QUOTE(wikonda @ 2008 03 01, 01:38)
Maniškis ir suprato, kad papukas kaka fui fui fui O bandžiau su tuo nėra, tai jam nelipo mūsų vaikučiai reiškias labai skirtingi Bet tu šaunuolė Ironge, kad pasiryžai ankstėliau mažinti maitinimus. Manau jum bus lengviau O kada žadi visiškai neduoti krūties ta prasme turi užsibrėžus kokią ribą, ar leidi tekėti sava vaga. Nes dabar manau, kad ir man reikėjo maždaug tokiu metu, kaip tu po biški mažinti, bet iš kitos pusės žinau savo didelę klaidą pripratinau užmigti su papupuku va čia bėda. Tas nedavimas diena ne bėda, bet tik ateina pietų metas ir jam automatiškai jo norisi visdėlto juk nepilnus du metelius taip buvo įprasta Maniškis naktį jau kelias tik,,, du kartelius
jo, matyt dėl to tiek būdų nutraukimo ir visokių gudravimų daug ir yra, nes juk visi vaikučiai skirtingi.
mes užmigti be papulio atpratom jau anksčiau, nebepamenu, gal apie 9 mėnesį, kažkaip savaime gavosi, kad jam taip sukildavo energija pažindus, visi miegai išlakstydavo, tai nori nenori teko neduot prieš miegą.
o mano mažius labai ilgai sirgo, buvo išsekęs, priprato kabėti visą parą ant papo, kai jis jau pradėjo sveikt, man pačiai pavažiavo stogas, naktį bemaitinant pradėdavo pykint ir apsižliumbdavau... todėl ir supratau, kad taip negerai. ir nuo tos dienos, kai susitvarkėm tvarkaraštį, ir man nuotaikos-sveikata pagerėjo, ir vaikas pradėjo kitą maistą valgtyi, ne vien papulį.
nesu nusistačiusi ribos, pats gyvenimas pasakys, kada. dabar mažinam iki minimumo, nes jei mano sveikata bus gera, tai gal dar ir ilgai maitinsiu kartą - du per dieną. bet jei pablogėtų, gali tekti nuotraukti, kad galėčiau gerti vaistus.
taip va taip viską ir sureguliuoja aplinkybės...
apskritai man padėjo pasirįžti ir susitvarkyti maitinimo režimą supratimas, kad jam dabar kaip maisto papulio jau nebereikia. daugiau reikia šilumos ir artumo. todėl nebesigraužiu dėl "nutolimo", juk artumą, saugumą abu galime pajausti ir kitais būdais.
linkiu ir jums sėkmės, visiems savas metas, vieniem anksčiau, kitiems vėliau. galiu paguosti, mano draugė nutraukinėjo kai mergytei buvo 2,5, ir joms viskas sklandžiai ėjosi. bet irgi nedarė nieko staiga, o pamažu mažino maitinimų skaičių iki visiško nulio.