Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė: Mirena ar paprasta?

QUOTE(Denali @ 2011 01 26, 14:07)
pasakykit man konkreciai, kas turi dabar kokia spirale ir yra butent ja patenkinta.Aciu.

Aš po pirmo vaiko turėjau 4 metus MIRENĄ - super, nei man tepliodavo, nei kitų problemų buvo, net sirgimo laikas labai sutrumpėdavo, jokių skausmų. Dabar po antro vaiko - vėl Mirena ir vėl viskas kuo puikiausiai. Nenorėčiau jokios kitos, tik MIRENA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 26, 10:04)

Cia turbut antras variantas greiciau buvo  biggrin.gif Lietuvoje visi sukasi kaip ismano, visi dabar kazkaip nori isgyventi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

jop 4u.gif
Atsakyti
Aš jau 5 metai turiu Nova-T, esu labai ja patenkinta ir jokios kitos nenorėčiau.
Ruošiuosi keisti ir rinksiusi vėl varinę mirksiukas.gif .
Papildomų apsaugos priemonių nenaudojau, jokių nusiskundimų ja neturiu. Ji man tiko super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazing: 26 sausio 2011 - 18:57
Sveikos, turiu mireną penkti metai. Pirmus tris mėnesius pasitaikė visokių tepliojimų. Paskui mėneinės pasidarė vos pastebimos, su kasdieniu always galiu visą dieną pravaikščiot. Žodžiu nei vasaros, nei atostogų, nei kelionių niekas negadina. Bet beria veidą - tiesiog antra paauglystė. Apėjau keletą nepriklausomų gydytojų (iš jų pora dermatologų) - visi vienu balsu teigia - hormonai t.y. mirena unsure.gif O geriausią bajerį ginekologė išmetė per paskutinį vizitą: neranda siūlų, už kurių tą mireną galima ištraukti, jei su echoskopu jų neras, teks daryti kžką panašaus į išvalymą. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Denali @ 2011 01 26, 13:07)
pasakykit man konkreciai, kas turi dabar kokia spirale ir yra butent ja patenkinta.Aciu.

sveikos as snd isidejau mirena pakolkas super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as su nova t nuo geguzes menesio.
mmm buvo ilgesnes tik pora pirmu menesiu - pries tai budavo 4-5 dienas, isidejus dar + 3 dienas tepliojo. O dabar vel mmm 4-5 dienos, tik trecia diena jau kaip pavaro doh.gif , baisu atsistoti doh.gif

As esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incia: 27 sausio 2011 - 11:43
Va, kaip saunu, aciu, mamytes!!!

vis skaitinejau ir imiausi uz galvos, daug diskusiju, toks ispudis susidare, kad nei tas nei tas niekam netinka. O, panasu, kad nuo organizmo priklauso, va, yra ir patenkintu mamyciu. Dar kelios tokios nuomones ir man bei kitoms, sprendziancioms si klausima, visai drasu bus apsispresti. ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Denali @ 2011 01 27, 19:28)
Va, kaip saunu, aciu, mamytes!!!

vis skaitinejau ir imiausi uz galvos, daug diskusiju, toks ispudis susidare, kad nei tas nei tas niekam netinka. O, panasu, kad nuo organizmo priklauso, va, yra ir patenkintu mamyciu. Dar kelios tokios nuomones ir man bei kitoms, sprendziancioms si klausima, visai drasu bus apsispresti. ACIU 4u.gif

Tik nepadarykite klaidos, kaip viena pažįstama, pirmiau nusipirko spiralę, tik po to nuėjo pas gydytoją, o ši pasakė, kad jai jos negalima dėti. Sėkmės renkantis 4u.gif
Atsakyti
Mirena isidejau sia vasara praejus 4men. po mazosios gimimo. "Sventes" praeina be skausmu ir tepliojimu tiesa pasakius isvis ju nepastebiu. Esu tikrai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Mirena jau treti metai. super. tos dienos nepastebimos, pakanka kasdienių įklotukų, daryk ką nori biggrin.gif nei beria, nei svoris, libido puikus, žodžiu, idealu.
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 01 27, 17:07)
Tik nepadarykite klaidos, kaip viena pažįstama, pirmiau nusipirko spiralę, tik po to nuėjo pas gydytoją, o ši pasakė, kad jai jos negalima dėti. Sėkmės renkantis  4u.gif

zinoma, jokiu budu, pati nedrisciau taip rinktis. jau buvau, sake, kad galiu detis tiek mirena, tiek sidabrine??? (apie sia nelabai ka zinau).
bet vis neapsisprendziu, mazajai jau beveik metai. planuoju dar eiti pasisneketi ir tik tada pirkti. labai atsargi as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Denali @ 2011 01 26, 13:07)

Kazkada buvau isidejusi paprasta spirale, tai o jeeeeeeeeei doh.gif kiek vargo, menesines kurios buvo ir taip gausios ir skausmingos, tapo dvigubai gausesnes ir skausmingesnes.
Po antro gimdymo isidejau Mirena, buvo patepliojimu gal iki 6 men.,truputi vargino , bet gyd. man eramino ir olia, po 6 men tepliojimai baigesi , memesines pradejo trumpeti ir mazeti, jau po metu jos budavo kas antra menesi 3 dienas ir uztekdavo kasdieninio ikloto, kaip cia jau rase, tikrai super, jokio diskomforto ir jokios atostogos ir isvykos, nieko negadino.Dabar vel po gimdymo jau antra karta isidejau Mirena ir patenkinta, si kart isvis nei tepliojimu jokiu net menesines nepasikeite nei laikas, nieko.Zodziu dziaugiuosi be galo ja thumbup.gif
Atsakyti