QUOTE(Mil@na @ 2007 10 03, 12:17)
Aš tai galvoju, kad tai kugelis sutarkuotas per burokinę tarką
teisingai
ir kepamas keptuvėje, ant silpnos ugnies
QUOTE(ziemosugnele @ 2007 10 03, 12:20)
bet tai rankos gali nukristi kol sutarkuosi tas bulves per tarkute
Nu tai, pagalvojus, visur taupant padirbėt reikia. Kad netaupytum, turbūt maximoj pietus nusipirktum, anei tarkuot, anei pjaustyt, anei maišyt
Nenukrenta tos rankos, nėr nuo ko
gi per burokinę, tai ne per mažąją. Va, mačiau, kai kurios mamkos ir cepelinams bulvių smulkiai susitarkuoja, va kur sunkus darbas
O čia daug nereikia: 5 - 6 bulbos ir kugelis gatavas
Svogūnų idedi, česnako, druskos. Morką, jei norisi. Galima spirgų vidun įmaišyt. Paruošimas daugiau 15 min. neužtrunka
Suverti keptuvėn su aliejum, paspaudi ir kepi uždengtą, už 15 - 20 min ketvirčiuoji, apverti ir vėl kepi. Valgai paskui su grietine ar kefyru. Man dar skaniau už tikrą