Įkraunama...
Įkraunama...

MMR vakcina (Kiaulytė, raudonukė, tymai)

mano vaikui pries 3 sav buvo darytas 16 men. skiepas MMR tikriausiai, po dveju sav jis buvo 2 dienas uzkimes, o dabar visiskai nustojo valgyti jau 3 diena nic nieko ir negeria vandenuko, tik mano piena, bet kiek jo ten jau yra.
ka daryti protas neisnesa , labai pergivenu. Ir anksciau apetitas buvo nelabai, bet bent po 100 gr. koses 3 kart dienoj suvalgydavo, o dabar suspaudzia burnite ir viskas. ir tai tikrai ne dantys , nes nu matosi.
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 08 07, 17:27)
mano vaikui pries 3 sav buvo darytas 16 men. skiepas MMR tikriausiai, po dveju sav jis buvo 2 dienas uzkimes, o dabar visiskai nustojo valgyti jau 3 diena nic nieko ir negeria vandenuko, tik mano piena, bet kiek jo ten jau yra.
ka daryti protas neisnesa , labai pergivenu. Ir anksciau apetitas buvo nelabai, bet bent po 100 gr. koses 3 kart dienoj suvalgydavo, o dabar suspaudzia burnite ir viskas. ir tai tikrai  ne dantys , nes nu matosi.

vajej unsure.gif o ka gydytoja sako?
Atsakyti
musu gyd. atostogauja, bet siandien eisiu pas kita, be to, dar pas ortopeda siandien,reiks eiti nes vaikas pradejo sleivoti , o desine kojite ypac stipriai. ir prasideso tai nuo 1.2 metu. nors vaikscioti pradejo daug anksciau.
Atsakyti
mes ir pasiskiepinom siuo skiepu pries dvi dienas, jokios reakcijos nebuvo,nebuvo net temperatura pakilus,mums daktare sake per tris dienas gali pakilti temperatura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2007 08 08, 09:19)
mes ir pasiskiepinom siuo skiepu pries dvi dienas, jokios reakcijos nebuvo,nebuvo net temperatura pakilus,mums daktare sake per tris dienas gali pakilti temperatura  ax.gif

na tai kad ir mums irgi viskas gerai buvo nej verkia nei temp-os nebuvo iki dabar. Gal as veltui panikoju, gal cia visai nesusije dalykai, nezinau.
Bet viena zinau tiksliai daugiau skiepu nebus.

Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 08 08, 12:12)

kad beveik visus jau gavot mirksiukas.gif Liko tik 18 mėn skiepas ir revakcinacija jau sulaukus 6 metų.
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 08 08, 12:12)
na tai kad ir mums irgi viskas gerai buvo nej verkia nei temp-os nebuvo iki dabar. Gal as veltui panikoju, gal cia visai nesusije dalykai, nezinau.

nu net nezinau g.gif jei skiepai kazka blogo sukeltu,tai manau juos uzdraustu,nu cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2007 08 08, 15:11)
nu net nezinau  g.gif jei skiepai kazka blogo sukeltu,tai manau juos uzdraustu,nu cia mano nuomone  mirksiukas.gif

sukelia ir nemazai... tiesiog isigilink ta tema, paskaityk... o uzdraust, niekada to nebus schmoll.gif , nes tai dideli pinigai! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green.apple: 08 rugpjūčio 2007 - 23:25
QUOTE(Juritele @ 2007 08 08, 14:11)
nu net nezinau  g.gif jei skiepai kazka blogo sukeltu,tai manau juos uzdraustu,nu cia mano nuomone  mirksiukas.gif

bet kiekvienas skiepas turi tam tikra procenta kai pasireiskia komplikacijos ir vaikas gali pasidaryti neigaliu zmogumi. Cia kaip loterijoje tikymybe labai maza, bet gali tapti ta isrinktaja. kas tada?
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 08 09, 08:44)
Cia kaip loterijoje tikymybe labai maza, bet gali tapti ta isrinktaja. kas tada?

drinks_cheers.gif o tada kaltu nerasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 08 08, 22:44)
bet kiekvienas skiepas turi tam tikra procenta kai pasireiskia komplikacijos ir vaikas gali pasidaryti neigaliu zmogumi. Cia kaip loterijoje tikymybe labai maza, bet gali tapti ta isrinktaja. kas tada?

Nėra jau ta tikimybė tokia ir maža, tik labai rimtų komplikacijų ir mirčių rečiau pasitaiko ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2007 08 09, 22:18)
drinks_cheers.gif o tada kaltu nerasi  schmoll.gif

vat del to ir liudniausia, nes jei butu pripazinoma, tai ir pasekmes butu laiku gydomos ar bent pries skiepa issamiau tyriamas zmogutis, kad nustatyti ar nera kontraindekaciju.
Atsakyti