Įkraunama...
Įkraunama...

MMR vakcina (Kiaulytė, raudonukė, tymai)

QUOTE(b.kite @ 2010 02 11, 08:39)
mano manymu mes sergam sunkia tymu arba raudoniukes forma.. nors gydytoja niekaip nepripazysta kad tai ta liga ir kad tai nuo skiepu..
sako kad tai infekcija.. uzkniso jau toks poziuris i pacienta.. neber pas mus gydytoju, visi parsidavelei farmacininkai..

Reiktu pasidaryti tyrimus ar tai tikrai tymai arba raudoniuke. Kas zinot kur pas mus tokius tyrimus daro? Gal infekcinej ligoninnej?
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2010 02 11, 15:15)
Reiktu pasidaryti tyrimus ar tai tikrai tymai arba raudoniuke. Kas zinot kur pas mus tokius tyrimus daro? Gal infekcinej ligoninnej?

va gydytoja musu jau biski pergyvent pradeda, kas cia mums darosi, bet stengiasi neissiduot.. bet kodel ji neskiria tyrimu tai va man labai neaisku.. jei tik ji paskirtu tyrimus manau labaratorijoje ir padarytu..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2010 02 11, 15:30)
va gydytoja musu jau biski pergyvent pradeda, kas cia mums darosi, bet stengiasi neissiduot.. bet kodel ji neskiria tyrimu tai va man labai neaisku.. jei tik ji paskirtu tyrimus manau labaratorijoje ir padarytu..

tai galit ir be siuntimo patys pasidaryt mokamus tyrimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvina @ 2010 02 11, 20:36)
tai galit ir be siuntimo patys pasidaryt mokamus tyrimus mirksiukas.gif

aisku kad galim, bet ka tai duos.. gydymo jokio nera nuo tokiu ligu, o as tuom tik noreciau irodyt, kad vakcina netinkama..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2010 02 12, 08:33)
aisku kad galim, bet ka tai duos.. gydymo jokio nera nuo tokiu ligu, o as tuom tik noreciau irodyt, kad vakcina netinkama..

Nustačius šias ligas būtų lengviau nustatyt ir aglimas koplikacijas laiku. Darykitės tyrimus būtinai.
Atsakyti
B.Kite as tai jusu vietoj nuvaziuociau i infekcine .Ten gydytojai turetu pasakyt kas jam yra. Mano sunu seimos daktaras vos nenugyde. Ji visa isbere smulkiom raudonom demelem. visas kaip burokas buvo. Tai jis gyde mus klaritinu, kuris nieko nepadejo. Tada as neapsikentusi nuveziau ji i infekcine ir ten mums diagnozavo raudoniukes kitokia forma. O vaikas buvo skiepytas MMR skiepu. Tai va kaip tie skiepai mus apsaugo
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2010 02 11, 16:30)

Temoje ,,,reakcija į skiepus" buvau įdėjus nuorodą http://www.dhsspsni....anian_preim.pdf

Tai vakcinuoti vaikus agituojantis informacinis lapelis, todėl gydytojai gali būti tikri, kad ne ,,antivakcininkų" nuomone šiuo klausimu vadovaujamės. Jei parodysite šį tekstą pediatrei, galės būti rami, kad ne kriminalas vadinti dalykus savais vardais.

4 puslapyje parašyta juodai ant balto: praėjus 7 - 10 d. po vakcinacijos MMR, ,,pradeda veikti" tymų virusas, gali pasireikšti simptomai, panašūs į tymų, praėjus dviems savaitėms - raudonukės, praėjus trims savaitėms gali susirgti lengva kiaulytės forma.

Be abejo, jei pediatrai neigia, kad taip gali būti, tai tokie atvejai paprasčiausiai neregistruojami.
Na, mano pažįstamų ir SM rašiusių mamų vaikams teko patirti panašius simptomus, kaip Jūsų vaikelio.

Vakcinų informaciniuose lapeliuose ir kt. rasite, kad raudonukės virusų išsiskiria į ryklę praėjus maždaug 7 -28 dienoms po vakcinacijos, daugiausia – apie 11 ąją dieną.

Aiškumo dėlei gal verta išsitirti. Kaip Jūs manote, geriau, taip ir darykite.
Gydyti virusinį susirgimą antibiotikais neįmanoma ir nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 12 vasario 2010 - 22:56
Labas mamytes, mes pasiskiepijom sia vakcina ir po 6 dienu mums uzkilo temperatura 39.5, o siand jau isbere mano vaikuti (po 5 paru tempos), norejau paklausti kiek laiko tas berimas bus ir ar reikia kuom tepti, nes kai buvom pas daktare tai pasake kad irgi gerkle raudona ir antibijotiku israse, gerem dvi dienas doh.gif
Atsakyti
Normali reakciją į skiepą. Tiesiog tymų požymiai. Čia grynai nuo skiepo. O raudona gerkle aš abejočiau ir antibiotikų be kraujo tyrimų neduočiau.
Atsakyti
Laba diena,
Norejau paklaust , gal kas zinot, ar imanoma nuo tokio vaiko uzsikrest nors viena is anksciau vardintu ligu? Visgi tai liga ar tik jos pozymiai?
Atsakyti
Mes gavom MMR skiepa pries tris savaites. Dabar nebesuprantu kas daros: ant krutines atsirado nieztinciu berimu, panasiu i apvalius lopus. Nugaros oda irgi kazkokia "neaiski"- nuseta mazais poodiniais spuogeliais.... Nebesuprantu, ar cia nuo skiepo, ar vel alergija? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2010 04 09, 23:51)
Mes gavom MMR skiepa pries tris savaites. Dabar nebesuprantu kas daros: ant krutines atsirado nieztinciu berimu, panasiu i apvalius lopus. Nugaros oda irgi kazkokia "neaiski"- nuseta mazais poodiniais spuogeliais.... Nebesuprantu, ar cia nuo skiepo, ar vel alergija?  doh.gif  verysad.gif

ar jūsų vaikas yra alergiškais kiaušiniams? nes ši vakcina sudetyje turi kiaušinio baltymą. tai visai įmanoma, kad tiesiog jinai iššaukė vaikiukui atopinį dermatitą.
Atsakyti