UT man labai patinka, bent jau moteriška linija. Kiek esu sau pirkusi rūbų - tikrai likau patenkinta ir kokybe ir modeliukais. Paskutinį UT pirkinį pirkau prieš daug metų, net nepamenu kada - nebepataikau kur yra jų parduotuvė..... kainos atžvilgiu kokybė visada tenkino
keistas asortimentas tos interetines parduotuvės. Šiaulių "Arenoj" esanti krautuvėlė jų firminė- net galva sukasi nuo grožių. ir spalvingi, ir įdomūs rūbeliai . Turiu omeny vaikus nu internetinė , tai keista.
keistas asortimentas tos interetines parduotuvės. Šiaulių "Arenoj" esanti krautuvėlė jų firminė- net galva sukasi nuo grožių. ir spalvingi, ir įdomūs rūbeliai . Turiu omeny vaikus nu internetinė , tai keista.
Tikrai jau Man visada patiko Utenos trikotažas dar kiek pamenu iš senesnių laikų o maximoj išties yra,tik gaila.kad nėra atskiro stendo kur būtų sudelioti tik UT drabužiai,o reikia ieškoti,skaityti etketes
O gera zinia-reikes apsilankyti, nes Vilniuje tik Basanaviciaus gatveje belikes UT....Bet ten tokia skyle, kad nepatinka man - nei privaziuoti patogu, nei siaip dideliu asortimentu pasizymi...Kadaise buvo Kalvariju g. prie Zaliojo tilto, tai va ten tai normali parduotuve ju firmine buvo -per du aukstus....