QUOTE(Raideles @ 2008 02 25, 13:15)
Aš pati ką tik gėriau penicilino grupės antibiotikus ir sėkmingai žindžiau. Kalbėjau su Egle Markūniene apie tai, ji sakė, kad vaikas jau nebe kūdikėlis ir kad jam neverta duoti net gerųjų bakterijų. Taip ir padarėm, viskas tvarkoje.
Suprantu, kad kai vaikui ir šiaip su žarnynu blogai, tada visokios mintys kyla dėl to kiekio antibiotikų, kuris pateks per mamos pieną jam.
Suprantu, kad kai vaikui ir šiaip su žarnynu blogai, tada visokios mintys kyla dėl to kiekio antibiotikų, kuris pateks per mamos pieną jam.
kažkokie kiti man reikalingi, penicilino ir aš prigėriau jau nėštumo pabaigoj ir tik pagimdžius, reikėjo iš karto tyrimus pasidaryt, tada būčiau žinojus, kad reikalingi visai kiti... o mažius ką tik gavo pats kelis antibiotikų kursus ir tik tik susitvarkė savijauta, tai baisu net pagalvot, nesinori dar jam pakenkt. kuo mes ten sergam tai net tingiu pasakot, jau čia ir taip forume prirašiau, išsiguodžiau, dabar kai pagerėjo, nesinori net prisimint.
beje, toliau sėmingai tęsiame nujunkymą.
turėjom su vyru išvažiuot parai, ir pirmą kartą palikom anytai mažiuką (jam dabar 1.2 mėn) su nakvyne. išvažiavom naktį - pamaitinau krūtim ir išvykom. per visą dieną puikiai laikėsi ir gėrė mišinuką vietoj įprastų maitinimų krūtimi, o kitą naktį, kai grįžom, net neprabudo ir išmiegojo iki pat ryto neprabudęs!
taigi, sakyčiau mums kol kas labai sėkmingai sekasi su maitinimų mažinimu tfu tfu tfu , šiandien ryte abi krūtis ištuštino po 28 valandu pertraukos (beje, diskomforto jokio nebuvo, nors paryčiais aišku pritvinko neblogai), pusryčių po to nebenorėjo
laukiu šios nakties, įdomu, kaip bus toliau....