Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Šelma @ 2007 10 16, 11:42)
kai tik nebeduosi miergos kaip uzmustas, garantuoju  mirksiukas.gif
oi, ne mano atveju nei tetis nei mociute niekaip, ten iki dusimo klykdavo  doh.gif  verysad.gif

žmones, 9 men gal tikrai per anksti? Tai naktimis tu taip pat dirbsi, kad atpratini? Darbo mietu pabūs be tavęs, pavalgys kieto maisto -kai tavęs nebūs ramiai su kitais dieną gyvens ir užmigt su kitu žmogumi išmoks puikiai... O naktis - labai jautrus laikas vaikams - tokiam mažiukui jo dar reikia ...
Atsakyti
neatkreipiau demesio, kad 9 menesiui leiukui tik blush2.gif maniskui pusantru buvo kai uzraukiau.
Atsakyti
suprantant man baisu, kad ji net diena nebemiega be papulio(jei manes nera vyras ant ranku uzmigdo, bet pamiega vos 20 min), i darba eisiu tik po triju menesiu, bet tada vistiek neparbegsiu jos uzmigdyti,tai ir mastau gal po biskiuka bandyt atpratinti:verysad: kaip ir noretusi dar maitinti, bet kad tas papas pas mus jau visagalis pasidare blush2.gif kaip, kad selma ir sake, kol as susiruosiu eiti miegoti, tai jau 5 kart papuko prasosi, diena irgi, jei nepakisiu papuko prasibudus, ar manes nera tai pamiega vos 20 min, o jei dar prabudus pazinda tai vel miega ir gan ilgai tuomet doh.gif tai vat ir sprendziu dilema, ka ir kaip daryti, kad mazute kuo maziau nukentetu wub.gif
Atsakyti
daivuk, po trijų men tavo mažylis visai kitoks būs. 4u.gif Metų vaikas nuo 9men skyriasi kaip žemė nuo dangaus. wub.gif Gali po trupūti pratint jį prie tevelio. Išeik dažniau dabar - į kirpyklą, parduotuvę. O jis tegul sugalvoja kaip migdys. Pvz mano tevas kai su tokio amžiaus vaiku pasilikdavo (išejau į darbą pusei dienos - nuo 8 iki 1 30, kai vaikui buvo 8men), įjungdavo jam mecco kanalą ir ant rankų supo. Po to tą muziką jam palikdavo. O manyškis iki šiol papuli myli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 16 spalio 2007 - 21:49
Na va, jau praėjo daugiau nei mėnuo, kai baigiau žindymą dieną, t.y. prieš dienos miegą. Buvo sunku, bet dabar jau viskas gerai, vėl turim dienos rėžimą. Dabar galvoju apie naktinio žindymo mažinimą-užbaigimą. Nežinau kaip geriau daryti, ar visai naktį nebežindyti, ar palikti vieną žindymą vidyrį miego, o po kiek laiko atsisakyti ir jo. Papuliams geriau būtų pirmas variantas, o vaikui?

QUOTE(Daivutis123 @ 2007 10 12, 14:36)
Bukit geros patarkit ir man, nors mums dar nei devyniu menesiu nera, jau mastau, kad reikia atpratinti po truputuka, nes sausi i darba, o ji dabar be manes net neuzmiega, tiek diena, tiek nakti....

Jaučiu, kad situacija pasjus panaši kaip ir pas mus buvo. Bet merginos teisios, 9 mėn ir metukų vaikučiai labai skiriasi. Patarčiau pradžioj atsisakyti (kažkaip išvengi) visų dieninių maitinimų išsyrus prieš miegą. O naktį juk ir dirbdama glėsi žindyti, nebent jausies pavargus.

QUOTE(Šelma @ 2007 10 16, 09:52)
maniskis arbatos buteliuka pamates net kriokdavo-duok papa ir viskas  unsure.gif

vava, manoji ir šiaip arbatos negeria, o jei dar vietoj papulio schmoll.gif

QUOTE(lauraeva @ 2007 10 16, 10:47)
as jau dvi dienos neduodu papo,bet nutraukinejau po truputi,aisku ji noretu vakare, bet paguldau,paverkia ir uzmiega g.gif

atrodo viskas taip paprasta. O ką reikšia paverkia? Paniurzgia, paklykia, rėkia?

QUOTE(Natuke @ 2007 10 16, 18:50)
žmones, 9 men gal tikrai per anksti? Tai naktimis tu taip pat dirbsi, kad atpratini? Darbo mietu pabūs be tavęs, pavalgys kieto maisto -kai tavęs nebūs ramiai su kitais dieną gyvens ir užmigt su kitu žmogumi išmoks puikiai... O naktis - labai jautrus laikas vaikams - tokiam mažiukui jo dar reikia ...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivutis123 @ 2007 10 16, 22:05)
suprantant man baisu, kad ji net diena nebemiega be papulio(jei manes nera vyras ant ranku uzmigdo, bet pamiega vos 20 min), i darba eisiu tik po triju menesiu, bet tada vistiek neparbegsiu jos uzmigdyti,tai ir mastau gal  po biskiuka bandyt atpratinti:verysad:  kaip ir noretusi dar maitinti, bet kad tas papas pas mus jau visagalis pasidare blush2.gif kaip, kad selma ir sake, kol as susiruosiu eiti miegoti, tai jau 5 kart papuko prasosi, diena irgi, jei nepakisiu papuko prasibudus, ar manes nera tai pamiega vos 20 min, o jei dar prabudus pazinda tai vel miega ir gan ilgai tuomet doh.gif tai vat ir sprendziu dilema, ka ir kaip daryti, kad mazute kuo maziau nukentetu wub.gif

Pritariu kitoms mamytems, tavo vaikelis po 3 menesiu elgsis visai kitaip. Mano dukryte irgi buvo papinuke, miegodavo tik prie papo. Tik paslepdavau kruti, ji atsibusdavo. verysad.gif Bet isdygo pirmieji dantys ir vaikas apsiramino, ismoko pati uzmigti lovytej ir pamazu atpratinau 1 metuku nuo MP. Jokiu problemu nebuvo, nors atrode, kad plesys drabuzius, ieskos MP doh.gif
Atsakyti
o mano kleckas atvirkscaii, kuo tolyt tuo labiau papo miegant reikejo, jei iki metuku tik pavalgyt-pagert prabusdavo, tai apie pusantru nuolan isiseges miegodavo doh.gif tai dar karta parodo-visi skirtingi ir pati mama pazystanti vaikeli turi nuspresti kas jam geriau smile.gif
Atsakyti
mums 8 men, maitinima krutimi ka tik nutraukiau savo iniciatyva blush2.gif tikiuosi akmenimis neuzmetysit unsure.gif
Atsakyti

Akmenimis nemetysim, bet...nesuprantu tokio pasirinkimo......... unsure.gif
Atsakyti
pradejau parukyt kartais, tai nusprendziau, kad misinukas vaikui bus geriau, nei mano prisirukiusios pienas blush2.gif
Atsakyti
labas visoms.noriu nutraukti matinima,gal galit patarti kaip geriau tai padaryti.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 26 spalio 2007 - 14:03
Na va, aš jau nebemaitinu... truputį net liūdna blush2.gif

Maniškė naktį nemiegodavo, tik prie krūties, o vakare aš ją jau seniai buvau prisipratinus supdama užmigti, ant didelio gimnastikos kamuolio sėdėdavau ir supdavau. Kai jau pradėjau planuot nutraukimą, tai pirmiausia norėjau naktinių maitinimų atsisakyti, nes jie labai gamybą skatina. Tai sugalvojau nusitraukti ir duoti iš buteliuko, bet ji kategoriškai atsisakė, ir kol aš svarsčiau ar jau pasiduoti, vaikas apsivertė ant pilvo ir užmigo pats blink.gif (pora minučių verkimo, ne daugiau). Bet paskui naktimis keldavosi kas porą valandų, nešiot reikdavo, kol užmigdavo vėl. Bet krūties jau nedaviau naktį, duodavau kartą ryte ir vakare. Vakare duodavau dar prieš maudymasį ir kitus "ritualus" vakaro, kad mažiau su miegu asocijuotusi. O vieną vakarą leidau siausti lovytėj kiek nori, tai apie dvyliktą pati atsigulė ir užmigo (aš šalia sėdėjau ir laukiau, nes kitaip verkdavo), ir po to išmiegojo visą naktį. Tai likusius maitinimus jau buvo lengva nutraukti, skanėstą kokį duodavau ir net nepasigedo, galiausiai kas antrą dieną tik daviau, ir jau savaitė, kaip nebegauna išvis. Bet jei būčiau bandžius anksčiau nei metų ir mėnesio, nieko nebūtų išėję.

Šitos ilgos rašliavos reziume - nakties miegas labai priklauso nuo to, kaip vaikas užmiega vakare, jei moka pats, tai ir nebesikels. O dieniniai maitinimai lengvai užsibaigia, jei vaikas gauna ne belekada, o tam tikru laiku, "pagal grafiką". Sėkmės mamos, linkiu tokio pat lengvo, kaip ir man užbaigimo. Tik neskubėkit mirksiukas.gif
Atsakyti