Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė: Mirena ar paprasta?

Turiu varine, man liuks
Atsakyti
turejau ir varine ir mirena,tai man asmeniskai mirena labiau tiko.su varine buvo labai gausios menesines,o ir skausmai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 03 19, 13:38)
yra nete toks straipsnis Jonaitienės "Už hormoninę spiralę skirčiau Nobelio premiją" smile.gif straipsnyje teigia, kad pati turi Mireną ir dėsis dar antrą kartą. Gydytojai mano paskaičiavimu turėtų būti virš 50metų. Įdomu, ar tokiam amžiuje irgi dedama Mirena g.gif

thumbup.gif virs gal nera, bet apie 50m tikrai! klausiau dar jos ar svoris neauga...pasake kad ne, paziurekite ar as stora? pasakiau kad ne, nes nenorejau izeisti jos. na nera ji labai stora, gal apie 75kg, bet kaip jis sverti tai tikrai nenoreciau. gal kiekviena is musu ta vissvori supranta savaip! as kai neturejau mirenos numeciau 8kg per 6menesius ir buvau pasiekusi savo sviris pries gimdymus. bet idejus mirena svoris po truputi auga, per 2metus priaugau 4kg, speju kad tie 8kg numesti sugriz kol ja isimsiu. nors po 18val jau 2,5metu nevaigau, stengiuosi ir to ir ano atsisakyti... ir vistiek svoris auga. kita is poliklinkos mano gine iskarto pasake, kad tai nuo mirenos, sakau isimsiu as ja... o ji man sako: nekvailiokite, dar neesate stora! nesa sveriu dabar su tais priaugtais kg 64kg (167cm ugis), na tai dar kenciu, dar laukiu kol galutinai susinervinsiu kol neilysiu i koki ruba.
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2011 03 19, 14:27)
galiu pasakyti is savo patirties, kad jusu gydytoja neteisi. mirena galima deti ir ne per menesines, jeigu ju dar nera ir matinat krutimi. man paciai taip idejo mirena ir be jokiu problemu. mesniniu nesulaukiau dar 7 men po idejimo. juk mirena net gi rekomenduoja maitinancioms krutimi, nes isikiramo hormono kiekis labai mazas. o pykstat visai ne ant tos gydytojos  mirksiukas.gif

nesutinku! sorry!!!! tarp kitko mano gydytoja yra mokytoja tos Jonaitienes, tik ji matyt nieko neismoko ir Jonaitiene neturejo teises siulyti man ka nors, nei mirenos nei paprastos, nes ji manes nepazinojo, as buvau po dvieju cezariu! su pusantru metu skirtumu. vistiek man ji paliko negera ispudi!
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2011 03 20, 14:57)
nesutinku! sorry!!!! tarp kitko mano gydytoja yra mokytoja tos Jonaitienes, tik ji matyt nieko neismoko ir Jonaitiene neturejo teises siulyti man ka nors, nei mirenos nei paprastos, nes ji manes nepazinojo, as buvau po dvieju cezariu! su pusantru metu skirtumu. vistiek man ji paliko negera ispudi!

panasu, kad kalba eina apie emocijas o ne apie prota. jums ji nepatiko ir manot kad ji neteisi...
o tiesa yra tiesa...nesvarbu kas kieno mokytojas..

apie svori nekalbu...cia slidus reikalas...
Atsakyti
Ginekologė Violeta Jonaitienė: „Už hormoninę spiralę skirčiau Nobelio premiją“ straipsnis rasytas 2007 m. Jame gydytoja raso, kad jai 47 m., taip kad jai jau turetu buti 51 smile.gif Siaip, kiek zinau, po 50ties gydytojai paprastai moterims jau neberekomenduoja detis tokiu priemoniu, nes kaip ir menopauzei laikas smile.gif Na, ji pati gydytoja, tai su savim daro, ka nori smile.gif
P.S. Nenoriu cia tuo pasakyti, kad man rupi ta gydytoja, ar jos amzius, tiesiog atsimenu, ka skaicius, ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 03 19, 14:27)
galiu pasakyti is savo patirties, kad jusu gydytoja neteisi. mirena galima deti ir ne per menesines, jeigu ju dar nera ir matinat krutimi. man paciai taip idejo mirena ir be jokiu problemu. mesniniu nesulaukiau dar 7 men po idejimo. juk mirena net gi rekomenduoja maitinancioms krutimi, nes isikiramo hormono kiekis labai mazas. o pykstat visai ne ant tos gydytojos  mirksiukas.gif

Man si spirale yra ideta ne per menesines, dejausi Olandijoje.Jokiu problemu nera, tepliojo panasiai apie 1,5 men. Svoris netgi nukrites smile.gif , noras myletis nedinges, netgi padidejes smile.gif ax.gif Vienintelis minusas kolkas, kad atsirado mazuciu puliningu spuogeliu ant veido, bet ir jie po truputi pradingineja... smile.gif, jie atsiranda tik pries menesines, kurios tik patepliojimas.Man Mirena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 20 kovo 2011 - 16:41
Jau beveik puse metu isidejusi Mirena ir visai patenkinta ja. Pradzioje buvo ir patepliojimu ir skaudejo truputi pilva, bet greit praejo..
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 03 19, 16:27)

drinks_cheers.gif nežinau kaip yra su varine spirale, bet mireną dažniausiai deda mėnesinių metu todėl, kad gydytojai būtų tikri jog moteris nesilaukia!
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 03 20, 14:52)
panasu, kad kalba eina apie emocijas o ne apie prota. jums ji nepatiko ir manot kad ji neteisi...
o tiesa yra tiesa...nesvarbu kas kieno mokytojas..

apie svori nekalbu...cia slidus reikalas...

Cia jums tik atrodo kad as pykstu ant kazko!!!! norejau padaryti gera, o cia puolimai prasideda! TIK PAPASAKOJAU KAIP MAN BUVO. ir nereikia cia apie mano prota kalbeti!!! nesamone.... tema ir yra tam kad papasakoti kaip kam atsitiko gyvenime, o ne teisti!!! jei taip "varote", tai net nesinori uzsukti cia. doh.gif taip ir toliau "varykite", sekmes!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisa: 26 kovo 2011 - 12:41
QUOTE(Merisa @ 2011 03 26, 14:40)
Cia jums tik atrodo kad as pykstu ant kazko!!!! norejau padaryti gera, o cia puolimai prasideda! TIK PAPASAKOJAU KAIP MAN BUVO. ir nereikia cia apie mano prota kalbeti!!! nesamone.... tema ir yra tam kad papasakoti kaip kam atsitiko gyvenime, o ne teisti!!! jei taip "varote", tai net nesinori uzsukti cia. doh.gif taip ir toliau "varykite", sekmes!!!!

Merisa 4u.gif nusiramink ir mano tokia nuomone kaip tavo, uztat nebedalyvauju diskusijose, nes cia daugumos netoleruojama, jei pasisakai apie neigiamus salutinius Mirenos poveikius. Gal turetu dvi temos tada buti: viena-kam Mirena absoliuciai tiko ir pritiko, kita toms, kurios turi nusiskundimu. Bet man jau tas pats, nebedomina, paskaitau tik is sportinio intereso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***akire***: 26 kovo 2011 - 15:05
QUOTE(***akire*** @ 2011 03 26, 14:04)
Merisa 4u.gif nusiramink ir mano tokia nuomone kaip tavo, uztat nebedalyvauju diskusijose, nes cia daugumos netoleruojama, jei pasisakai apie neigiamus salutinius Mirenos poveikius. Gal turetu dvi temos tada buti: viena-kam Mirena absoliuciai tiko ir pritiko, kita toms, kurios turi nusiskundimu. Bet man jau tas pats, nebedomina, paskaitau tik is sportinio intereso smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vis del to hormonai yra hormonai rolleyes.gif turiu savo aplinkoje dvi moteriskaites,kuriom isidejus hormonines spirales auga svoris,ne drastiskai,bet auga...viena galvoja isiimt lauk del to doh.gif nors as manau,kad sau,po gimdymo desiuos Mirena..kazkaip patikimesne man ji nei varine..ka as zinau rolleyes.gif
Atsakyti