Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

pirmiausiai visiskai nebeduok diena, tik pries migdant ir miego metu, tada ziurek, gal nebereiks visiai, jei visgi ne, tada teks drastiskai neduot ir viskas verysad.gif is patirties zinau, teks kelioms naktims bemiegems pasiruosti, mano kleckas per 3 ir atprato, tiesa as laku tuo karciuoju tepiau`, pabande-neskanu .....
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 10 12, 19:40)
pirmiausiai visiskai nebeduok diena, tik pries migdant ir miego metu, tada ziurek, gal nebereiks visiai, jei visgi ne, tada teks drastiskai neduot ir viskas  verysad.gif  is patirties zinau, teks kelioms naktims bemiegems pasiruosti, mano kleckas per 3 ir atprato, tiesa as laku tuo karciuoju tepiau`, pabande-neskanu .....

o gal man gali paaiskinti koks tas lakas kartusis ?? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif zinai ta laka kur nagus reikia teplioti, kad negrauztu vaikai, tai jis, yra kosmetikos parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 10 13, 00:04)
smile.gif  zinai ta laka kur nagus reikia teplioti, kad negrauztu vaikai, tai jis, yra kosmetikos parduotuvese  mirksiukas.gif

ot kaimas, net nezinojau, kad buna toks doh.gif , nu bet nieko pasitaisysiu, aciu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazutis jau savaite negauna papo ir nieko. Jau pirma nakti be jo miegojo kaip visada. Manau, svarbiausia parodyti jam siluma, kad dingus papui, rysys su mama nepasikeicia. Migdydama atsigulu kartu ant jo pagalves, apkabinu ir ziuredama i akis sugirdau arbatytes. O papai jau tusteja thumbup.gif
Atsakyti
manau viskas priklauso nu vaikucio, visi skirtingi, o tau Wyk, pasiseke, kad greitai sita reikaliuka sutvarket 4u.gif deja daugeliui mama salia rodanti siluma tik veda is proto, kai matai ja, uzuodi pieneli, o nieko negauni doh.gif
maniskis arbatos buteliuka pamates net kriokdavo-duok papa ir viskas unsure.gif
Atsakyti
as jau dvi dienos neduodu papo,bet nutraukinejau po truputi,aisku ji noretu vakare, bet paguldau,paverkia ir uzmiega g.gif
Atsakyti
o as vis dar moraliskai ruosiuosi doh.gif ir vis sau zadu ai kai liks du menesiai iki darbo tada, nes pokolkas, neisivaizduoju kaip tai padaryti verysad.gif ji pas mane nakti keliasi labai daznai gal 5 - 10 kartu ir verkia kol gauna biskiuka pazysti, viska isbandem ir soskes visokias ir per daktarus mazute tampem, o jie tik pasake tai normalu iki 10 kartu atsibusti, tai jei as jai neduosiu papuko tai nezinau kaip tada nakti nuraminsiu verysad.gif bet reikes bandyt....
Atsakyti
Matyt, man tikrai pasiseke. O erzinimo pieno kvapu galima isvengti tik vienaip: duot vyrui migdyt mazuti. Drauges sake, kad veiksminga.
Atsakyti
QUOTE(Daivutis123 @ 2007 10 16, 11:12)
o as vis dar moraliskai ruosiuosi  doh.gif ir vis sau zadu ai kai liks du menesiai iki darbo tada, nes pokolkas, neisivaizduoju kaip tai padaryti verysad.gif ji pas mane nakti keliasi labai daznai gal 5 - 10 kartu ir verkia kol gauna biskiuka pazysti, viska isbandem ir soskes visokias ir per daktarus mazute tampem, o jie tik pasake tai normalu iki 10 kartu atsibusti, tai jei as jai neduosiu papuko tai nezinau kaip tada nakti nuraminsiu  verysad.gif  bet reikes bandyt....

kai tik nebeduosi miergos kaip uzmustas, garantuoju mirksiukas.gif

QUOTE(Wyk @ 2007 10 16, 11:37)
Matyt, man tikrai pasiseke. O erzinimo pieno kvapu galima isvengti tik vienaip: duot vyrui migdyt mazuti. Drauges sake, kad veiksminga.

oi, ne mano atveju nei tetis nei mociute niekaip, ten iki dusimo klykdavo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=Šelma,2007 10 16, 11:42]
kai tik nebeduosi miergos kaip uzmustas, garantuoju mirksiukas.gif

aciu Selma uz patarimus mirksiukas.gif tikiuosi taip ir bus, nes apie miega visa nakti jau svajoju beveik 9 menesius 4u.gif
Atsakyti
svajojau ir as, visi sake, perdedi, nesikelia jis sitiek daznai kaip sakau, o as 22 valanda paguldziusi ir iki 24 kazkur prie kompo prisedusi kokius 5 kart maziausiai papa ant padeklo jam nesdavau doh.gif viena nakti net 2 valandas ismiegojo, tai maniau sprogsiu-tiek pieno prisigamino, neiprasta buvo.... dabar buna kelis kart i savaite prabunda, is pradziu, vos atpratinus teko keltis panesioti, paskui jau tik atsisesdavau lovoje ji i glebi paemus, dabar pasakau sa sa sa, ant kito soniuko ir parpia rolleyes.gif
Atsakyti