QUOTE(Joleks @ 2008 01 22, 14:22)
As vis svarstau, kad turbut metas atpratint saviski jau. Mane nervina, kad jis normaliai valgo tik 1 karta geriausiu atveju du kartus per para. Svoriu irgi pasigirt negalim. Auga tik i ugi.
Pirma karta valgo kito maisto, darzoviu su mesa, tik apie 17 val, po pietu miego. Ir jei dar ikisi kokios koses vakarienei apie 21 val, tai jau gerai. Einam miegot tik apie 23val. Pries miega gauna MP. Kartais jei labai praso MP gauna ir apie 22 val. Keliasi ir gauna MP 4, 7, ir apie 10,30 valandom. Per diena sukramsnoja kelis talerius, mandarina ar banano gabaliuka. Obuolio pagrauzia.
Pirma karta valgo kito maisto, darzoviu su mesa, tik apie 17 val, po pietu miego. Ir jei dar ikisi kokios koses vakarienei apie 21 val, tai jau gerai. Einam miegot tik apie 23val. Pries miega gauna MP. Kartais jei labai praso MP gauna ir apie 22 val. Keliasi ir gauna MP 4, 7, ir apie 10,30 valandom. Per diena sukramsnoja kelis talerius, mandarina ar banano gabaliuka. Obuolio pagrauzia.
Sveikutė, tai dar vis vargstat su nevalgymu Dabar jau ir aš pradėjau sunerimti Jau lyg ir džiaugiausi, kad atsistatinėja apetitas, bet atsidūrėm ligoninėje, ne dėl nevalgymo, bet dėl kitų priežačių, tai ji padarė savo
Nuo tų visų lašelinių ir vaistukų nieko jis man neima burnon Maitinu irgi naktį n,, kartų Tai dar gerai, kad jūs vakarienei košės valgot, o maniškis sočiai tik pietūs pavalgydavo. Bet po ligoninės daugiau nieko negirdžiu, kaip mama papuką, Nesuprantu kodėl jis atsisako kito maisto
Ligoninėje konsultavausi su gastrologę, tai ji visai vandenys sudrumstė Patarė maitinimą nutraukti visiškai, o atėjus pediatrė kalbėjo visiškai priešingai, kad tik kuo ilgiau maitinčiau
Bet ne tame esmė svarbiausia, kad jis atsisako bet kokio normalaus maisto, po ligoninės visiškai, kadangi ligoninėje kai buvo 42 temperatūra prijungtas prie lašalinių tik mano pieną ir tevalgė. Esu labai pasimetus ir lenda visokios mintys galvon, kai tai padaryti nutraukti maitinimą. Bet žinot ką, aš nesu psichologiškai pasiruošusi dar o atrodo jau mano vaikiukui tuoj bus du metukai. Bet kaip man nusiteikti, kad atėjo ta riba, kai reik mano vaikui pradėti kitą etapą. Bet nei aš, o tuo labiau jis nėra tam pasiruošią Bet verčia aplinkybės jo nevalgymas normalaus maisto