QUOTE(Kremis @ 2008 03 04, 00:58)
Mano suneliui tuoj metukai sukaks, ruosiuosi nuo metuku nutraukt maitinima, nes ir pati visai issekusi esu (jau tuoj metai, kaip laikausi hipoalergines dietos, nes mazylis labai alergiskas viskam), o ir lelius turbut kas valanda visa nakti keliasi papuko (turbut cia jau priklausomybe). Kadangi karves pieno duot negalesiu, tai reikes misinuka hidrolizuota duot, o kiek zinau jis kartus, tai neisivaizduoju ka reikes daryti, o ir skysciu per diena isgeria maksimum 100ml is snapelio, jokiu buteliuku ar puoduku nepripazysta (net mano pieno nutraukto is buteliuko negeria). Diena MP visai neduodu, maitinu tik einant miegot nakciai ir visa nakti iki ryto 8 val. Man baisiausia jei jis negers misinuko, is kur jis tada kalcio gaus, labai bijau, kad nesusirgtu kokia mazakraujyste, bet ir pati bijau, kad galutinai neissekciau. Bandziau cia viena diena kefyro duot, sako jis maziau alergizuoja, tai po saukstelio visas veidukas raudonas buvo, todel hidrolizuota misini tikrai reiks duot. Gal kas su panasia problema esat susidurusios? Isanksto labai dekoju uz patarimus.
skaitau ir savo suneli matau, iskyrus alergija. taip pat kol maitinau is kruties neime nei buteluiko nei misinuko nei mano pieno is buteluiko, skysciu isgerdavo apie 70 ml, nakti keldavosi maziausiai 3 kartus zodziu ne kas. o stebukla jau turiu apie savite: nutraukiau staigiai maitinti is kruties, dvi dienas maitinau per snapeli, nakti pareke pora valandu, bet uzmigdavo be papulio ir ka jus manot trecioje dienoje paemem buteliuka su misinuku, ismiegojo visa nakti ir problemos baigtos, nors cia daugas siule kad iskarto maitinimo nenutraukciau o tik palaipsniui. taigi mano atveju sis dalykas netiko beje del hipoalergisku misiniu, is to nezinojimo nusipirkau NAN misini alergiskiems vaikams, paememe nors ir kartus, kai suprato kad papulio nebebus daba tai pakeiciau, kad skaniau butu