QUOTE(valkata @ 2007 08 17, 12:28)
Nebuk tokia naivi, juk farmacijos pramone gauna milziniskus pelnus pardavinedama skiepus. Tad kartais pasitaikancios labai sunkios komplikacijos po skiepu (skaiciau, kad po MMR skiepu vaikuciai ir numirti gali) niekam neidomios.
Ir ne tik is skiepu. Patatytumet ta virtuve, tai kitaip i viska ziuretumet. Taip kad ir su skiepais tas pats - jei patirsit kokias nors reakcijas bus tik jusu problema cia, o sistema padarys viska, kad tik tai nebutu susieta su skiepu.
Na o aš atsekiau, kad kaip tik po MMR skiepo pradejome pastebeti sutrikusi musu vaiko kalbos vystymasi
Iki tol vaikas vystesi normaliai, viskas buvo pagal grafika. Aisku, tai nieko neirodo, tai tik mano prielaidos ir jokiu rimtu tyrimu sitoj vietoj nezinau, esu tik viena ausim kazka girdejusi apie itarimus, jog kazkuris sios vakcinos komponentas gali sukelti autizma (ar pastumeti i ji). Bet žodžiu kai šiek tiek pasisukiojau farmacinej aplinkoj ir pamaciau, kaip ir kas yra daroma, dabar daug itariau žiūriu į visus skiepus ir vaistus ir galvoju apie tai, kaip čia skiepysiu ar neskiepysiu antrą vaiką.