QUOTE(Raganaa999 @ 2013 07 12, 20:26)
Brangus tyrimas? Tegul nebejuokina. Sunui Vilniuje privacioj klinikoj dariau, duris - 5 lt. Tai cia prabangus tyrimas pasivadina? Ir kaip gali kas 10 metu tik daryt tyrimus? Tai jeigu man vaikas dabar pradetu kokia alergine sloga sirgt, arba astma? Tai irgi pasakytu ateikit po 10 metu? O jeigu is tikro reiktu operuoti adenoidus ir butu svarbu ar vaikui ner slogos alergines, ar nereikia vaistu ir t.t. Niekas nei paselio nepaeme, nei kraujo nepadare del alergijos nei ant ranku duriu (nors tuos aiskina kad dare pries 2 metus).
Paprasiau seimos gyd dar vieno siuntimo pas alergologa ir uzsiregistravau pas kita, pas vaiku (nors nepatinika ji man). Bet gal ta bent teiksis tyrimus padaryt, tuos prabangius.
Paprasiau seimos gyd dar vieno siuntimo pas alergologa ir uzsiregistravau pas kita, pas vaiku (nors nepatinika ji man). Bet gal ta bent teiksis tyrimus padaryt, tuos prabangius.
Kazkokia nesamone Jau ka, bet tuos alergijos tyrimus is duriu i ranka jie daro tikrai ne karta per 10 metu. Mes per 12 metu gal kokius 4 ar net 5 kartus turejom (nes ivairiems produktams reakcija per ta laika labai pakito). Mus duriams siunte be jokiu problemu, ir kai itare alergine sloga del adenoidu - irgi be problemu viska padare. Vat nustatymui is kraujo itariu ne taip paprasta butu gauti siuntima... Gaunasi, kad viskas nuo gydytojo - vieniems skiria be problemu, o kitiems aiskina, kad super-brangus