QUOTE(Lock @ 2007 10 05, 22:51)
Gal gali smulkiau, kaip tas širdutes darai? Ir išvis, kokio jos skonio? Nes nesu ragavus.
Na dėl skonio net nežinau kaip aprašyti. Man skanu.
Perpjauti per pusę širdutes, įdeti į troškinimo indą, apkepti. Kai išgaruoja visas skystis įdėti svogunų, česnako, apkepti. Idėti kečiupo, palaikyti1-2 minutes. Toliau įpilti virinto vandens, sudėti supjastytas bulvytes ir kalafijorus, viską troškinų ant mažos ugnies. Kol bulvės suminkšties.
Šiandien dar į troškinį įdėjau raudonųjų lešių.
Galima dėti morkytes (aš neturėjau
)
Pagardinti įvairiais prieskoniai,l tai jau labai individualu, kas kam patinka. Aš dėjau penkių rūšių pipiriukų, meksikietiškų prieskonių mėsai, troškintų daržovių prieskonių ir druskos.
Labai skaniai gavosi.
Labai mėgstu troškinius, darau dažnai. Ką randu namie tą ir sudedu.