sveikos, o as turiu varine jau 5 metai, dabar jau laikas imti. siaip viskas OK, ir tiko ir "prigijo"
QUOTE(Merisa @ 2011 03 26, 12:40)
Cia jums tik atrodo kad as pykstu ant kazko!!!! norejau padaryti gera, o cia puolimai prasideda! TIK PAPASAKOJAU KAIP MAN BUVO. ir nereikia cia apie mano prota kalbeti!!! nesamone.... tema ir yra tam kad papasakoti kaip kam atsitiko gyvenime, o ne teisti!!! jei taip "varote", tai net nesinori uzsukti cia. taip ir toliau "varykite", sekmes!!!!
tukstantis atsiprasymu, jei rasytinis mano zodis pasirode uzgaulus esu taikus zmogus ir zodi protas pavartojau bandraja prasme, nieko asmenisko
QUOTE(Margareta @ 2011 03 26, 17:49)
tukstantis atsiprasymu, jei rasytinis mano zodis pasirode uzgaulus esu taikus zmogus ir zodi protas pavartojau bandraja prasme, nieko asmenisko
viskas tvarkoje!!!
Sveikos merginos
Man idejo mirena ir jau du menesiai su ja jauciuosi super nei storeju, nei nuotaikos sokineja ir pienligiu neturiu, as likau patenkinta mirena. gal buciau patenkinta ir Nova T, bet ji guli stalciuje. Gal kam reikia? Nes jos man ideti negalejo del randu likusiu gimdoje po cezario
Man idejo mirena ir jau du menesiai su ja jauciuosi super nei storeju, nei nuotaikos sokineja ir pienligiu neturiu, as likau patenkinta mirena. gal buciau patenkinta ir Nova T, bet ji guli stalciuje. Gal kam reikia? Nes jos man ideti negalejo del randu likusiu gimdoje po cezario
QUOTE(DovilėL @ 2011 03 31, 13:10)
Sveikos merginos
vat kaip idomiai tai ka tos spirales ivairiu modifikaciju? varine neidejo del randu po cezario o Mirena idejo ir jai ideti randai netrukde? pati esu po dvieju cezariu ir vieno nesivystancio ir vis pagalvoju apie spirale...bet jei turint randus neddeda...
QUOTE(rutuliukė @ 2011 04 11, 17:01)
vat kaip idomiai tai ka tos spirales ivairiu modifikaciju? varine neidejo del randu po cezario o Mirena idejo ir jai ideti randai netrukde? pati esu po dvieju cezariu ir vieno nesivystancio ir vis pagalvoju apie spirale...bet jei turint randus neddeda...
nesamones deda dar ir kaip ir po cezariu, reik su gine konsultuotis
Aš dabar laškausi kokią spiralę dtis. Ar Mireną ar dabar nauja yra su aukso dulkėmis. Esu kažkada turėjusi varinę, netiko man ir teko imti lauk. Baisu mireną dėtis dėl kainos, nes jeigu ir ji netiks visgi ne kelis litus kainuoja
QUOTE(Inesiukas... @ 2011 07 28, 22:33)
Aš dabar laškausi kokią spiralę dtis. Ar Mireną ar dabar nauja yra su aukso dulkėmis. Esu kažkada turėjusi varinę, netiko man ir teko imti lauk. Baisu mireną dėtis dėl kainos, nes jeigu ir ji netiks visgi ne kelis litus kainuoja
Gal galite plačiau papasakoti apie spiralę su aukso dulkėmis? Koks jos pavadinimas ir kaina bent apytiksliai? Ar ji turi hormonų?
http://www.vaistai.l...tandart-n1.html
Čia radau informacijos apie spiralę su auksu ir sidabru. Pasirodo, ten vario irgi yra. Gal kuri naudojote vieną iš šių spiralių ir galėtumėt pasidalinti patirtimi?
Čia radau informacijos apie spiralę su auksu ir sidabru. Pasirodo, ten vario irgi yra. Gal kuri naudojote vieną iš šių spiralių ir galėtumėt pasidalinti patirtimi?
Gal kas esate susidūrusios - esant gimdos kaklelio plyšimui spiralę galima įdėti
Turiu Mireną 1,8 m. man ja rekomendavo pirmiausia kaip gydomąją priemonę nuo pradėjusios formuotis endometriozės. Po metų pastebėjau šiokius tokius pokyčius. Per paskutinį pusmetį priaugau 5 kg. Gyvenu sveikai, kas antrą dieną lankausi sporto klube, esu vegetarė, tačiau svoris nei gramu nekrenta. Taip pat buvo atsiradę daug bėrimų ant veido ir pečių. Po apsilankymo pas profesionalų kosmetologą ir pakeitus visą kosmetiką į natūralią, šie bėrimai išnyko. Taip pat jau pusmetį smarkiai pagausėjo išskyros. Pasak gydytojų, nėra jokių uždegimų, o tai tiesiog Mirenos pasekmė. Jau antrą mėnesį po įdėjimo mėnesinės visiškai išnyko, po pusmečio atsirado patepliojimai, kurie būna kiekvieną mėnesį 3 dienas, tačiau labai nežymūs. Poreikis mylėtis nesumažėjo, bet dažnai jaučiuosi pavargusi ir be energijos. Nors tai gali būti ir ne nuo Mirenos o nuo darbo krūvių. Tai va tokia mano patirtis. Dabar mane labiausiai erzina nekrentantis svoris, bet išsiimti Mirenos nelabai galiu. Pasak gydytojų del endometriozės nuolat turėsiu ją nešioti arba tapti nėščia. Galvoju, gal dar 2 metus ją palaikysiu ir pažiūrėsiu kaip viskas toliau bus, o po to teks apsispręsti ar gimdyti dar kartą.
Papildyta:
man buvo plyšęs kaklelis, bet iš karto po gimdymo darė operaciją ir jį susiuvo. Taip kad anatomiškai viskas vietoje. Ar pas tave kažkaip kitaip viskas?
Papildyta:
QUOTE(Pa2shka @ 2011 07 30, 21:49)
Gal kas esate susidūrusios - esant gimdos kaklelio plyšimui spiralę galima įdėti
man buvo plyšęs kaklelis, bet iš karto po gimdymo darė operaciją ir jį susiuvo. Taip kad anatomiškai viskas vietoje. Ar pas tave kažkaip kitaip viskas?
Sveikos, planuoju detis spirale, tik va nesinori kontraceptines, teko kt tabletemis vartoti, tai +22kg buvo, vargais ne galais juos pavyko numesti, bijau jog su mirena sugrys . Pasidalinkit kokiu yra ne kontraceptiniu spiraliu lietuvoj, ar patenkitos jus jomis?