lovytė yra lovytė, ji su virbais ar ne...tik miegoti, o vat jei vaikas joje nuolat leidžia laiką tai ir nebenori joje būti.
pas mus tokių problemų nėra, vaikas noriai miega lovytėje, o laiką leidžia manieže arba ant žemės, lavinamojo kilimėlio...
Lovyte buvo surinkta ir pastatyta salia musu lovos savaite iki maziui gimstant, bet jis nei vienos nakties ten taip ir nemiegojo (a ka daryt jei ji uzmigusi paguldai, jis max 10 min pamiega ir toliau rekia, viena vakara 8 kartus dejau ir del sventos ramybes nuo tol graziausiai miega su mumis)...
Dabar jau reik nuleist dugna nes atsistoja, ir issivercia nebepaliksi, saugu tik ant grindu. Vienu zodziu visiskai nereikalingas daiktas, tik tiek kad vystymo lenta buvo ant ko padet
Dabar jau reik nuleist dugna nes atsistoja, ir issivercia nebepaliksi, saugu tik ant grindu. Vienu zodziu visiskai nereikalingas daiktas, tik tiek kad vystymo lenta buvo ant ko padet
Pas mus lovyte irgi buvo visai nereikalingas daiktas. Nei miegoti, nei zaisti joje visiskai nenorejo.
Joks kalejimas tokia lovyte Saugumo sumetimais padaryti tokie auksti krastai, vaikui ugtelejus galima isimti kelis pagaliukus ar sona nuleisti ir jokio kalejimo nelieka Naudojama pagal paskirti ji netaps kalejimu
QUOTE(knielita @ 2009 04 30, 13:12)
Joks kalejimas tokia lovyte Saugumo sumetimais padaryti tokie auksti krastai, vaikui ugtelejus galima isimti kelis pagaliukus ar sona nuleisti ir jokio kalejimo nelieka Naudojama pagal paskirti ji netaps kalejimu
pritariu, mano panele mielai miega lovyteje, paguldau kai jau pavargus buna ir ant ranku nesiot neprisireikia, uzmiega greit. saugiai ir saldziai miega, kai atsibunda zaidzia su mumis ant sofos kur vietos daug.
O mano mergina lovyteje pradejo miegoti gal tik nuo kokiu triju metu...Niekaip anksciau neisprasem is savo lovos
Bet dabar viskas tvarkoje, jei ta lova prie mano puses pritraukta buna ir sonas iki tokio paties lygio nuleistas- zodziu-daug visokiu niuansu...
Nezinau ka darysim kai gims sese ar brolis
Bet dabar viskas tvarkoje, jei ta lova prie mano puses pritraukta buna ir sonas iki tokio paties lygio nuleistas- zodziu-daug visokiu niuansu...
Nezinau ka darysim kai gims sese ar brolis
Man niekada nekilo mintis, kad lova, baldas skirtas miegui, gali būti kalėjimu. Čia jau mamų fantazijos. Jei kažkam lova atrodo kaip kalėjimas, tai dar nereiškia, kad taip atrodo ir vaikui. Pati miego ėjau "už grotų", bet psichologinės traumos nejaučiu. Pas mus vaikas mokomas, kad lovoje miegama, virtuvėj valgoma, o žaidžiama ant grindų , išskyrus lovoj ir prie stalo. O migdau paprastai, paguldau į lovytę, paniurzga penkias minutes ir užmiega. Grotos yra geras išmislas vaiko saugumui, nes jei jų nebūtų, tai tikriausia mano vaikas kristų iš lovos per naktį gal po dešimt kartų ir turėtų "n" mėlynių, nes labai vartosi miegodama. Taigi manau, kad "lova kalėjimas" yra gera tuom, kad užtikrina ramų ir saugų miegą visai nakčiai mano vaikui.
As nelabai isivaizduoju, kaip mes be lovytes issiverstume negi 24 val per para stovesi salia jos ir ziuresi, kad nenukristu zemen Visada vien tik joje buti zinoma atsibostu, bet miegoti ar siaip pasivolioti ten visai gerai, o svarbiausia-saugu, kol man koki darbeli nudirbti reikia
QUOTE(knielita @ 2009 04 30, 13:12)
Pasirašau po kiekvienu žodžiu. Jei vaikas kito gyv. ploto išskyrus lovytę neturi , tada gal ir galima pavadinti ją kalėjimu, tačiau jei tai vieta - tik miegui koks čia kalėjimas?
visiskai nesutinku del kalejimo. Lovyte pirmiausia jaukus miego kampelis ir mano vaikutis ja labai megsta, mes ne tik joje saldziai miegame, bet ir atsibudus su zaisliukais bendraujame, daug sypsomes ir dainuojam musu lovele sviesaus medzio, apsaugeles sviesiai gelsvos siuvinetos gelytemis, i lovele krenta rytmecio spinduliai, na kaip toki jauku kampeli galima vadint kalejimu????????
Cia tos kalba kad lovyte klejmas kurios pripratinusios vaikus miegoti savo lovoj,nuo pat gimimo miega savo lovytej,kai buvo mazesnis joje ir pazaisdavo,ka dar issigalvos siuolaikines mamos? kokiu dar nesamoniu? Juokinga net skaityti tokius pasisakymus. Tai dar pasakykit kad ir automobiline kedute,maitinimo kedute,kaip kalejmas nes jie ten prisegti,negali normaliai judeti. Nebejuokinkit mamos.
pritariu kad tikrai lovyte nera joks kalejmas tai saugi vieta vaikui miegoti. tik reikia ja naudoti pagal paskirti. lovyte yra miegojimui o ne zaidimas.
kol maniske buvo visai kudikelis tai nemiegodavao lovyteje, dazai pabusdavo, gi normalu kad nori jausti mamos kvapa, sirdies plakima ir pienelio daznai patraukti..gal iki 6 men naktimis miegodavom lovoje kartu, paskui atpratinom ir miega lovyteje iki siol (dukrai dabar 2m.)
kol maniske buvo visai kudikelis tai nemiegodavao lovyteje, dazai pabusdavo, gi normalu kad nori jausti mamos kvapa, sirdies plakima ir pienelio daznai patraukti..gal iki 6 men naktimis miegodavom lovoje kartu, paskui atpratinom ir miega lovyteje iki siol (dukrai dabar 2m.)