Įkraunama...
Įkraunama...

MMR vakcina (Kiaulytė, raudonukė, tymai)

QUOTE(dange @ 2013 06 19, 11:10)
Raudonukė, ŽIV, toksoplazma? Nei vienų netyrė? g.gif

tyrė tik dėl ŽIV ir sifilio su visais nėštumais,ai su pirma dar ir dėl toksoplazmozės
Atsakyti
Šiaip vienu metu ir tikria nuo ŽIV ir nuo raudoniukės- vienas lapelis, jei neklystu. Tik apie raudoniukės tyrima kartais nepasako garsiai, bet jis atliekamas tikrai. Jei darė nuo ŽIV darė ir nuo raudoniukės.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 19, 09:39)
Mėnule, net keista kad nesiūlė, kiek žinau raudoniukės antikūnių nustatymas privalomas nėščiosioms, jau per pirmus apsilankymus ginekologė išrašo tyrimams lapelį. Man tą testą darė ir prieš 11 metų ir prieš 7 metus.

Aha, keista, nes ir vėjaraupiais nežinojau, ar sirgus, ir nieks neatsiminė iš šeimos, tai šitiem pasiūlė pasidaryt antikūnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 19, 11:30)
Šiaip vienu metu ir tikria nuo ŽIV ir nuo raudoniukės- vienas lapelis, jei neklystu. Tik apie raudoniukės tyrima kartais nepasako garsiai, bet jis atliekamas tikrai. Jei darė nuo ŽIV darė ir nuo raudoniukės.

nedarė,aš atidžiai išstudijuoju,kas lapeliuose būna parašyta,esu iš tų pacientų,kurie viską nori žinot-nuo ko tiria ir kodėl biggrin.gif o ir daktarė įvardijo tik tuos du tyrimus,kad darys
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 06 19, 11:57)
nedarė,aš atidžiai išstudijuoju,kas lapeliuose būna parašyta,esu iš tų pacientų,kurie viską nori žinot-nuo ko tiria ir kodėl biggrin.gif o ir daktarė įvardijo tik tuos du tyrimus,kad darys

drinks_cheers.gif ZIV ir sifilis, nemokamai tikrai del raudoniukes netiria.
Atsakyti
Realiai tas tyrimas nelabai ką lemia, nebent pasakys kad neturi antikūnių, tai tada būsi priversta vengti vaikūų susibūrimų arba po kontakto su sergančiuoju atidžiau sekti nėštumą. Tas tyrimas reikalingas prieš planuojant vaikutį. Nors girdėjau atvejį kai paskiepijo ir nėščia moterį nes neturėjo ji antikūnių. Gaila nežinau kuom tai baigėsi
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 19, 09:57)
lotuliukas.gif  o jus dar sakote , kad medikais reikia pasitiketi.

Man nesiūlė raudoniukės tyrimo nė su vienu nėštumu.

thumbup.gif Man irgi. Net neuzsimine. Nor kai klause apie ligas, tai sakiau - sirgau. Bet nuo kada cia jie pasitiki - kai sakau, kad kraujo grupe zinau, ir net lapeli su gydytojo antspaudu turiu - tai nerupi, kiekviena syki nustatinejo is naujo, o del raudoniukes -pasakiau ir ramu, o gal mano mamai skleroze ir ji suklydo, juk pries kiek metu buvo g.gif
Atsakyti
pernyksciu balanduku temoje (kurie dabar skiepijami MMR), kaip tik yra vienas nejuokingas atvejis po skiepo...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 01, 15:11)
pernyksciu balanduku temoje (kurie dabar skiepijami MMR), kaip tik yra vienas nejuokingas atvejis po skiepo...

Kas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 07 01, 23:58)

vaikas susirgo tymais
Atsakyti
Na jis nesusirgo tymais, o ale jam pasireiškė tymų požymiai- reakcija į vakciną.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 07 02, 11:20)
Na jis nesusirgo tymais, o ale jam pasireiškė tymų požymiai- reakcija į vakciną.

na kaip infektologe sako: - reakcija po vakcinos buna kelias dienas, veliau jau skaitosi susirgimas. bet geriau pavadinti reakcija ir niekas niekur nesikabines.
Atsakyti