Įkraunama...
Įkraunama...

MMR vakcina (Kiaulytė, raudonukė, tymai)

QUOTE(barclayte @ 2010 10 02, 15:35)
Mano pazistama paskiepijo MMR antra karta(6metu),po keliu menesiu vaikas igijo baisia elergija + astma,vaikas be inhaliaciju niekur neiseina.
As savo vaika suskiepijau iki 6menesiu,ko dabar labai gailiuosi.Po paskutinio skiepo po 3 savaiciu atsidurem ligonineje su 41laipsniu temperatura,tipo gerkles infekcija.Po to iki 1 metu vaiko raida letejo,nustojo sneketi.Dabar mums virs 3 metu,vaikas dar nesneka,kankina istisinis seiletekis.
Jau buvom apsilanke Vilniaus VRC,ten neoficialiai(tik zodziu) patvirtino kad tai greiciausiai buvo skiepo komplikacija ir vaikas prasirgo encifalitu(smegenu uzdegimu),o musu gydytojai Jonavoje to nepastebejo.Del to sutriko vaiko raida.
Laukiuosi trecio vaiko,jokiais budais neleisiu skiepyti nei vienu skiepu,jei taip ivyktu iskart paduosiu i teisma.
Pries keleta menesiu pas mus Jonavoje mire vaikiukas 4menesiu po skiepo,3 paras laikesi temperatura ir mire.
Gydytojai sako kad tai tik vienetai  blink.gif bet is kur man zinoti kad tai bus ne mano vaikas?
Labai domekites mamos,linkiu kad Jusu vaikuciai butu sveiki! 4u.gif

baisu blink.gif
skaudziausia, kad gydytojai nelinke pripazinti tos skiepu zalos verysad.gif
Atsakyti
Kazkaip del sio skiepo abejoniu neturiu- neskiepysiu. Per daug neigiamos informacijos, nenoriu rizikuoti del tokiu baisiu skiepo komplikaciju, ant kitos svarstykliu leksteles - isgydomos ligos, daznai vaikams praeinancios be komplikaciju.

Paziuresiu veliau, kai bus paaugliuke, jei nepersirgs raudonuke, manau, tada ir paskiepysim.

O ka daryt su Infanrix-IPV-HIB vakcina (stablige, difterija, kokliusas, poliomielitas ir B tipo Influenzae)- negaliu apsispresti. Niekur nerandu kokia tikimybe apsikresti Stablige, koks sergamumas Lietuvoj, nesuprantu, ar leidziamas serumas smarkiai susizeidus...
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 10 11, 20:03)

Paziuresiu veliau, kai bus paaugliuke, jei nepersirgs raudonuke, manau, tada ir paskiepysim.

As irgi taip nusprendziau del raudoniukes. Ji pavojinga, jei susirgtum laukiantis. Tai jei vaikystej nepersirgs, tai bus galima paauglystej paskiepyti. Nera reikalo mazo vaiko skiepyti, kai skiepas veikia 20 metu. O vaiku tures gal tik po 25 metu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat tiek daug esu prisiskaiciusi apie skiepuk zala, ir baisius vezinius susirgimus, kad buvau nusprendusi MMR ir kitais tikrai nebeskiepyti, kaip pries puse metu atsisakiau skiepo nuo Hepatito B ir pasirasiau, tai daktare ir sesele nuo musu net nusisuko, neistare nei zodzio net nekalbejo, isejau is kabineto apstulbusi, kodel jos taip kovoja uz tuos skiepus, mes nuo gimimo kankonomes nuo baisiausio atopinio dermatito, o kaip buvau atsisakiusi skiepu tai vaikas staiga pagijo, mus nuo nieko nebebere, paskiau pazystama mums atsiunte rusu kalba filmuka apie skiepu zala, ir vyras man grieztai uzdraude skiepyti, po kiek laiko pazystamu ikalbinejimai nugalejo, ir as ikalbejau vyra visdelto paskiepyti MMR, baiminausi del maziaus ateities, del kiaulytes ir raudoniukes susirgimo. Na po skiepo mums nieko nepasireiske, lyg ir viskas buvo tvarkoje, bet pries tris savaites nei is to nei is siuo pakilo temperatura 41C , galvojau gal persalimas, bet nei slogos nei kazko kito nebuvo, tik ta auksta temperatura, iskveciau ryte musu daktare, ji tikino kad tai tikrai ne nuo skiepo, kad pas sunu truputuka gerklyte paraudusi, dieve tnuo truputuko raudinos gerkles tokia temperatura doh.gif kaip pulingos anginos, ji mane tikino kad cia gal koks virusas, maziui temperatura tokia laikesi 5 dienas, ir staiga nukrito, o praeita savaite taip pat stebuklingu budu atsirado dusulio priepoliai , tokie kaip astminiai, pasokdavau viduri nakties ir kratidavau maziu, bijodama kad neuzdustu, dabar perskaiciau tema ir tikrai jauciu visa esibe kad tai nuo skiepo, nes kol vaikiuko neskiepijau buvo sveikut sveikutelis. O dabar dar perskaiciau stai ka...cia rusu kalba, bet galit imesti i Google vertimus, ir dar labiau susinervinau, dabar sedziu ir griauziuos kam as sunu paskiepijau doh.gif viskas daugiau nebeleisiu zaloti jo sveikata, ir man nusispjauti jei daktare su mumis nesikalbes bash.gif В августе 2009 года следственно-экспертная группа Агенства по защите здоровья (США), курирующая фармацевтическую промышленность, опубликовала документы, раскрывающие диверсионную деятельность ряда фармацевтических компаний, объединенных в международный картель, которые занимались производством высокотоксичной вакцины от свинного гриппа Н1N1.В ходе следствия выяснилось, что все следы ведут к корпорации *Нью-Йорк Партнершил*, спонсируемой Трастовой компанией Дэвида Рокфеллера, в которую входят ряд богатейших и влиятельных партнеров с Уолл-Стрит. Доктор-микробиолог Леонард Горовиц - ведущий специалист США по медикаментам и продуктам здравоохранения предоставил в ФБР неопровержимые доказательства того, что вакцина от свинного гриппа является бактериологическим оружием, так как смешана с высокотоксичными веществами, неизбежно ведущими к полной потере иммунитета и вызывающими более 20 видов раковых заболеваний с последующим параличом мышечных тканей и дыхательных органов.
http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html
Фильм обязателен к просмотру всем небезразличным к себе людям.

Это та информация, которую необходимо знать каждому о пандемических вирусах современности
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija79: 02 lapkričio 2010 - 15:19
Dar sis bei tas apie save, man 31 metai, vaikysteje buvau paskiepyta visais privalomais skiepais, ir tikrai , nemeluoju, iki 7 metu persirgau visomis vaikiskomis ligomis...pasikartosiu...visomis, beje sunkiomis formomis... imuniteta turejau 0. Mantu visada parausdavo, buvau TB infekuota. Is manes buvo likes tik seselis. Tad kila klausimas....apie skiepu nauda...tvirtai tikiu, kad turiu buti tik jiems dekinga uz savo atsiprasau "suknysta" sveikata!
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 11 02, 16:50)
Dar sis bei tas apie save, man 31 metai, vaikysteje buvau paskiepyta visais privalomais skiepais, ir tikrai , nemeluoju, iki 7 metu persirgau visomis vaikiskomis ligomis...pasikartosiu...visomis, beje sunkiomis formomis... imuniteta turejau 0. Mantu visada parausdavo, buvau TB infekuota. Is manes buvo likes tik seselis. Tad kila klausimas....apie skiepu nauda...tvirtai tikiu, kad turiu buti tik jiems dekinga uz savo atsiprasau "suknysta" sveikata!

taip, taip del visko kalti skiepai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 11 03, 16:17)
taip, taip del visko kalti skiepai doh.gif  lotuliukas.gif

Juokiasi tas kas juokiasi paskutinis, nematau cia nieko juokingo, visi zinome kad skiepas silpnina imuniteta, jei vaikas gimes silpnas, +skiepai vienas po kito, ir nuolatiniai susirgimai ir gavosi apie ka kalbejau, po 7metu kaip pasibaige privalomi skiepukai, mociute mane paeme slaugyti metams laiko, buvau gydoma tik liaudiskais budais, ivyko stebuklas, buvau pastatyta ant koju, jus nesijuokite nes nezinote pilnai situacijos, tiek jums tiek jusu vaikams linkiu sveikatos 4u.gif
Atsakyti
5 video, verta paziuret (titrai rusu k.)
http://www.autismnet.ru/video.html
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 11 03, 21:09)
5 video, verta paziuret (titrai rusu k.)
http://www.autismnet.ru/video.html

Labai aciu mamytems kurios jau buvo idejusios ir kitokiu filmu apie tai, du jau ziurejau ir sita butinai su vyru paziuresime, buvau pribloksta, kas dedasi mums uz akiu, ir koki bruda suleidzia musu vaikams, daugiau to nebus, daugiau neleisiu nuoditi savo maziaus organizmo, vaikuciai jau ateje i sita pasauli, ju organizmai jau gali kovoti su bakterijomis naturaliu budu , ir igauti imuniteta be cheminiu isikisimu. Bet cia tik mano asmeniska nuomuone.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 11 04, 09:32)
Labai aciu mamytems kurios jau buvo idejusios ir kitokiu filmu apie tai, du jau ziurejau ir sita butinai su vyru paziuresime, buvau pribloksta, kas dedasi mums uz akiu, ir koki bruda suleidzia musu vaikams, daugiau to nebus, daugiau neleisiu nuoditi savo maziaus organizmo, vaikuciai jau ateje i sita pasauli, ju organizmai jau gali kovoti su bakterijomis naturaliu budu , ir igauti imuniteta be cheminiu isikisimu. Bet cia tik mano asmeniska nuomuone.

dar ir as idedu viena nuoroda:

http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 11 02, 16:50)

as kudikysteje nuo TBC nebuvau paskiepyta,nes sunkiai sirgau kuri laika,norvegijoje teko daryti Mantu testa,buvo Neigiamas,draugei kuri skiepyta Teigiamas,nors ir neserga,bet nesiotoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barclayte @ 2010 11 05, 00:28)
as kudikysteje nuo TBC nebuvau paskiepyta,nes sunkiai sirgau kuri laika,norvegijoje teko daryti Mantu testa,buvo Neigiamas,draugei kuri skiepyta Teigiamas,nors ir neserga,bet nesiotoja... doh.gif

Tai vat butent apie tai as ir kalbu, paskiau visur tik skelbia, kad Lietuvoje labai didelis TBC sergamumas, durniui aisku nuo ko, jei kudikisteje esi TBC apkrestas, bacila is taves juk niekur neiseis, ji tik ileidzia saknis i tavo plaucius, o velaiu gamtos atranka...islieka tik stipriausieji bash.gif
Atsakyti