Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančiosios?

QUOTE(Katu @ 2007 10 22, 17:37)
Taip. Viska sumaisyti ir i ke[imo forma smile.gif
Beje, jei atsidarytumet ta nuoroda, rastumet ir nufotografuoto procesa smile.gif


Ten prašo registruotis blush2.gif


Šiandien valgysim mišrainę: ryžiai, rūkyta vištiena, konservuoti kukurūzai, majonezas mirksiukas.gif essen.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif Gaminu balandelius,tiramisu torta,zele-truputi svesim vakare... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 10 23, 13:09)
as tai darau vengriska guliasiuka, vyras buvo tiesiog suzavetas jo skonio, tai siandien vel uzsiprase guliasiuko vakarienei su bulvytemis ir marinuotais agurkeliais bei burokeliais, ir + barsciu sriuba, pietums avizine kose man  smile.gif

O receptuką gal galima guliašo? 4u.gif
Atsakyti
pietums like ryziai su vistiena,vakarienei namine pica(tik padas pirktinis)
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 23, 12:56)
Kepsiu bulves su svoguniukais ir rukytu kumpiu. Yra marinuotų agurkelių, dar kefiro nupirksiu.
Bus labai skanu.  biggrin.gif

Niam niam smile.gif Visai ne dėl pigumo, bet šiaip pats skaniausias maistas - bulvės su raugintais agurkais smile.gif
Atsakyti
o as nieko nesugalvoju ka pagaminti man vakare valgyti doh.gif jauciu varskecius virsiu, nes varskes pakelis maciau metosi...reikia iki galiojimo galo sunaudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 23, 14:51)
O receptuką gal galima guliašo?  4u.gif

Galima tongue.gif
vengriskas guliasiukas:
-500gr. kiaulienos (kudos) (as is sprandines dariau)
-3 svogunai
-3 skilteles cesnako
-1 saukstelis pipiru
-3 saukstai soju padazo
-300 gr. pomidoru (zaliu)
-aliejuko.
ruosti :
1. mesyte susipjaustome gabaliukais kaip guliasiukui. nusilupame viena svoguna bei 3 skilteles cesnakiuko ir juos smulkiai sumalame (as su blenderiu tiesiog tyrele padariau)
2. i svogunu ir cesnaku tyre sudeti pipiriukus ir soju padaza, viska ismaisyti, mesyte apkepti be jokiu prieskoniu ir be druskos, kaip apkeps mesa visa ja sudeti i pasiruosta svogunu+cesnaku+pipiru+sojos tyre, ismaisyti ir palikti, kad pasimarinuotu
3. 2 svogunus nulupti ir supjaustyti nei per smulkiai nei per stambiai ir deti i keptuve kepti, kol suminkstes,kol keps svogunai ir marinuosis mesyte, paimame pomidorus juos susipjaustome kubeliais, sudedame i puoda kuriame troskinsime mesa.
4. svogunams apkepus sudedame jau spejusia pasimarinuoti mesyte su visu tuo marinatu ir pakepame kokias penkias minutes vis pamaisant, tada supilame visa mesyte i puoda su jau tenais esanciais pomidorais ir uzpilame vandens, kad tik tik apsemtu, ir paliekame tusintis vis karts nuo karto pamaisant, jei truksta surumo galima dadeti druskytes. (pagal savo skoni, as biski dejau druskytes, nors nuo sojos ir taip jau jautesi surumas)

skanaus smile.gif valgeme su marinuotais agurkeliais ir kopustais kuriuos vyras parnese is iki ir + virtos bulvytes , maniskis sake kad skanesnio mano gaminamo guliaso nera valges ax.gif tei teip buvau pamaloninta cool.gif
tikiuos patiks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 23 spalio 2007 - 20:21
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 10 23, 21:19)
Galima  tongue.gif 
vengriskas guliasiukas:
-500gr. kiaulienos (kudos) (as is sprandines dariau)
-3 svogunai
-3 skilteles cesnako
-1 saukstelis pipiru
-3 saukstai soju padazo
-300 gr. pomidoru (zaliu)
-aliejuko.
ruosti :
1. mesyte susipjaustome gabaliukais kaip guliasiukui. nusilupame viena svoguna bei 3 skilteles cesnakiuko ir juos smulkiai sumalame (as su blenderiu tiesiog tyrele padariau)
2. i svogunu ir cesnaku tyre sudeti pipiriukus ir soju padaza, viska ismaisyti, mesyte apkepti be jokiu prieskoniu ir be druskos, kaip apkeps mesa visa ja sudeti i pasiruosta svogunu+cesnaku+pipiru+sojos tyre, ismaisyti ir palikti, kad pasimarinuotu
3. 2 svogunus nulupti ir supjaustyti nei per smulkiai nei per stambiai ir deti i keptuve kepti, kol suminkstes,kol keps svogunai ir marinuosis mesyte, paimame pomidorus juos susipjaustome kubeliais, sudedame i puoda kuriame troskinsime mesa.
4. svogunams apkepus sudedame jau spejusia pasimarinuoti mesyte su visu tuo marinatu ir pakepame kokias penkias minutes vis pamaisant, tada supilame visa mesyte i puoda su jau tenais esanciais pomidorais ir uzpilame vandens, kad tik tik apsemtu, ir paliekame tusintis vis karts nuo karto pamaisant, jei truksta surumo galima dadeti druskytes. (pagal savo skoni, as biski dejau druskytes, nors nuo sojos ir taip jau jautesi surumas)

skanaus  smile.gif  valgeme su marinuotais agurkeliais ir kopustais kuriuos vyras parnese is iki ir + virtos bulvytes , maniskis sake kad skanesnio mano gaminamo guliaso nera valges ax.gif  tei teip buvau pamaloninta  cool.gif
tikiuos patiks  cool.gif

Na skamba tai nerealiai skaniai rolleyes.gif Jau planuoju, kada geriau gaminti ax.gif
Atsakyti
tei va vakar galvojau uzteks ir siandienai to vengrisko guliasiuko, bet vyras vakar vis apsisukdamas ejo vis dar uzkasti, o siandien ziuriu kad nieko nebeliko doh.gif tei reikes vel galvoti ka daryti vakarienei, gal zuvyte reikes iskepti su garstyciu padazu, nes kameroj yra g.gif dar noreciau kompociuko issivirti, pusryciai mano tai kavute cool.gif
tei lauksiu ivertinimo kaip sekesi gaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 24 spalio 2007 - 09:14
mes tai siandien valgysim ta,kas liko po vakarykscio baliuko... ax.gif
Atsakyti
vakar vakare kepiau bulviu-varskes blynus su grietine, siandien virsiu burokeliu sriuba biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Šiandien valgysime vakarkštę sriubą ir vaka vakare dar iskepiau lietini su varške,tai liko ax.gif Gryžus padarysiu bulvių košę ir dešreles nupirksiu pakeliui,dar padarysiu morkų obuolių mišrainę su majonezu ax.gif
Atsakyti