QUOTE(zanetute @ 2010 05 29, 10:26)
Sveikos merginos,prisijungsiu prie jusu pasnekesiu.
Visai neseniai pries kokias tris savaites idejo man spirale,ir db pastebejau kad apie savaite laiko teplioja,ar taip turi buti?
Esu anksciau jau ja nesiojus,bet senokai,ir nepamenu kaip tada buvo.
Atsakykit kaip jums po idejimo.Neramu man del to tepliojimo(rausvos,lyg rusvos isskyros)
Sveikutes. Na as jums isklosiu visa tiesa, kaip man buvo su spirale, nes pati isnesiojau du metus. As turejau spirale MIRENA. Pirmas dvi savaites tepliojo, po to menesines lyg ir neskausmingos ir ju buvo labai mazai. Apsidziaugiau, gyvenimas pagerejo. Bet deja ne ilgam. Gal po kokiu puses metu pastebejau, kad menesiniu skausmai atsinaujuna, jos pasidare kas kart vis ilgesnes ir ilgesnes. Myletis pradejau visai nebenoreti. Atsirado siaubingi galvos sausmai. Bet laukiau ir netraukiau, galvoju gal praeis, gal koks sutapimas. Juk daug merginu rase, kad labai patenkintos. Dar pagalvojau, kad gal blogai idejo, beje as dejausi Skitijoje, tai nuejau Lietuvoje, kad patikrintu. Viskas gerai. Na palaikiau dar metelius. Ir praejus pusantriems metams mano menesines prasidejo iki 14 dienu. As nesakau, kad ten pastoviai begdavo. Budavo taip: pateplioja, pabega, pora dienu nieko ir tada kai pavarys ir vel nieko, o paskui vel tepliojimai, kol galu gale po poros savaiciu viskas baigiasi. Ir taip prasidejo kiekvienas menesines. Nusprendziau viskas, traukiu. Dabar jau pusantro menesio, kaip nebeturiu. Zinokit, plengvejo, atsirado noras myletis. Menesines tesesi 4 dienas ir nepasakyciau, kad skausmingos,( nes as spirale dejausi, kad nebutu skausmngos menesines ). Taip, kad jei kas paklaustu mano nuomones ar verta detis spirale as pasakyciau- neverta. Nors is tikro kiekvienas organizmas reaguoja kitaip ir nezino niekas, kaip jo sureaguos. Gal kitam bus viskas labai gerai ir dziaugsis. Na, o mano istorija buvo tokia. Kai issitraukiau spiale, gydytoja pasiule grizti po 3 menesiu ir vel ka nors daryti del apsaugos. Bet net nezinau ar grisiu. Is kitos puses kodel nepabandzius ko nors kito, nes cia Skotijoje tokius dalykus daro nemokamai, o Lietuvoje girdejau, kad Mirena kainuoja apie 600 lt.+ idejimas.
Kas skaitysit mano istorija, neissigaskite ir nenusiteikite pries, nes kaip jau sakiau kiekvienam savo. Bet norejau perspeti, kad buna ir tokiu neatitikimu. Kas nesiojate ir toms gerai, tai linkiu sekmes ir net gi siek tiek pavydziu
.