QUOTE(kristexxx @ 2009 09 30, 19:31)
Sveikos, jus cia diskutavote apie MMR vakcina ir kaip ja siepyti vaikus,o ar niekada nesusimastete ar tikrai musu vaikuciams reikia to skiepo,o gal reikia tik del to kad gydytojai taip liepia.As iki siol taip pat nemasciau kol nepradejau tuo dometis nes mano mazaja uz keleto menesiuku turetu taip pat skiepyti.ir suzinojau kad tas skiepas nei velnio nera zutbut reikalingas,be to jis gali atnesti daug problemu ir ligu musu mazyliams.Turiu daug informacijos apie tai jei kam idomu galesiu pasidalinti.Cia truputi pradziai jei ka sudominau.http://209.85.129.132/search?q=cache:wghFi3Bw818J:www.londonozinios.com/a-news-9284+londono+zinios+skiepai&hl=lt&ct=clnk&cd=1&gl=lt
Nezinau gal ir klaidinga nuomone susidariau apie tuos skiepus bet dar labai gerai pagalvosiu ar vesiu mazyle skiepytis,nes paskaicius kitu mamyciu pasakojimus apie ju vaikucius istikusias beda po skiepu darosi baisu.
Papildyta:
http://209.85.129.13...i...;cd=1&gl=lt
Aš taip pat laabai rimtai mąstau, apie tai ar skiepysiu savo vaikus šia vakcina, (ir kitomis taip pat) mažylis jau prieš pusmeti "turėjo" būt paskiepytas, vis tempiu laika aiskindama gyditojai, kad vaikas serga... Bet jau puse lupu užsiminiau, kad žadu neskiepyt, tai tik didžiuli oro gurkšnį iiiikvėpė ir užstrigo su juo, kol sugalvojo, ka man pasakyt
.....
O pasakė tik tiek: "kad pavyzdžiui, kai kada nors, jei i Amerika norės mano užauges vaikas važiuoti, tai jei neturės to skiepo tipo neileis. Man paklausus, ar tada jau bus neimanoma pasiskiepti????
Pasakė..... ....kad tada reiks mokėti už skiepą...
Tai manau, švelniai tariant, per mažas argumentas. Jei tas mano vaikas labai jau norės i Amiarika vaziuoti, tai ir susimokes už skiepa (kaip važiuojant i daugeli egz. šaliu skiepijasi nuo maliariju ir kt. ligu
) O gal jis niekada ten ir nevaziuos...
Vis ieškau informacijos apie visus "privalomus" skiepus, bet liet. kalba jos laaabai mazai, kad butu galima susidarti objektvia ir argumetuota nuomone. Ir del to labai gaila...