Sveikutes!
Aciu jums uz atsakymus ir aktyvuma! Is tiesu labai svarbu informacijos sklaida.
Dabar tiek prisiskaiciau ivairiu straipsniuku internete...
Zodziu, tradicine medicina nieko gero pasiulyti kaipo ir negali apart operaciju ir hormoninio gydymo, kuris taip pat neturi perspektyvos. Na bet tas ne kiek ir nestebina.
Na, radau dar ivairiausiu gydomuju eliksyru amerikonu puslapiuose. Pageri ir pasveiksti bematant: pvz., Vitalzym- maisto papildas nuo visu ligu. Nutariau pasidometi komentarais apie ji. Ir ka? Ogi nieko! Radau tik viena formuma (ieskojau tik puslpiuose anglu kalba), kur buvo apie ji kalbama. Bet tam zmogui jis visai nepadejo. Aisku, as atmeciau ta informacija, kurios gausu paciame Vitalzym puslapyje - eiline komercine propaganda. Liudna, kad ant kitu nelaimiu tiesiog daromi pinigai... Nors, aisku dar reiktu patyrineti atsiliepimus- gal kam nors ir padejo. Is Jusu nebuvo bandziusiu?
Kita "prosvaiste"- uzeikite i puslapi www.anticancer.net. Siaip idomi info ten pateikta. Imunoterapija- vakcina "RESAN" nuo vezio, miomu ir kt. Gamina Baltarusijoje. Ar galima pasitiketi? Irgi neaisku...
Parasiau jiems laiska. Sako, taip tiktu vakcina man, kainuoja apie 900 USD. Po to viename amerikonu puslapyje radau apie juos info irgi... sako, jie taiko sia vakcina amerikonams, bet JAV tai nera legalu, tai vezha i Meksika. Amerikieciai vaziuoja i Meksika ir gydosi. Kokie rezultatai- neaisku. JOKIU atsiliepimu neradau. Jokios garantijos nera, kad pasigydes nesusirgsi kuo kitu...
Zodziu, tiek info siam kartui. Kol kas bandau vitaminus, pakeiciau maisto raciona ir pradejau saikingai gerti Jadvygos arbatas. Is tiesu noreciau su p. Jadvyga pasimatyti. Tiesiog man svarbu pamatyti zmogu, kad galeciau juo tiketi ar ne... Tai wa, parasiau jiems laiska. Pasirodo labai uzimta, ir reikia uzsirasyti pries koki menesi. O atvykus reikia susimoketi uz Tau paruosiama misini. Sakau, o jei as neprasysiu to misinio..?
tai tuomet atsakyas buvo: nezinau, kaip Jums pasiseks. Ji labai uzimta... Na, irgi vadybos klaidos man atrodo
Lauksiu Jusu atsiliepimu, patarimu, patyrimu ir ieskosiu toliau. NEPASIDUOKITE!
Mes laimesime!