Pusryciams buvo sumustiniai su suriu ir kiausiniais, pietums dar yra makaronu sriubos, taip pat like apkepo, nebent gal reiketu kiauliena korejietiskai pagaminti
Kviečiu pasisakyti ir aktyviai dalyvauti šioje temoje Greitoji pagalba. Maisto likučių reanimavimas
QUOTE(SilRa @ 2007 10 06, 22:37)
kas tie melagiu cepelinai?
pusryciams kavute , pietums nuo vakar buvo like visokiu produktu tai balta misraine dar isejo tik labai mazai, bet cia maniskiui pietus, tai dar iskepiau pora kiausiniu, pora bulviu virtu ir desreliu, suejo su zaliu agurkiuku, dabar vakarienei jau verda barsciu sriuba, o ka nors rimciau tai net nezinau, noriu blynu bet taip tingiu stoveti prie vyrykles
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 07, 13:27)
kas tie melagiu cepelinai?
na, čia toks patiekalas, kai turi daug varškės bet varškėčiai jau atsibodę
200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai
QUOTE(SilRa @ 2007 10 07, 14:24)
na, čia toks patiekalas, kai turi daug varškės bet varškėčiai jau atsibodę
200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai
200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai
geras issukimas
pusryciams sumustinukai,pietums likes plovas su burokeliu salotomis(burokeliai savi) irr uosvienes atsiustos spurgos
Mb uzsimane snd vistos skliveliu su bulvemis bet nz ar pajegsiu as juos pagaminti kai toks oras ir slegis man labai jau nera ikvepimo gaminti
QUOTE(SilRa @ 2007 10 07, 14:24)
na, čia toks patiekalas, kai turi daug varškės bet varškėčiai jau atsibodę
200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai
200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai
tikiuosi, supratot, kad įdarą reikia dėti į dar nevirtą masę? na, lygiai kaip į cepelinų masę
QUOTE(tigrik @ 2007 10 07, 11:40)
Pusryciams buvo sumustiniai su suriu ir kiausiniais, pietums dar yra makaronu sriubos, taip pat like apkepo, nebent gal reiketu kiauliena korejietiskai pagaminti
O kaip gaminti KIAULIENĄ KORIJIETIŠKAI
Mano kitos savaitės meniu:
1) Kepti cepelinai (liko nuo šiandienos vakarienės)
2) Dešrelės su makaronais
3) kotletai su bulvėm ir kopūstų salotom
4) vištų sparneliai
5) omletas ar dar kas nors greito, nedarysiu nieko rimta
QUOTE(ziemosugnele @ 2007 10 07, 16:27)
Mb uzsimane snd vistos skliveliu su bulvemis bet nz ar pajegsiu as juos pagaminti kai toks oras ir slegis man labai jau nera ikvepimo gaminti
o kaip gamini tuos skrandukus juk jie tokie gana kieti yra...
šiandien vakarienei čenakai, tik be mėsos. Dedama bulvės, morkos, svogūnai, česnakai, paprika ir grybai.
QUOTE(SilRa @ 2007 10 07, 16:59)
o kaip gamini tuos skrandukus juk jie tokie gana kieti yra...
as perku juos saldytus, tai atsisildau..tada verdanciam pasudytam vandeny juos isverdu 30min, tada supjaustau smulkiai ir apkepu ant aliejaus su cesnakuciu, svoguniuku, ir morkytem, idedu prieskoniu...pakepa kol svoguniukai iskepa na kazkur 10-15min ir idedu grietines pabaigoje ir dar patroskinu apie 10min...ir tada juos pilu ant bulviu arba bulviu koses labai skanus ir greitas patiekalas