Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė: Mirena ar paprasta?

as po gimdymo zadejau naudot mirena,bet su vyru pasitarem,kad kam ta chemija pompuot save priedo dar salutiniai poveikiai. schmoll.gif vyras prisieme saugotis saugikliais vyrams. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytukas2 @ 2012 02 09, 11:07)
as po gimdymo zadejau naudot mirena,bet su vyru pasitarem,kad kam ta chemija pompuot save priedo dar salutiniai poveikiai. schmoll.gif vyras prisieme saugotis saugikliais vyrams. biggrin.gif

nla ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 02 02, 16:08)
turėjau mireną (5 metus), dabar gyneplus gold (pusę metų). nors su mirena visiškai dingo mmm, o su gold sergu gan gausiai (šiek tiek gausiau, nei būdavo natūraliai), aš vienareikšmiškai už paprastą, ne hormoninę spiralę. nes pradžioj dar nieko buvo ta mirena, o paskui ojoj kiek visokių šalutinių reiškinių išlindo  doh.gif galiausiai pasidarė taip, kad nebebuvo nuo ko ir saugotis - dingo noras bet koks absoliučiai  doh.gif nekalbant apie svorio problemas, nuolat skaudančius (.) (.), nuolatinę nuotaikų kaitą ir kt.
kai pakeičiau mireną į nehormoninę spiralę, grįžau į gyvenimą. gyvenime nenaudosiu hormonų daugiau  ax.gif

As buvau apsisprendusi isideti Mirena ax.gif bet man jos labiau reikia ne del kontracepsijos, o kad sumazintu kraujavima, nes labai gausiai kraujuoju, ir kai prisiklausiau, kad po Mirenos puikiai susitvarko visi kraujavimai, tai maniau cia puikiausia iseiti, bet dabar vel abejoju (paiskaiciusi sia tema) verysad.gif detis ar ne g.gif
Nes turbut paprasta spirale (be hormonu) kraujavimo nesumazins?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikaa: 10 vasario 2012 - 14:03
QUOTE(erikaa @ 2012 02 10, 16:01)
As buvau apsisprendusi isideti Mirena ax.gif bet man jos labiau reikia ne del kontracepsijos, o kad sumazintu kraujavima, Nes turbut paprasta spirale (be hormonu) kraujavimo nesumazins?

Paprasta spirale pailgina menesines.
Atsakyti
Buvau isidejusi Mirena pries 4 metus. Isnesiojau kokius 4 metus. Po isemimo pastojau 2 cikla. Salutinis poveikis - tik galvos skausmas (viena karta i menesi, bet toks jau migreninis skausmas, kuris be vaistu nepraeina), menesines isnyko beveik visai - liko tik tepliojimas (oo budavo labai gausios, po 7 dienas, is kuriu 2-3 diena stengdavausi niekur neiti is namu), turiu mioma - si sumazejo su spirale.
Dabar desiuosi vel - gal kas uzmaciusios gera kaina vaistines? [B]

dejausi poliklinikoje - nieko nekainavo
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2012 02 21, 18:28)

gal kas uzmaciusios gera kaina vaistines?

Iki vasario 29 d. labai gera akcija Camelia internetineje vaistineje
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2012 02 22, 11:27)
Iki vasario 29 d. labai gera akcija Camelia internetineje vaistineje

tikrai kaina verta dėmesio beveik 364lt, tai ne 500lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 22 vasario 2012 - 23:08
Sveikos 4u.gif
O reikia Mirenai recepto? Nes pirkau geriamas KT, recepto neprašė, o kaip su spirale?
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 02 22, 23:01)
tikrai kaina verta dėmesio beveik 364lt, tai ne 500lt drinks_cheers.gif

Akcija prekei, kurio nėra doh.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau esancias temas apie spirales ir tiek abejoniu atsirado....pati rytoj turiu eiti detis
Miremos ( turim du vaikus, daugiau neplanuojam). Mano ginekologe paklausus kuri spirale geriau - varine ar hormonine tik isvardino vienos ir kitos +\-. Kadangi mano menesines ilgos ir labai skausmingos tai visgi nusprendziau apsistot ties hormonine. Ziuresim kaip mano organizmas priims, labai tikiuos kad busiu is tu laiminguju. Kita vertus Mirena pas mus 100% kompensuojama (gyvenu Prancuzijoj) tai jei jau matysiu, kad netinka nebus gaila issiimt lauk jos.
Atsakyti
QUOTE(eglute91 @ 2012 02 23, 12:27)
Sveikos 4u.gif
O reikia Mirenai recepto? Nes pirkau geriamas KT, recepto neprašė, o kaip su spirale?

Sveiki , kiek zinau kad reikia recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute91 @ 2012 02 23, 12:27)
Sveikos 4u.gif

Camelijos vaistinej pirkau, neprase jokio recepto mirksiukas.gif
Atsakyti