Olicka, na as ir del tu dingstanciu menesiniu taip maniau kaip ir tu , bet gydytoja isaiskino visa sistema, veikimo tos spirales ir pasirodo kad nei as nei tu siuo atveju neteisi
istikro visos moterys skirtingos ir skirtingi organizmai, dziugu kad tau tiko, pritiko, man tai su paprasta buvo kazkoks kosmaras,todel net niekam nerekomenduoju o su Mirena dziaugiuosi jau antra kart isidejus.
Taip jau yra, kad ne visoms tinka si priemone- man ji netiko ir teko pasalinti
O jei jau prasideda smarkus uzdegimai, ypac jei kartojasi tai as traukciau ja tik greiciau Persirgus gimdos uzdegimu gali formuotis saaugos, jos sukelia letinius pilvo skausmus, gali trukdyti pastoti.
O jei jau prasideda smarkus uzdegimai, ypac jei kartojasi tai as traukciau ja tik greiciau Persirgus gimdos uzdegimu gali formuotis saaugos, jos sukelia letinius pilvo skausmus, gali trukdyti pastoti.
Sutinku, sis klausimas labai sudetingas... As irgi vis abejoju ar pas mane viskas bus gerai su sia spirale... As skaiciau kad dar labai svarbu tureti pastovu sekso partneri, kad butu kuo mazesne galimybe uzsikresti infekcinem ligom... Be to, aisku, reikia labai priziureti save, naudoti tinkamas higienines priemones ir pan. O visa kita priklauso nuo to kokios mes jautrios ir kaip musu organizmas reaguoja... Man ir dabar nuo tu baisiu kitu moteru pasipasokojimu visokie itarimai kyla, ar geros mano isskyros ir pan... Tikiuos viskas bus gerai, o jei ne - pasidalinsiu ir blogomis naujienomis
As kita savaite einu kalbeti ka siulys ginas del spiraliu. Asmeniskai labiau linkstu prie varines. Beto kasdien geriu hormonines tab. del skydliaukes.
Mes su vyru susitarem, kad kai susilauksim paskutinio leliuko, tai jis pasidarys operacija (uzkrito kaip vadinasi ), tada man nereikes saugotis Jis pats pasiule toki varianta, as net neprasiau Manau cia kulturos dalis, nes nemaza dalis musu draugu (vyru) pasidare tas operacijas ir net to neslepia.
Jei mano vyras butu lietuvis, tai rizikuociau buti nesuprasta su tokiu pasiulymu
Mes su vyru susitarem, kad kai susilauksim paskutinio leliuko, tai jis pasidarys operacija (uzkrito kaip vadinasi ), tada man nereikes saugotis Jis pats pasiule toki varianta, as net neprasiau Manau cia kulturos dalis, nes nemaza dalis musu draugu (vyru) pasidare tas operacijas ir net to neslepia.
Jei mano vyras butu lietuvis, tai rizikuociau buti nesuprasta su tokiu pasiulymu
QUOTE(Milux @ 2010 10 21, 19:33)
Olicka, na as ir del tu dingstanciu menesiniu taip maniau kaip ir tu , bet gydytoja isaiskino visa sistema, veikimo tos spirales ir pasirodo kad nei as nei tu siuo atveju neteisi
istikro visos moterys skirtingos ir skirtingi organizmai, dziugu kad tau tiko, pritiko, man tai su paprasta buvo kazkoks kosmaras,todel net niekam nerekomenduoju o su Mirena dziaugiuosi jau antra kart isidejus.
aš taip pat jau su antra Mirena ir ja tikrai esu patenkinta.
Gal galima būtų plačiau, ką išaiškino gydytoja? Aš jau ir nepamenu, kas yra mėnesinės ir tai laikau vienu iš Mirenos privalumu
QUOTE(Atenyte @ 2010 10 22, 21:44)
As kita savaite einu kalbeti ka siulys ginas del spiraliu. Asmeniskai labiau linkstu prie varines. Beto kasdien geriu hormonines tab. del skydliaukes.
geras vyras! as saviskiui irgi siuliau, bet as pati siuliau, jam nedaejo toks variantas! vat kodel mes...moterys tik turim kenteti ir kazka daryti, tegul ir vyrai ka nors padaro! jiems tai ka? nei menesiniu, nei uzdegimu, mazakraujystes ir t.t., labai geras variantas, teks ir mums pagalvoti apie ji
kaip as ir noreciau, kad pas mus butu galima vyrams darytis tokias operacijas. Jei butu galima kazka tokio pasidaryti paciai, kad nereiktu gerti hormonu, taip ir padaryciau.
Tik Mirena.ir del fiziologiniu priezasciu ir del moraliniu,tikrai negaleciau gyvent ramiai su paprasta spirale ir galvot,kad va,abortavo gal sikart uzsimezgusia gyvybe.o Mirena juk net neleidzia apsivaisint kiausineliui
QUOTE(Furtado @ 2010 11 08, 23:26)
Tik Mirena.ir del fiziologiniu priezasciu ir del moraliniu,tikrai negaleciau gyvent ramiai su paprasta spirale ir galvot,kad va,abortavo gal sikart uzsimezgusia gyvybe.o Mirena juk net neleidzia apsivaisint kiausineliui
oj, cia faktas! as UZ dviem rankom ir kojom! visom keturiom!
net nezinai kiek abortu ivyksta su paprasta spirale...nesamone...
QUOTE(Olička @ 2010 10 20, 09:39)
Ir as ilgai svarsciau kokia geriau detis, taciau pradejau numanyti kad nuo KT, kuriu pagrindas yra hormonai, pas mane prasidejo visokie negerumai: pigmentines demes, elergijos ir pan., o svarbiausia nustojau kaifuoti nuo sekso ir is vis noreti Todel visgi isdrisau pameginti hormonu neturincia sidabro-varine spirale Nova T. labai bijojau tuo, kad bus gausios menesines bei kiti nagalavimai. Beje, manau, kad jau geriau siek tiek gausesnes menesines tureti nei is viso ju netureti (taip kai kuriom buna su Mirena). Juk menesiniu metu issivalo moters organizmas ir is vis tai yra naturalu, reiskia taip turi buti... Na tai prie reikalo... Pries du menesius isistaciau Nova T, visa menesi labai skaudejo pilvo apacia, kartais net taip kaip saremiai gymdymo metu Pirmu menesiniu pirmoji diena buvo tiesiog tragiska, o veliau visos kitos menesiniu dienos tapo visiskai normaliomis, truputi paskaudedavo pilvo apacia. Sirgau siek tiek ilgiau nei vartodama KT, is viso gal 6 dienas, bet menesines buvo visiskai normalios, tik ilgiau patepdavo... Po pirmu menesiniu lig viskas susireguliavo, jau du menesius is eiles sirgau labai reguliariai... Labai dziaugiuosi tuo kad ir kaifuoju nereikia parintis ar isgeriau KT
Zinau kad visos mes skirtingos, kai kam gali tikti o kitom ne, taciau manau kad uz tokia varines spirales kaina galima pabandyti, o jei netiktu, galima issimti ir detis kita
SEKMES
Zinau kad visos mes skirtingos, kai kam gali tikti o kitom ne, taciau manau kad uz tokia varines spirales kaina galima pabandyti, o jei netiktu, galima issimti ir detis kita
SEKMES
mano mazytei dabar pusantru metuku,ji buvo pradeta su NOVA-T...va taip va
Sveikos. Gal kuri žinot, kur nusipirkti Multiload Cu 375 spiralę. Nerandu. O labai reikia. Ačiū už pagalbą.
As jau 2 savaites, kaip su paprasta rusiska mirena, tokia dar turejo gydytoja. Pries tai turejau mirena, puse metu vargau su ja , kol galiausiai isvesejo gleivine ir ji iskrito... Gaila ir pinigeliu ir to isvargto periodo, kuri teko iskenteti...
Matysiu kaip seksis dabar Gydytoja sako, kad buna , kad jokios spirales netinka, o stai rusiska plastmasine (tipo joje nera jokio metalo) tinka.....
Dabar gyvenu laukimu (kaip seksis toliau) ir dziaugiuosi , kad su ja bent nera harmonu audru.. toks uzeidavo nervu nevaldymas, baisu...
Matysiu kaip seksis dabar Gydytoja sako, kad buna , kad jokios spirales netinka, o stai rusiska plastmasine (tipo joje nera jokio metalo) tinka.....
Dabar gyvenu laukimu (kaip seksis toliau) ir dziaugiuosi , kad su ja bent nera harmonu audru.. toks uzeidavo nervu nevaldymas, baisu...