QUOTE(jufka @ 2007 09 30, 20:53)
Nieko įpatingo turėjau kameroje užsilikusių šonkaulikų tai juos pasūdžiau ir papipirinus palaikau per naktį kad gerai isisūrėtų. Juos išviriau ir į ta sultinį sudėjau voveraites, pjaustytas bulves ir pakepintus svogūnėlius baigiant virti sriubai įpyliau puse stiklinės grietinėlės užvirus ibėriau krapu ir išjungiau.
sriuba tikrai skani buvo vakarieniai vos užteko. O šonkauliukus dar apkepiau keptuvėje su svogūnais ir morkomis ir greit suėjo
Šiandien pas mane buvo galvos laužymas ka gaminti tai kadangi tėvas parvežė iš žvejybos žuvies tai ją ir kepiau o desertui obuolių pyragas
Nu jau labai skaniai skamba
Būtinai darysiuos savaitės vidury
Ačiū už receptą
O voveraites dėti tiesiog nekeptas, žalias?