QUOTE(Katu @ 2007 09 25, 16:17)
Mačiau, kad šaldike yra toks pabuvęs batonas, tai greičiausiai kepsiu sumuštinius - batonas+ sviestas+tarkuotas obuolys su cukrumi ir cinamonu. Ir kitokių dar darysi - batonas+sviestas+riekelėm obuolys+ferm.sūris
pabandyk dar su varške,obuoliu....labai tinka cinamono pabarstyti
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 25, 16:15)
pusryciams sumustinukai- batonas su obuoliene ir obuoliene,pietums grikiai su desrelemis

bjaurybe,papasakok kaip skorpionzuves kotletus darai
sumalu 1 kg skorpionžuvies,sudedu prieskonius,tada pakepinu svieste (būtinai)svogūną su morka ,irgi supilu į sumaltą masę.Tada įpilu į masę 200-250 grietinėlės(jei sviestas nesudėtas dar reikalo nepagadina iki galo,tai be grietinėlės gaunasi skonis š....išbandyta).Jokio batono ir kiašinių.O tada formuoju ir kepu ,prieš tai į kiašinį ir džiuvesėlius,galima net kelis kart,vakar tik į džiuvėsiu dėjau,skubėjau labai,bet reikalo nesugadino. Man dar labai skanu baigiant kepti supilti dar grietinėlės ir patušinti(grietinėlės tai turim sočiai),arba galima kitą dieną patušinti taip pat.valgėm su ryžiais,čia jau kaip kam patinka
šiandien kepsiu virtų bulvių cepelinus su grybais savaitgalį prigrybautais