Aš tai pati verdu burokėlius. Pastaruoju metu darau be majonezo. Tiesiog sutarkuoju burokine tarka, įdedu druskos, pipirų, įpilu šiek tiek aliejaus ir vos vos acto, kad tokia lengva rūgštelė jaustųsi.
QUOTE(Lock @ 2007 09 29, 15:20)
Aš tai pati verdu burokėlius. Pastaruoju metu darau be majonezo. Tiesiog sutarkuoju burokine tarka, įdedu druskos, pipirų, įpilu šiek tiek aliejaus ir vos vos acto, kad tokia lengva rūgštelė jaustųsi.
man kazkaip su majonezu skaniau nors ir su aliejuku tik irgi skanus man priklauso dar su kokiu maistu tie burokeliai bus valgomi
QUOTE(ziemosugnele @ 2007 09 29, 16:12)
man kazkaip su majonezu skaniau nors ir su aliejuku tik irgi skanus man priklauso dar su kokiu maistu tie burokeliai bus valgomi
Aha, man irgi Neįsivaizduoju kotletų su baltu padažu be burokėlių mišrainės. O taip pat ir prie vištienos patiekalų burokėlius dažnai darau. Daugiau niekur jie man netinka, žinoma, išskyrus burokėlių sriubas.
Prikepiau kalną "sagų" pagal Sonatinos receptą. Sunaudojau du pakelius dešrelių ir vieną pakelį sluoskniuotos bemielės tešlos, o gavosi diiidelis indas su kaupu Vyras apsidžiaugs, kai grįš namo
šiandien pietavome pas tėvus, o vakarienei - grikių košė, o desertui - obuolių pyragas
Šiandien nieko doro negaminau tiesiog išviriau voveraičių sriubos su šonkauliukais. tai išėjo ir pusryčiai ir pietūs ir vakarienė
QUOTE(jufka @ 2007 09 29, 19:56)
Šiandien nieko doro negaminau tiesiog išviriau voveraičių sriubos su šonkauliukais. tai išėjo ir pusryčiai ir pietūs ir vakarienė
Gal galėtum receptuką? Labai skaniai skamba
Prasideda vel gaminimas pas mus Vakar vakare viriau darzoviu sriuba, pati valgiau pekino/pomidoru salotas. Siandien kepsiu sonine ir koki nors pyraga
jau ka siandien gaminti reikia...tai nenesa smegenys man visai saldytuvas tuscias jauciu reikes lekti iki parduotuves...arba is turimu ryziu ir farso padaryti plova-troskiny MB reikes pasiklausti ko noretu ir tada ziuresiu nors visai noreciau cepelinu bet namie as ju neverdu
Šiandien pietums/vakarienei bus cepelinai su spirgučių/grietinės padažu (pirmą kartą gyvenime juos gaminsiu - žiūrėsiu kaip gausis)
vakar normalaus maisto kaip ir nevalgem, tik uzkandziais gyvenom, o siandien dar nuo ryto uzkandzius dabaiginejem, buterbrodziukai ir t.t.
kadangi vakar turejom sveciu tai pagrindiniam patiekalui darem cepelinus,saltam-silke su pomidorais,su svogunais ir morkomis, ivairiu sumustinuku,krabai tesloje, sprotu misraine, kepta vista, kopustu-morku salotos.tai siandien pabaiginejam likucius
na as kadangi cepelinu neverdu namuose tai vaziavom i Karmelava aptarnavimas kaip visada "suzavejo" bet nieko cepelinas su pievagrybiu padazu skaniai suejo tad snd kaip ir nieko negaminsiu...ai dar va sutepiau vafliuku su kondensuotu pienu ir braskiu dzemu tai bus ryte prie kavytes pusryciams