QUOTE(b.kite @ 2010 02 11, 16:30)
va gydytoja musu jau biski pergyvent pradeda, kas cia mums darosi, bet stengiasi neissiduot.. bet kodel ji neskiria tyrimu tai va man labai neaisku.. jei tik ji paskirtu tyrimus manau labaratorijoje ir padarytu..
Temoje ,,,reakcija į skiepus" buvau įdėjus nuorodą
http://www.dhsspsni....anian_preim.pdf
Tai vakcinuoti vaikus agituojantis informacinis lapelis, todėl gydytojai gali būti tikri, kad ne ,,antivakcininkų" nuomone šiuo klausimu vadovaujamės. Jei parodysite šį tekstą pediatrei, galės būti rami, kad ne kriminalas vadinti dalykus savais vardais.
4 puslapyje parašyta juodai ant balto: praėjus 7 - 10 d. po vakcinacijos MMR, ,,pradeda veikti" tymų virusas, gali pasireikšti simptomai, panašūs į tymų, praėjus dviems savaitėms - raudonukės, praėjus trims savaitėms gali susirgti lengva kiaulytės forma.
Be abejo, jei pediatrai neigia, kad taip gali būti, tai tokie atvejai paprasčiausiai neregistruojami.
Na, mano pažįstamų ir SM rašiusių mamų vaikams teko patirti panašius simptomus, kaip Jūsų vaikelio.
Vakcinų informaciniuose lapeliuose ir kt. rasite, kad raudonukės virusų išsiskiria į ryklę praėjus maždaug 7 -28 dienoms po vakcinacijos, daugiausia apie 11 ąją dieną.
Aiškumo dėlei gal verta išsitirti. Kaip Jūs manote, geriau, taip ir darykite.
Gydyti virusinį susirgimą antibiotikais neįmanoma ir nereikia.