QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 18, 16:23)
nu čia ir pasakei, kaip vaikas mamos nepažins
pasisekė
na buna juk kad ilga laika nemates vaikas mamos paskui nenori net pas ja ant ranku kaip pamato...
..zinoma po kazkiek laiko viskas susitvarko..bet..yra ..bet..zinau kelis atvejus kaip taip yra atsitike mamytems,va tada tai jau sokas buna,nesinori tada jokiu sesiju jokiu mokslu,komandiruociu ir visa kita,aisku vaikui aguant viskas keiciasi bet kaip tokie mazi pipirai dar nelabai supranta kad mama gaili ,,dingti,,bet tik kazkuriam laikui...
manoji irgi paskuitini karta kaip buvau isvykus tai gryzus man- tete buvo TETE o mama...tik mama, na o dabr jau vel mama yra MAMA na beabejo ir tete yra TETE
...
na gal istikruju man pasiseke kad mazoji pati atsisaske MP...,zinoma jeigu nebuciau istojusi toliau testi moksu tai kazin kaip cia viskas butu buve
Papildyta:
QUOTE(mmuliukas @ 2008 04 19, 13:24)
gal kas galit patart...
turiu maziuka kuris geria tik MP,siometu nelabai ka norei valgo,buvo tarpas kai jau predejo gerai valgyt koses,dabar tik jogurta gal dar tyrele ikist galiu ir tas uzplykamas koseles,zodziu vargstu su savo pipiriuku.... be manes negali...pati esu jau pavargus nuo maitinimo..galvoju kaip cia paderint sita reikaliuka
kaip ji atpratint ,ar nutraukus maitinima gal jis pradetu geriau valgyt,kaip manot?
ir seip buna pyktas ar del dantuku ,dar galvoju gal nori valgyt,bet kai duodu tai jis nevalgo kose, va taip ir gyvenam
nei arbatytes geria nu nek zodziu ...
su pirmuoju taip nevargau ir valge norei koses ir lengvai atpratinau nuo maitinimo tiesiog pats jau nebenorejo maitinau iki 1,3men
maniske isvis kol nepradejo vaikscioti 11 menesiuku tai aplamai su valgymu buvo problemos,o dabr kokia panele isranki maistui
stovi pire saldytuvo ir renkasi ko nori am am nes ka paduodi tas buna ne ne ne
jau ta zodeli tai super gerai moka.gal tavasis mazylis nelabai valgus paprasciasei del dantuku
.
o jeigu geria tavasis is bonkutes tai gal gali pradeti meginti ,,risti ,,reikala su MP, nes as taip negalejau nes ji GRIEZTAI negere is jokiu jokiu bonkuciu
tai neturejau kito pasirinkimo kaip MP, kol neismoko gerai gerti is puodelio ir gerti su siaudeliu, tai dabar visokie actimeliai ir pan
ir dar nusipirke buteliuka su siaudeliu nuby firmos tai vienintelis buteliukas is kurio geriai