QUOTE(goduke @ 2008 02 14, 21:33)
o as kazkaip jau noriu baigti maitinti, bet mazius nepaleidzia
ir neismanau kaip ta padaryti, buteliuko tai nepripazysta
zodziu kankinsimes kazkaip
Mano mažiukas irgi neleidžia. Toks užsispyręs, MB sako, kad į mamą
Jeigu buteliuky MP geria, bet jei mišinėlis - ne ir viskas. Ir dar verkia graudžiai taip
Išbandžiau 4 firmų mišinukus, ir paskutinis pusė bėdos, nors ima buteliuką, bet išgeria tik 80-100ml...
QUOTE(ragnez @ 2008 02 14, 21:35)
Paatvirausiu
Vakar pamačius, kad pienuko tik vienas kitas lašas išsigandau. Galvoju, o kas, jei mano Mažiukas, kai jis toks užsispyrėlis, atsisakys mišinuko, o pienuko nebus? Vargsim mudu abudu... Atsisėdau ir ramiai viską apgalvojau. Aš jau beveik 7 mėnesius jį maitinu. Dar 3-4 mėnesiai ( ar klystu?) ir mano mažiukas galės valgyti pieno produktus. Tai 90-120 dienų. Visai nedaug pagalvojus, lyginat su tuo, kiek aš jį jau išmaitinau
Matant, kaip jis verkia ir priešinasi ( jei pamato, kad buteliuky, ne sultys ar arbata, o kažkas balto, nusuka galvytę į šoną, verkia, net rankutėmis bando išmušti buteliuką iš rankų) man širdį skauda labiau, nei maitinant
Be to maitinat galima užsiimti visokiais pašaliniais darbais, kad atitraukti dėmesį. Pavyzdžiui, per pirmas savaites po gimdymo, vien maitindama perskaičiau "Meistą ir Margaritą". Taigi, nusprendžiau, kad su MP, toli gražu ne pabaiga. Pradėjau gerti daug skysčių (man padeda pienuko gamybai
), maitinti vaikutį daugiau. Ir jis, Zuikiukas, naktį MP prašė, tik kartą, tai išsimiegojau
O ryte pienuko buvo lyg net nebūčiau bandžius nutraukt. Iš tikrųjų ryte manęs laukė dar vienas siurprizas
Kadangi, maitinu mažiuką, kaip ir visos maitinančios mamytės, negaliu ( o tiesą pasakius ir nenoriu) naudoti kontracepcijos priemonių su hormonais. Prieš nėštumą, stebėdavau gleives, tai pat naudojom gumytes ir puikiai veikė šis būdas, kol vieną dieną (tokią ant ribos) su MB nusprendėm, kad nuo vieno karto tokią, pusiau vaisingą dieną pastojama tik serialuose ir... turim žavų mažiuką. Vakar atrodė, kad tikrai tikrai nevaisinga diena, o šįryt radau daug gleivių, truputį kraujo ( o man taip kartais būna per ovuliaciją), o mes vakar nesisaugojom
Ojojoj žodžiu... Bet gal nieko. O jei būtų, tai taip ironiška. Norėjai nemaitinti - maitinsi dar vieną
ir iki 21 gimtadienio dar kartą tapti mama būtų
QUOTE(Irongė @ 2008 02 14, 17:00)
jums tik 6 mėnesiukai, tai jei duosi daugiau žįst, pienukas greitai atsistatys.
galiu paguost, kad pienukas šiuo metu dažniausiai ir greit dingta, jei nori nutraukt maitinimą,ir labai greitai atsistato, jei nori toliau tęst, net jei kurį laiką buvot sumažinę maitinimų skaičių. taigi, viskas prilauso nuo jūsų sprendimo.
tikra tiesa. Vakar nusprendžiau tęst maitinimą, tai šiandien beveik lyg niekur nieko
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A