Sveikos mamytės
Susidūriau su tokia pačia problema.
Pavydžiu visoms, kurioms pavyko lengvai atjunkyti
QUOTE(dangkiku @ 2007 11 11, 13:48)
O mamytes, man irgi reikia jusu patarimu, nieko negaliu padaryti, mums 1m.4men. naktimis mergina valgo 7 kartus buna ir dazniau ,itariu ,kad tai jau priklausomybe, o ne pieno poreikis, diena maitinu 3 kartus pries miegeli, bandziau diena nutraukti, bet ji baisiausiai verkia ir niekaip be papo neuzmiega, o nakti ,net nebandyk neduot, visi buna sukelti ant koju. Ka daryti, soskes neima, buteliuko neima, jau nukankino ir mane tos bemieges naktys.
Mano sūnui jau beveik 10 mėn., jau ilgai mes tėsiam atpratinimo procesą, bet vaikas niekaip nepasiduoda. Dieną šiaip netaip ištvėriam, kadangi galima vaiką užimti ir t.t. jis tada pamiršta apie pienuką, bet jau naktį...
tikras košmaras
per beveik 10 mėn. nei vienos nakties nesam išmiegoję, pati jaučiuosi žiauriai pavargus. Vaikas naktį taip pradeda rėkt, kaip koks apsėstasis (aš neperdedu), nieko neįmanoma padaryti tik duoti pienuko ir tai visas drebantis čiulps pieną ir dar murmės ilgą laiką...
Buteliuko neima nei žinduko, jei vandenuko pakiši, išvis isterija... Tėtis net prisiartinti negali... Bandžiau eit į kitą kambarį, bet tiek ilgai ir smarkiai rėkia, kad net springt ir dūst pradeda, tenka vėl man įsikišt ir maitint... Nematau sprendimo...
Vakarais, jei turim svečių, tai iš vis gėdos man pridaro
pradeda rūbus tampyt, per rūbūs įsisiurbia kaip siurbėlė, kad neina atplėšt...
Oj nežinau, ar čia charakteris, ar per vėlai jau atjunkyti, ar kas???