Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančiosios?

Ryte valgem varskes apkepa o pietum katik pavalgem picu keptu keptuvej rolleyes.gif , vakarienei varskes apkepo liko ar kokiu sumusteku dar
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 10 04, 14:11)
Ryte valgem varskes apkepa o pietum katik pavalgem picu keptu keptuvej rolleyes.gif , vakarienei varskes apkepo liko ar kokiu sumusteku dar

o kas čia? čia ta studentiška pica iš stambiai tarkuotų bulvių?
Atsakyti
Vakar vakarienei valgėme pievagrybių sriubą ir liežuvio užkandį (liežuvis, pomidoriukai, majonezas ir duonytė) ax.gif

Šiandien vakarienė pas draugę - gimtadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2007 10 04, 14:40)
Šiandien vakarienė pas draugę - gimtadienis  biggrin.gif


o ką pas draugę gaminsi? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 04, 15:02)
o ką pas draugę gaminsi?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif


Pas draugę valgysiu biggrin.gif

Užvakar gaminau:

Šveicariški bulviniai blynai

1 kg bulvių,
druskos ir pipirų pagal skonį,
pundelis svogūnų laiškų,
400 g mažų pievagrybių,
5 valg. šaukšt. aliejaus,
4 gabalėliai sūrio (maždaug 80 g),
2 valg. šaukšt. smulkintų petražolių.

1. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia trintuve. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Svogūnų laiškus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Nuplautus pievagrybius perpjaukite per pusę.
3. Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite jame grybus. Paskui suberti svogūnų laiškus ir dar pakepinkite. Išberkite viską į lėkštę.
4. Švarioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Iš bulvių masės iškepkite 8 blynus.
5. Įkaitinkite orkaitę iki 180°. Sudėkite blynus į skardą, išdėliokite ant viršaus pakepintus grybus su svogūnų laiškais ir uždenkite pusele sūrio riekelės. Pabarstykite pipirais ir kepkite orkaitėje maždaug 10 min.
Patiekite blynus pabarstytus smulkintomis petražolėmis ir grietinės padažu.
Atsakyti
Vakar išviriau žiedinį kopūstą ir apkepiau su sviestu ir džiūvėsėliais.
Atsakyti
Vėl darau čenakus. Bulvės, morkos, pievagrybiai ir faršas.
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2007 10 04, 13:03)
Turiu virtų burokėlių, tai supjaustysiu  plonomisj uostelėmis ir pakepsiu keptuvėje. Baigiant kepti idėsiu grietinės. Valgomi karšti su bulvėmis tongue.gif

O čia garnyras ar šiap koks atskiras patiekalas? Labai įdomiai skamba unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Meger @ 2007 10 04, 15:21)
Šveicariški bulviniai blynai

Vau bigsmile.gif , kaip skaniai skamba. Ar tikrai skanu taip kaip man skaniai skaitosi? lotuliukas.gif
Atsakyti
makaronai wub.gif
Atsakyti
vakar vakarienei likusi barsciu sriuba ir sumustinukai su skumbre,siandien pusryciams surelkis su puodeliu latte,pietums bus plovas ir vakarienei dar uzteks 4u.gif
Atsakyti
Aš pietums gaminsiu faršu įdarytas paprikas smile.gif
Atsakyti
Pietums makaronu sriuba ir keptos vistu slauneles su ryziais ir morku salotomis rolleyes.gif
Atsakyti