serga mažius, tai aš sėdžiu namie ta proga gaminsiu valgyt
darysiu befstrogeną iš stirnos mėsytės, virsiu bulvytes ir užsimaniau (jūsų prisiskaičiusi ) burokėlių mišrainės : tuo pačiu dar ir barščių išvirsiu
mano užvakar buvo kalafiorų troškinys su šonkauliukais ,o vakar kepti orkaitėje šonkauliukai su morkų,ridikų ir obuolių misšraine
šiandien bus barščių sriuba ir lietiniai su varške ir bananais
šiandien bus barščių sriuba ir lietiniai su varške ir bananais
Aš tai pusryčiams visada tą patį valgau: avižinės košės užsiplikau, o po to, prieš valgydama įsipjaustau kokį vaisių (paprastai 2 kivius). Labai sotu ir nebrangu. Gal ir kitką valgyčiau, bet dėl sveikatos bet ko valgyti negaliu.
QUOTE(bjaurybe @ 2007 10 01, 13:20)
mano užvakar buvo kalafiorų troškinys su šonkauliukais ,o vakar kepti orkaitėje šonkauliukai su morkų,ridikų ir obuolių misšraine
šiandien bus barščių sriuba ir lietiniai su varške ir bananais
šiandien bus barščių sriuba ir lietiniai su varške ir bananais
kokia cia misraine ? placiau prasom
siandien valgysim pupeliu sriubyte
QUOTE(kedute @ 2007 10 01, 15:29)
Aš tai tiesiog su burokinia tarka sutarkuoju ridikus (naudoju tuos didžiuosius juoduosius), morkas o obuolius supjaustau kudeleis ir viska sumaišau su majonezu mmm skanios salotos Šiandien gal ir reikės jas pasidaryti prie planuojamų kotletukų su bulvių koše. Kotletukus patušinsiu su grietinėle ir petražolėm. Pigi vakarienė bus nes viskas savo tik faršo reiks nulėkti nusipirkti
QUOTE(jufka @ 2007 10 01, 15:36)
Aš tai tiesiog su burokinia tarka sutarkuoju ridikus (naudoju tuos didžiuosius juoduosius), morkas o obuolius supjaustau kudeleis ir viska sumaišau su majonezu mmm skanios salotos
aš tai didelė tinginė,tai viską per burokinę tarką,dar kai turiu porą įpjaustau ir sumaišau su majonezu
vakarienei nieko doro nesugalvoju ir tingiu baisiausiai ka daryti , tai bus kisieliaus ir yra sausainiu like nuo savaitgalio, bus gerai nebent vyras ko nors nores tai gales tada pats ka darytis, o as tai tinginiausiu
QUOTE(bjaurybe @ 2007 10 01, 14:20)
šiandien bus barščių sriuba ir lietiniai su varške ir bananais
Vakarienei pas mus irgi lietiniai su varske ir bananais
as lietinius su varske ir bananais dariau praita savaite o vat ka siandien daryti vakarienei tai as visai nesugalvoju ka jauciu desreliu su makaronais Mb isvirsiu ir viskas
O aš va nusprendžiau ką darysiu ryt valgyti išvirsiu dviejų rušių ausyčių su grybais ir su obuoliais tai trečiadieniui bus puikus lauknešėlis į darbą darbo aišku nemažai bet ikinkysiu ir namiškius tai turėtų viskas greitai gautis be to tai vienas iš pigiausių patikalų: miltai, vanduo, kiaušinis, sausos mielės, grybukai (miške šiuo metu pilna nors pagal receptą turėtų būti džiovinti bet sueis ir virti ) svogūnėlis ir obuoliai
as tai verdu sasyskas su makaronais...ir pries dvi dienas daryta burokeliu misraine o rytoj bandysiu virti naminius koldunus niekada as ju nedarius..betgi turiu farso tai reikia sunaudoti ji ir miltu turiu tai reikes bandyti daryti
QUOTE(ziemosugnele @ 2007 10 01, 20:14)
as tai verdu sasyskas su makaronais...ir pries dvi dienas daryta burokeliu misraine o rytoj bandysiu virti naminius koldunus niekada as ju nedarius..betgi turiu farso tai reikia sunaudoti ji ir miltu turiu tai reikes bandyti daryti
Čia šeip patarimas, kurį tu tikriausiai žinai
man buvo geras atradimas kai pati dariau pirmą kartą koldūnus kad kai iškočioji tešlą ir idedi faršo tai gerai yra suspausti su kokia stikline plonu stiklu tada visi koldūnai būna vieno dydžio ir gerai jie susilimpa (mėsa beverdant neišbėga) nereik net pirštais spaudinėt