskas buvo atvirksciai nei jum. po antro desiesiu vel toke pacia nes buvau patenkinta mm sutrumpejo,gausumas pamazejo,skausmas dingo...manau kreipkites pas gine,gal ji ka patars,ar paziures,nes gal but jum ji visai netinka.
Mireną turiu jau beveik 5 metus, tai manp patirtis tokia, kad yra pliusų, bet ir minusų.
Pliusai: dingo migreniniai galvos skausmai, neskausmingos ir negausios menesinės, nustojo augti cistos (iki mirenos beveik kas menesį išaugdavo)
Minusai, tai šalutiniai požymiai ir tikrai nuo mirenos, nes lygiai tas pats darosi ir mano bendradarbei, kuri turi mireną, tai tikrai ne sutapimas. Šalutiniai požymiai būna prieš menesines, tai pykinimas, nemiga, irzlumas, bėgiojantis po kūną šiurpuliai, krūtų skausmas.
Dabar pasibaigus mirenos galiojimo laikui, išsiimsiu ir kol kas nesidėsiu, žiūrėsiu kaip jausiuos be jos. Jei pradės vargint migreniniai skausmai, skausmingos, gausios menesinės , tai manau vėl grįšiu prie mirenos.
Pliusai: dingo migreniniai galvos skausmai, neskausmingos ir negausios menesinės, nustojo augti cistos (iki mirenos beveik kas menesį išaugdavo)
Minusai, tai šalutiniai požymiai ir tikrai nuo mirenos, nes lygiai tas pats darosi ir mano bendradarbei, kuri turi mireną, tai tikrai ne sutapimas. Šalutiniai požymiai būna prieš menesines, tai pykinimas, nemiga, irzlumas, bėgiojantis po kūną šiurpuliai, krūtų skausmas.
Dabar pasibaigus mirenos galiojimo laikui, išsiimsiu ir kol kas nesidėsiu, žiūrėsiu kaip jausiuos be jos. Jei pradės vargint migreniniai skausmai, skausmingos, gausios menesinės , tai manau vėl grįšiu prie mirenos.
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 05 08, 23:24)
Jei ir spirale nepasitikit ir vis tiek dienas skaičiuojat, tai gal tada geriau išmokti stebėt dar kelis vaisingumo požymius požymius ir atsisakyti visokių svetimkūnių?
o ką daryti per vaisingas dienas jei prezervatyvai netinka ?turbūt belieka tik iš vis nesimylėti
QUOTE(žydrynė @ 2012 05 21, 13:15)
o ką daryti per vaisingas dienas jei prezervatyvai netinka ?turbūt belieka tik iš vis nesimylėti
NLA O kodėl gumytės netinka?
QUOTE(žydrynė @ 2012 05 21, 13:15)
Jei NLA ir prezervatyvai dėl kažkokių priežasčių netinka, tai lieka susilaikyti (beje, tai ir patikimiausia). O šiaip aš tiesiog nusistebėjau, kad moterys pasirenka metodą, bet vis tiek juo nepasitiki