Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo Utenos Trikotažas

QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 28, 14:12)
lotuliukas.gif na i utena jau gal nevaziuosiu
o gal musu ratelyje yra uteniskiu bigsmile.gif  bigsmile.gif

na, aš ne uteniškė, bet tenka į tą miestą nuvažiuot. vaikiškų tai nebūna labai didelio pasirinkimo, bet kažkada golfytes, pižamyčių esu pirkusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2007 09 24, 17:15)
Dingo, niekur nerandu. Akropolyje Effigy atsirado, ten prekių vaikams nėra.
Ar matėt kur nors? Gal jų apskritai nebėra?
Toks būdavo mielas ir geras trikotažas vaikams, golfiukai, pižamytės. Kur gauti?

jau seniai UT nusipirko kazkokia uzsienio firma, o prekems ispardavima padare. Klaipėdoj jau keli mėn kaip visos uzsidare.

Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2007 09 29, 17:47)
jau seniai UT nusipirko kazkokia uzsienio firma, o prekems ispardavima padare. Klaipėdoj jau keli mėn kaip visos uzsidare.

tai kai suzinojau begau pirktis urmu viska biggrin.gif o kur dabar reikes gauti net nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2007 09 29, 16:49)

Papildyta:

tai kai suzinojau begau pirktis urmu viska  biggrin.gif  o kur dabar reikes gauti net nezinau  verysad.gif

va va as irgi taip dariau,bet visad tikejau,kad prie mazvydo alejos dar yra,o kai nukeblinau nieko neradau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
UT maikuciu ir golfu pries kelias dienas pirkau vaikisku prekiu parduotuveje. Pasirinkimas nera labai didelis, bet kazka issirinkti imanoma. Atveza prekes kiekviena savaite. Man atrodo, kad didziaja dali produkcijos UT eksportuoja i uzsieni.
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 28, 13:12)
lotuliukas.gif na i utena jau gal nevaziuosiu
o gal musu ratelyje yra uteniskiu bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na, kaip ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga76 @ 2007 10 06, 22:15)
Na, kaip ir as  mirksiukas.gif

Ar išparduotuvėj dabar vaikiškų užsieniui siūtų būna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 06, 21:45)
Ar išparduotuvėj dabar vaikiškų užsieniui siūtų būna? 4u.gif

Buna
Atsakyti
Gal galet kuri mamyte uzmaciusi nupirkti pora golfiuku ir atsiusti i Panevezi mirksiukas.gif viena mergaitei 98 ugio, kita berniukui 140 blush2.gif
Atsakyti
UT parduotuve yra siaures miestely norfos pard. bet ten labai mazas pasirinkims. golfuku yra madoj, 2a., vaikisku prekiu pard.
Atsakyti
vakar buvau nuvaziavus i UT Basanaviciaus g. pasirinkimo is vis nera schmoll.gif
Atsakyti
Rekomenduoja nauja lietuviska "branda" - OXOX.
Uzsukite www.oxox.lt.

Kokybiskas trikotazas, nesusitraukia, nenusiskalbia, kainos nesikandzioja.
Tikrai nenusivilsite thumbup.gif

Atsakyti
UT tiesiog uzdare savo mazmeniniu parduotuviu tinkla, o didmena dar gyvuoja, zinoma daugelis prekiu i uzsieni islekia, taciau Lietuvai ir lieka sis tas. Yra dar pasisinkimas sioks toks is apatinio trikotazo.
Atsakyti