Įkraunama...
Įkraunama...

MMR vakcina (Kiaulytė, raudonukė, tymai)

Nepaskiepijau dukros MMR skiepu kai priklause 13men, paskui atejo ruduo, ziema, o panele jau keliavo i darzeli-baisu buvo, kad nesusirgtu ir tt. Dabar jau kaip ir vasara, imunitetas stiprus, bet tai rankos nekyla.. nzn. Jau tris metus rinkau info apie si skiepa, Bilenkiek prisiskaiciau ir is vienos ir is kitos varpines. Protas visgi sako, kad reiktu paskiepyt, bet kazkas viduj stabdo. Esu visiskai pasimetusi. Galvoju, gal dar atideti..
[/quote]

ir man lygiai tas pats doh.gif niekaip neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(palubė @ 2010 05 23, 09:14)
kiek domejausi, tai tymai jau du metai kaip neregistruojami Leituvoj, o kitos ligos,aisku nemalonios, bet kad jos visos tokios. Baisu ir man kazkiek.

O idomu kitos,kurios laiku neskiepyjo, ar apskritai siuos skiepu neskiepys ar nukelia velesniam laikui?

neregistruojami tymai, nes kadangi yra skiepai, tai gydytojai nenori nustatyti sios ligos. Mano sunus kaip tik neseniai persirgo tymais. Ir dar vienos mamytes vaikas is musu miestelio persirgo tymais.
Atsakyti

vaje,kaip nesmagu. Bet ir paskiepyjus juk yra tikimybe,kad gali susirgti g.gif
Tik labai liudna del tokiu mediku, kuriu deja dauguma
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2010 07 08, 11:06)
neregistruojami tymai, nes kadangi yra skiepai, tai gydytojai nenori nustatyti sios ligos. Mano sunus kaip tik neseniai persirgo tymais. Ir dar vienos mamytes vaikas is musu miestelio persirgo tymais.

O tai visdėlto gydytojai nustatė, kad tymai jūsų vaikui, ar jus pati ta ligą itarėte?

Ar sunkiai persirgo jūsų vaikas tymais?
Atsakyti

mes taip pat po skiepo

lygiai po svaites pakilo mums tempa 38,7, numusame tik iki 37 ir vel kyla. jau trecia para verysad.gif nzinau ar cia nuo skiepo,ar kas

bet jokiu kitu pozymiu nera, nei slogos, nei kosulio, vaikas valgo, ramus, nezyzus.
net neitartum, tik kad karstas kunelis verysad.gif

tridiene karstine esame prasirge
Atsakyti
verysad.gif kiek daug tokiu reakciju i skiepa kaip mums blink.gif o gyd. tvirtina, kad nuo skiepo tai negali buti doh.gif LIUDNA POLITIKA su tais musu gyd.

mane susimastyti priverte pasakymas, kad tymais nesergama lt, o raudoniuke berniukams nebuna, tai rimtai, kodel 3 skiepus suvaro blink.gif

butu tada atskirai mergaitems ir berniukams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2010 07 11, 15:02)
verysad.gif kiek daug tokiu reakciju i skiepa kaip mums blink.gif o gyd. tvirtina, kad nuo skiepo  tai negali buti doh.gif LIUDNA POLITIKA su tais musu gyd.

mane susimastyti priverte pasakymas, kad tymais nesergama lt, o raudoniuke berniukams nebuna, tai rimtai, kodel 3 skiepus suvaro blink.gif

butu tada atskirai mergaitems ir berniukams  doh.gif

Raudonuke gali sirgti tiek berniukai, tiek mergaitės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2010 07 11, 15:02)
verysad.gif kiek daug tokiu reakciju i skiepa kaip mums blink.gif o gyd. tvirtina, kad nuo skiepo  tai negali buti doh.gif LIUDNA POLITIKA su tais musu gyd.

Uzsienietiskam forume yra kruva tevu atsiliepimu del MMR zalos:
http://curezone.com/topic/vaccination/

google vertimas:
http://translate.goo...t...tion/&hl=lt

Aprasytas net atvejis, kai po skiepo rasti timai berniuko galvoje po MMR skiepo.
http://translate.goo...t...Fi=368748#i
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2010 07 11, 11:30)
mes taip pat po skiepo

lygiai po svaites pakilo mums tempa 38,7, numusame tik iki 37 ir vel kyla. jau trecia para verysad.gif nzinau ar cia nuo skiepo,ar kas

bet jokiu kitu pozymiu nera, nei slogos, nei kosulio, vaikas valgo, ramus, nezyzus.
net neitartum, tik kad karstas kunelis verysad.gif

tridiene karstine esame prasirge

tempa nukrito po 3paru
Atsakyti
QUOTE(palubė @ 2010 05 23, 08:14)
O idomu kitos,kurios laiku neskiepyjo, ar apskritai siuos skiepu neskiepys ar nukelia velesniam laikui?

Mes neskiepijome dukreles, kai buvo laikas ir neketiname skiepyti ir ateityje. per daug neigiamos informacijos apie si skiepa prisiskaiciau.
ir siaip atsisakeme ir toliau einanciu skiepu. tai gydytoja mus uzsipuole,kad nemastome visiskai apie vaiko sveikata doh.gif buciau anksciau bent minimaliai informuota apie skiepu zala,tikrai nebutu dukra nei vienos vakcinos gavusi schmoll.gif gaila,pradejau dometis tik pries 1.5m.ir tai po ivykio,kai mamos pazistamos mergytei po MMR skiepo greitaja iskviete unsure.gif gulejo vargsiuke ligoninej,auksta temperatura,berimai. labai sunkiai vaikas sirgo,net galvytes nuo pagalves nepakeldavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2010 07 16, 02:15)
Mes neskiepijome dukreles, kai buvo laikas ir neketiname skiepyti ir ateityje. per daug neigiamos informacijos apie si skiepa prisiskaiciau.
ir siaip atsisakeme ir toliau einanciu skiepu. tai gydytoja mus uzsipuole,kad nemastome visiskai apie vaiko sveikata  doh.gif  buciau anksciau bent minimaliai informuota apie skiepu zala,tikrai nebutu dukra nei vienos vakcinos gavusi  schmoll.gif  gaila,pradejau dometis tik pries 1.5m.ir tai po ivykio,kai mamos pazistamos mergytei po MMR skiepo greitaja iskviete  unsure.gif gulejo vargsiuke ligoninej,auksta temperatura,berimai. labai sunkiai vaikas sirgo,net galvytes nuo pagalves nepakeldavo  unsure.gif

mum lygiai ta pati padetis. Iki siol save keikiu,kad anksciau nepasidomejau tais skiepais, daugiau irgi nezadam jokiu ivedinet, bet gydytoja labai nepalanki, mus paskutiniais durneliais laiko. pikta ir liudna...
Atsakyti
blink.gif
http://www.alfa.lt/s...010-09-06_15-17
Atsakyti