QUOTE(goduke @ 2008 03 18, 10:19)
as nutraukiau labai lengvai, net nesitikejau kad taip iseis, bet pieno dar yra iki siol. nors ir vaistus geriu ir spaudziu krutine visvien jo dar yra. buvau pas akusre nes biski viena krutis nuejo guziukais, tai nutrauke siektiek pienos pamasazavo ir liepe toliau vaistus gerti bet nevirsyti 21 d. tai siandie jau terminas
akusre pastebejo kad pieno tureciau labai ilgam
bet tikrai nepradesiu maitinti isnaujo, juolab kad vaikas baiges zysti visa nakti pradejo miegoti ir ramesnis pasidare, o man kokia laisve
zodziu kantrybes, nors man jos kaip ir neprireike per 2 dienas vaikas atprato zysti
8-9 mėnesių, kiek girdėjau iš atsiliepimų, vaikai labai lengvai atpranta, bet pienuko gamyba dar visam aktyvume, tai dėl to ir kyla sunkumų. matyt, tavo mažasis gerai užvedė 'fabrikėlį'
jei jau nutraukėt, tai tikrai nereikia vėl pradėt, čia ne žaidimas, bet jei būtumės palaukę po metukų-pusantrų, vieniem anksčiau, kitiem vėliau, kai natūraliai pienukas mažėja, jei tik žindymų skaičius mažėja, tai būtų žymiai lengviau ir pačiai.
o dėl to mito, kad po metų jau vaikas daug ką supranta, ir sunkiau jį atpratinti, tai iš dalies - taip, per vieną dieną nepasakysi - viskas, nuo šios nebus, bet pamažu pereinant prie vis mažesnio ir mažesnio maitinimų skaičiaus, viskas super.
mums prieš savaitę 'baigėsi' tas malonumas, mažasis vis dar nesako, kad nori gerti, o lipa 'glostyti' mamai papukų, bet ir visiškai patenkintas, kai vietoj jo duodu vandenelio ar kito gėrimo, tiesiog jam vis dar patogų taip 'pasakyti', kad nori gerti. kol dar maitinau, irgi taip būdavo, bet kai jau norėdavo papuko, tai nieko negalėdavai pakeist, išplėšdavo su jėga. o dabar viskas pamažu įvyko, ir visai gerai su tuo susitaikėm.