QUOTE(rence* @ 2012 04 18, 20:17)
Na idomi cia vyksta diskusija...Pati svarstau vis dar pirkti Mirena, bet kuo daugiau skaitau (ne tik SM, bet ir uzsienio forumuose) tuo daugiau minusiuku dedu siai spiralei . Del plauku slinkimo tai is tikro gali buti ne tik spirale kalta, reikia ieskoti ir kitu galimu bedu (mineralu apykaitos sutrikimu, autoagresyviu ligu ir pan), bet kai akivaizdziai sutampa tai su Mirenos "nesiojimu", galimas gi ir sis variantas (apie tai tikrai minima angliskuose forumuose). O del magnetinio rezonanso tai idomu kurios kuno srities ji reiketu atlikti, kad issaiskinti plauku slinkimo priezasti? Neteko dar girdeti, kad darytu viso kuno rezonansa- tikriama konkrecios sritys esant atitinkamiems itarimams
Mane dar domina, ar kazkam ideta spirale gydymo tikslais, pvz del endometriozes, gausiu kraujavimu? Ir ar pasiteisino toks gydymo budas, ar gautas efektas?
Mane dar domina, ar kazkam ideta spirale gydymo tikslais, pvz del endometriozes, gausiu kraujavimu? Ir ar pasiteisino toks gydymo budas, ar gautas efektas?
Jeigu jums idomi mano nuomone ,as is visos sirdies patarciau nesideti Mirenos Ne vienai nelinkeciau to ,ka patyriau ,net priesui Nebent jums gydymo tikslais siulo ja detis - tokiu atveju Mirena sumazina pernelyg gausias menstruacijas. O jei vis vien galvojat detis spirale ,tai dekites bet kuria kita (varine ar sidabrine ... ) , jos bent ne hormonines ir neisbalansuos jusu naturaliu organizmo hormonu . Sekmes pasirenkant